Добре дошли на 6-тия етаж

• 11 398
  • 173
  •   1
Отговори
# 90
Е, не си бърка в носа, а пие бира Joy
Значи странно защо, може би и аз не съм била ясна, но доста далеч сте от идеята, която влагам в тая тема.
Първо - не казвам, че е лошо мъжа да домакинства изцяло той. А че за мен това не е начина. Защото нито ми тежи, нито ми яде от времето да забъркам една вечеря, ако не сме хапнали навън/което често става/. Не ми пречи и да пусна една пералня или да измия няколко чинии вечер. Нито правя на въпрос дали аз или той ще ги свърши тия неща, единия просто се захваща. Другия през това време поприбира разхвърляните дрехи и играчки, хвърля боклука или щъка с детето по двора /ние сме в къща/. Наистина тъпо би било, ако единия шета, другия блее. Но също така тъпо би било, ако аз съм направила вечерята - после да мрънкам колко ми тежи и да се оправдавам, че не ми се прави секс, щото съм се изморила. Също така нямам жена, не съм и искала, която да ми домакинства.
Това са си ежедневни задължения, които никак не ми правят впечатление. Не че са ми любимо занимание, но пък и не са нещо, което безумно да ме тормози. И от това кой какво върши никак не зависи желанието ми за интимност. Нито пък е нещо, което да ме кара да се чувствам или изглеждам като космата лелка с напукани пети и подпухнали ръце. Не мисля, че един нормален мъж би се дразнил, ако жена му се вихри с парцала, стига това да я влече  Wink

# 91
Вземете си чистачки бе хора!  newsm78  Какъв е смисъла на тази тема?

# 92
Да се върнем на темата:

Вижте мъжете които са си харесали уважаемите съфорумки:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=421522.0

Някои жени не правят разлика между медийния образ на един мъж - продукт на десетки гримьори, стилисти, PR агенти и други подобни .... исти - и реалността  Grinning

Ето защо 6-тия етаж в магазина е толкова посещаван.  Grinning

# 93
39-страници фантасмагории и лиготии. Човече кой има толкова време да ги чете. Това само доказва феномена "принц на бял кон" от който си страдат повечето венери. Whistling ooooh!

И масово си падат по Ковърдейл...тоя сдухан шарпей...Абе оди ги разбери.

Ало колегиума! Ние защо не си направим подобна тема тука с илюстративен материал да видим некои персоно дали нема да започнат да се припознават. newsm78 Money

# 94
Ало колегиума! Ние защо не си направим подобна тема тука с илюстративен материал да видим некои персоно дали нема да започнат да се припознават. newsm78 Money

Защото веднага ще почнат със спам-а: А бе тая ли е хубава бе ?! Да знаете Яз колко съм убаа   Mr. Green

# 95
Едно е да се казва, друго да се доказва. А и на снимка трудно си личи "вътрешната красота" Joy Whistling Whistling

# 96
Да се върнем на темата:

Вижте мъжете които са си харесали уважаемите съфорумки:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=421522.0

Някои жени не правят разлика между медийния образ на един мъж - продукт на десетки гримьори, стилисти, PR агенти и други подобни .... исти - и реалността  Grinning

Ето защо 6-тия етаж в магазина е толкова посещаван.  Grinning

Хайде, хайде, вие, ако пуснете какви жени харесвате, да не би да слагате снимки на Ленчето от Младост 3, пак ще напляскате обработени снимки и картинки от гугъла  Mr. Green

# 97
Откъде знаеш какво ще сложим?

# 98
Предполагам Laughing
Сложи де, да видим Wink

П.П. Не си падам по мъжете от темата, с изключение на Джони Деп Simple Smile

# 99
Ми да отворят тема и ще сложа.

# 100
Ми да отворят тема и ще сложа.

Обещавам че ще има и такава тема  Grinning

И поредната посетителка  Wink

Какво иска един мъж на средна възраст :
1.Приветлива и красива домакиня(ходеща и на фитнес) ,стояща си и вкъщи да гледа децата и да му готви и пере,и която да ревнува от съседа;
2.Неангажиращ секс с непозната ,която да обожава члена показващ се от отпуснатото му тяло.

Драги мъже , аз харесвам съпруга си защото се стреми да изглежда добре и ме кара да се чувствам желана .Но ако искрено някой ме попита какъв неангажиращ секс търся , отговора е млад, висок и красив,съобразяващ се с моето свободно време и желания!

Трудно ми  е малко да го проумея ... хм. Търся млад висок и т.н. секс ?!  newsm78

# 101
Стереотипи, баце, стереотипи. Тва е като "руса, стройна с големи цици" и т.н. Но съм забелязал че масово народа се забърква с  некви дето са му на километри от лелеяния образ. Не че и аз не съм го правил де, ама човек се учи от грешките си. Praynig

# 102
Поредната посетителка:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=422237.0

Ако не ви се влиза там:

...... Не съм щастлива в брака си.Мъжът ми постоянно отсъства - работи много.За тези които веднага ще кажат тая пък какво иска ще кажа че съм самотна , ужасно самотна и това е от години.Той винаги гони някакви свои цели , удовлетворява собственото си его.Аз искам семейство - човек с когото да остарея ,когото да виждам и да обичам или поне уважавам.А към съпругът ми не изпитвам нищо такова.Зависима съм от него финансово.Той е умел манипулатор , а аз съм със слаб характер поддавам се на манипулация.Когато започнем да си говорим винаги той се оказва прав така извърта нещата , че излиза прав а аз се явявам някаква глезла която само му създава проблеми.На практика той си има собствен живот , който между впрочем казва че не му е приятен, има си приятели които не са мои .Аз нямам приятели ,защото той не ги одобряваше и те се отдръпнаха.Докато  бяха децата малки - добре времето ми беше заето не си позволявах да се замислям защото съм отговорен човек а и живеех в някаква илюзия .Но днес на 38 си задавам въпроса какво правя с живота си , защо позволявам да правя компромиси със себе си.Имам ли право да бъда щастлива.Знам че щастието е относително понятие и никога не е пълно но ако поне не си опитал да го постигнеш чия е вината. Ето това ме терзае .Искам да го напусна и да започна отначало.Искам друг живот .Може да е по лош но поне няма да се терзая че не съм опитала.Искам да усещам , че съм жива.

# 103
Цитат
39-страници фантасмагории и лиготии. Човече кой има толкова време да ги чете. Това само доказва феномена "принц на бял кон" от който си страдат повечето венери. Whistling ooooh!

Хах-относно принцовете ни на бял кон и вие си копнеете за принцеса на бял кон. Като тази:

И темата ви за жена, която ви кара да мечтаете я чакам с нетърпение.  Grinning

# 104
И темата ви за жена, която ви кара да мечтаете я чакам с нетърпение.  Grinning

Сбъдвам мечтата ти:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427002.0

Grinning

Общи условия

Активация на акаунт