КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 897
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
  • София
за цената спор няма newsm10 така че действай!!!

# 451
desert_rose@ Кухнята е добра , но имай в предвид ,че шкафа за аспиратора е 50см. и ще трябва да си купувате аспиратор на 50см. защото има аспиратори  и на 60см.Доставката беше 40 работни дни..но на нас ни я доставиха 1 седмица по-рано.Малко неудобство е , че всеки шкаф е с отделен плот и при съединяването на два се получава цепнатина и по-трудно ще се почиства , но продават и свързващи лайсни...ще си прецените сами.
Дано сме ви били полезни. Хайде поръчвайте я и ще чакаме снимки !!!!

# 452

Това  е новата ми кухня.  Party

# 453
  • София-в сърцата на моите деца
 smile3508 Страхотна е!!

# 454
  • Някъде на път....
blackorpheus, наистина е много хубава!!!  Peace   Със здраве и желание да си я ползвате!  Peace

# 455
  • В.Търново
Разбирасе ,че ще ви я покажа след като я сглобим и монтираме (в завършен вид ).А относно аспиратора ще го имаме в предвид ,но той ще е за по нататък. А що се отнася до цепнатините между плотовете май наистина ще трябва със такива лаиснички или силикон (предполагам че и това би ни свършило работа).

# 456
Мерси, и аз още й се радвам Simple Smile

# 457
  • Пловдив
blackorpheus, много ми допада! Да ти е честита! С много мерак да си я ползваш  Peace

# 458
Поздравления за кухните!
silyur, най-важното е, че е правен ас любов. Маковете много ми харесаха.

Черен орфей, а при теб - стъклата на шкафчетата, освен всичко останало.

Да готвите с любов!

# 459
  • Русе
blackorpheus , много е хубава!  bouquet
silyur ,много уютна кухничка! Hug Ако можеш да ми кажеш стикера откъде е?Имам едно празна жълта стена и може да се възползвам от идеята.

# 460
Здравейте,благодаря на всички.Радвам се, че  вие харесала как изглежда моята кухня!   bouquet
А относно за стикерите си ги взехме от Баумакс на преличната сума от 15 лв.Мисля че си заслужава.Имаше най-различни!

# 461
  • Sofia
Miho_She, много ми хареса кухнята ти и цвета е прекрасен! Понеже при нас ще е подобно разпределението, да попитам за диванчето до масата? Точно такова си го представях... На коя фирма и откъде го купи?   bouquet

M_Nik, благодаря ти Simple Smile Диванчето е купено от магазин Дизма в Пловдив, мисля, че те нямат никъде другъде в страната магазини, ние го взехме от Пловдив и си го докарахме в София. Но произвидителя беше някаква фирма в Добрич, която за съжаление бе помня как се казваше. Сега се порових в мрежата и по спомени май е фирма Тедива ООД. Не съм 100% сигурна обаче. Диванчето е много меко има и фотьолчета към него, то се води холна мебел. Ние нямаме място за фотьойлите, затова си взехме само дивана.

Поздрави.

# 462
Благодаря ви много за пожеланията. Simple Smile

# 463
  • София
Момичета, искам да си сложа осветление под горните шкафове, видях че има много варианти. Скоро ще трябва да викаме майстори да местят жици за контакти, та трябва да решавам вече какво ще е осветлението, за да извадят жици и за него. Покажете при вас как е (тези от вас, които имат такова Simple Smile ). Аз първоначално мислех да слагам луни, но ми казаха, че луните отнемат 10 см. от шкафа, слага се второ дъно (логично, но не се бях замислила), та луните отпадат. Какви други варианти има за под шкафовете, които да седят добре и да не нарушават обема на шкафа?

# 464
  • Абсурдистан
Момичета, искам да си сложа осветление под горните шкафове, видях че има много варианти. Скоро ще трябва да викаме майстори да местят жици за контакти, та трябва да решавам вече какво ще е осветлението, за да извадят жици и за него. Покажете при вас как е (тези от вас, които имат такова Simple Smile ). Аз първоначално мислех да слагам луни, но ми казаха, че луните отнемат 10 см. от шкафа, слага се второ дъно (логично, но не се бях замислила), та луните отпадат. Какви други варианти има за под шкафовете, които да седят добре и да не нарушават обема на шкафа?

При нас е с тези лунички.

Нищо не отнема от шкафа, много са ми удобни и ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт