Значи странно защо, може би и аз не съм била ясна, но доста далеч сте от идеята, която влагам в тая тема.
Първо - не казвам, че е лошо мъжа да домакинства изцяло той. А че за мен това не е начина. Защото нито ми тежи, нито ми яде от времето да забъркам една вечеря, ако не сме хапнали навън/което често става/. Не ми пречи и да пусна една пералня или да измия няколко чинии вечер. Нито правя на въпрос дали аз или той ще ги свърши тия неща, единия просто се захваща. Другия през това време поприбира разхвърляните дрехи и играчки, хвърля боклука или щъка с детето по двора /ние сме в къща/. Наистина тъпо би било, ако единия шета, другия блее. Но също така тъпо би било, ако аз съм направила вечерята - после да мрънкам колко ми тежи и да се оправдавам, че не ми се прави секс, щото съм се изморила. Също така нямам жена, не съм и искала, която да ми домакинства.
Това са си ежедневни задължения, които никак не ми правят впечатление. Не че са ми любимо занимание, но пък и не са нещо, което безумно да ме тормози. И от това кой какво върши никак не зависи желанието ми за интимност. Нито пък е нещо, което да ме кара да се чувствам или изглеждам като космата лелка с напукани пети и подпухнали ръце. Не мисля, че един нормален мъж би се дразнил, ако жена му се вихри с парцала, стига това да я влече
Какъв е смисъла на тази тема?