Добре дошли на 6-тия етаж

• 11 363
  • 173
  •   1
Отговори
# 60
Жената, за да се чувства перфектно, въобще не се изисква ти да си домакинята, както искаш ме разбирай и  жалко би било една жена така да възприема мъжа си  Crazy
Аз лично много други неща търся у мъжа и това да ми чисти далеч няма да ме накара да се чувствам добре или поне въобще не е предпоставка да го заобичам още повече. Ако твоята на това се кефи - ОК, прави го. Ако ти го искаш - пак прави го. А за истинска жена пък въобще не говорим, защото това не е кариеристката в парка /твои думи/. Като цяло извратено ми се вижда цялото това преразпределение на отговорностите.
Иначе може и да си от добрите "свине"  Laughing

...
Ама ако считаш за нормално мъжа да се вихри по престилка, ти докато правиш кариера, е друг въпрос.

Нещо не си разбрала. И двамата работят. А това, че си споделят нещата вкъщи, само намалява времето за вършене и имат повече за себе си и децата.
Е и кво като и двамата работят? Кое споделят, той върши всичко /пак по думите му, независимо дали щото го иска и счита за правилно/. И каква е разликата дали единия домакинства, докато другия е в парка или са се разменили, като пак еднакво време би им останало  ooooh!

# 61
...  И каква е разликата дали единия домакинства, докато другия е в парка или са се разменили, като пак еднакво време би им останало  ooooh!

Разликата е огромна. С дете чистя къщата за 3 часа, а ако има кой да го изведе на разходка и съм сама - за 30 мин.

Вечер след работа, ако се хванем двамата за 30-40 мин. сме седнали на масата, ако единия лежи, а другия поеме всичко - за 2-3 часа.

Когато нещата са поделени, въобще не се и усещат, нито от единия, нито от другия.

# 62
Четеш ли?
Не питам ако едния лежи, а другия върши всичко.

# 63

Точно, кратко и ясно  Peace И блондинките ще го разберат .... newsm78 май  ooooh!

# 64
Четеш ли?
Не питам ако едния лежи, а другия върши всичко.

Чета, чета. Домакинството е само и единствено за жената. Ако си писала някъде нещо различно, значи аз съм в грешка.

# 65
Е в грешка си, да. Единственото което съм писала е, че домакинството не е ЕДИНСТВЕНО ЗА МЪЖА, КОЙТО В ОТГОВОР ЧАКА СВИРКА  Crazy
Защото това струи от думите на Девиаторчето. Което така като гледам на снимката - доста добре би изглеждал по престилката на Фреди от клипа  Joy

Нямам нищо против, хората си живуркат както си искат и както намират за добре. Всяко семейство си има своите нрави и обичаи, нормално. Но не мога да се стърпя на подобни безумни варианти и да не се изкажа, какво сега  Mr. Green

И ми е чудно точно ти, която винаги защитаваш тезата, че всичко трябва да е споделено, взаимно, разпределено по равно - как пък точно сега спориш  newsm78

# 66
Ей, един свестен мъж, помагащ и разбиращ жена си се появи на хоризонта и ти го разсипа от бъзик. Аз много добре му разбрах идеята-ако й удари едно рамо, ако врътне вкусна гозба- коя жена ще се оправдае, че е изморена и не й е до секс, да не говорим, че това тотално стопля и предразполага всяка жена към близост.

# 67
Ооооооо, ако на жената това й трябва, за да изпита нужда и желание за близост...  Stop

# 68
Ей, един свестен мъж, помагащ и разбиращ жена си се появи на хоризонта и ти го разсипа от бъзик. Аз много добре му разбрах идеята-ако й удари едно рамо, ако врътне вкусна гозба- коя жена ще се оправдае, че е изморена и не й е до секс, да не говорим, че това тотално стопля и предразполага всяка жена към близост.

Охоооо ! Почвам да чета активно готварски книги smile3508

# 69
Е в грешка си, да. Единственото което съм писала е, че домакинството не е ЕДИНСТВЕНО ЗА МЪЖА, КОЙТО В ОТГОВОР ЧАКА СВИРКА  Crazy ...

Не знам къде ги четеш тези неща. Мисля, че си извърташ думите му, както си си решила. Твоя работа, но темата се напълни с празни приказки, въпреки, че човекът беше ясен още в началото.

# 70
Майтапите се вие, ама един приятел така успя да предразположи момичето, което харесваше. Работата била там, че тя никак не обичала да готви.  Wink

# 71
Тази тема за избиване на комплекси ли е? 

# 72
Е в грешка си, да. Единственото което съм писала е, че домакинството не е ЕДИНСТВЕНО ЗА МЪЖА, КОЙТО В ОТГОВОР ЧАКА СВИРКА  Crazy ...

Не знам къде ги четеш тези неща. Мисля, че си извърташ думите му, както си си решила. Твоя работа, но темата се напълни с празни приказки, въпреки, че човекът беше ясен още в началото.

Абе ако за теб и за него е нормално той да ти почисти и сготви, за да ти дойде желанието за секс - направо ви съжалявам  Confused
Секса и интимността въобще не зависят от тия битовизми, поне не би трябвало.

# 73
Наистина си смучеш нови и нови заключения, не знам къде ги виждаш, но искрено се учудвам как се ражда всяко следващо  Joy

Къде видя, че домакинстването води до възбуждане  Shocked
По-скоро, ако го прави само жената, може да доведе до обратното, щото ако съм оправила всичко за деня сама, докато свърша той вече ще е захъркал, а аз ще предпочета да легна в една гореща вана, вместо да го събудя.

Но знам, че ти си префетно организирана и така даже ти идват допълнително сили.

# 74
Да, определено съм организирана, имам сили за секс, въпреки домакинската работа и не искам моя да ми врътка мусака, за да мога аз да му врътна свирка. Това е!
И какво толкова те приспива не разбирам - да поподредиш и направиш вечеря ли? Ми мен това не ме уморява, явно съм по-издържлива, де да знам. Дори ми остава време една контра да си ударя, преди да си легна готова за подвизи. Той също не заспива в 8, когато аз съм готова с домакинските неща. Тогава и излизаме, и за това има време. Въпрос на организация, да.
Жалко е ако човек има подобни нужди - някой да направи нещо за него, за да получи после топлинка  Confused

Общи условия

Активация на акаунт