КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 904
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
Здравей те,от дълго време следя тази тема ,но чак сега се престраших Simple Smile и аз да се похваля.Нашата кухня е по поръчка на Арон,беше на промоция 395лв.Когато отидохме да си я поръчаме всички ни казваха че повечето хора си я поръчват за вили.Но ние,тъй като сме с малко дете разполагахме с ограничен бюджет,и решихме да си я поръчаме.Ето това се получи,но както се казва за тези пари толкова!На нас много ни харесва защото сами сме си я сглобявали с много труд.
http://silyur.snimka.bg/properties/moq-hol.430228.15299244

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 14:21 от silyur

# 436
  • Шумен
silyur  дай снимки да видим.
Момичета какви водачи да сложат на чекмеджетата ми - ролкови или телескопични? Майстора ме е смятал с телескопични, защото така му казах, ама той реагира едно странно, що да бъдело с телескопични.  Thinking

# 437
Направи си ги така, че да се вади цялото чекмедже - да не остава "кухо" място навътре  Peace

# 438
silyur ,много е хубава PeaceДа си я ползвате със здраве!

# 439
silyur, кухнята е много  уютна ,със здраве да си я ползвате ! Много ми хареса и стикера Simple Smile

# 440
  • В.Търново
silyur можеш ли да ми кажеш как се казва вашият модел кухня  и какво съдържаше комплекта ,когато си го купувахте. Ние сме си харесали в момента пак от Арон на промоция кухня,но неможах да я видя на живо,защото я нямаше налична и се притеснявам дали като я получим ще е това което си харесахме на картинка.

# 441
Не знам, обаче аз съм патила от Арон. Бях си поръчала едни шкафчета, които се различавах коренно по цвят. Наложи се да я подаря на майка ми, защото не ми се връзваше.  Sick

# 442
  • Пловдив
Danili, ще поръчам на мъжът ми да снима механизма като отиде на апртамента. За жалост не мога да ти дам подробна информация, от фирмата ни препоръчаха тези механизми като добри и в подробности не съм не интересувала.

# 443
desert_rose -Кухнята е:КОМПЛЕКТ КУХНЕНСКИ ШКАФОВЕ NIKA - ТАФЛА Ванилия 260см  - Комплект кухненски шкафове с корпус от ламинирани плоскости в цвят Тъмна ябълка и врати от ПДЧ в цвят ванилия . - Размер 260 см. Цената включва долни и горни шкафове в комплект с термоплотове: - долни шкафове 82H: 80см с плот - 1бр, 40 см с 2 чекмеджета и вратичка с плот, 80см за бордова мивка, 60 см с плот; - горни шкафове 71,6H: 80 см със съклени врати - 1бр, 40 см - 1бр, 60 см - 1бр, 80 см - 1бр - мивката не е включена в цената.
Плотовете сме ги сменили защото на всяко шкавче е отделен плот и бяха нещо като мръсно бяло напръскано (иначе са симпатични) .
купихме си цели плотове и гръб - към 250-300 лв и даже и маса си направихме от остатъка от плота.
Кухнята се сглобява много бързо за около 2 часа дори и без опътване..него го намерихме най-накрая Simple Smile.
Не мога да кажа ,че са некачествени..е ПДЧ-то е по-леко от на по-скъпите кухни но все пак няма да го ядем Simple Smile
Кухнята я ползваме повече от 2 месеца и нямаме никакъв проблем.Лепнахме и фолио на стъклената витрина за да станат стъклата матови-струваше към 5 лева.
Изобщо на далавера е,всичко ни излезна към 820лв за 2,60 метра кухня с мивката и масата която си направихме Wink Hug

# 444
  • София
и моята кухня е от Арон-вече съм я показвала-модела е Ника рамка.По същия начин си взехме друг плот с гръб и си я сглобихме.При Арон проблема идва от това че те са вносители само и винаги бъркат нещо.Аз сега се сещам че си ни помотаха още около седмица-две докато ни я докарат и освен това я бяха объркали,мисля че с ника класик.Но както и да е сега си я ползвам и няма проблеми

# 445
  • В.Търново
silyur много благодаря за изчерпателната информация  newsm51. Тази ,която ние си харесахме е също Ника 2.50 http://www.aron.bg/promotion/index.php?item_from=7 ето тази първата е и по описанието в тази цена влизат долни и горни шкафчета,2 плота и мивка Франке. Моля Ви кажете си мнението?

# 446
  • София
ехееее значи си е на далавера.Нашата беше 580 лв и без мивка,а тук има и мивка.Кухнята е хубава и ако си я харесвате си я вземете,но просто бъди подготвена че може да те забавят или да объркат нещо. Peace

# 447
  • В.Търново
tani_4_ka Ние сме от Велико Търново ,ходихме до Арон и ни казаха ,че до месец ще я доставят. Гледам ,че и ти си от Търново ,а сега в София  за къде сте си я поръчвали ?

# 448
  • София
в София сме я поръчвали.Наще пък си купиха секция оттам пролетта и мисля че нямаше проблеми с нея.Аз не го казвам да те плаша и нямам нищо против Арон,ама просто казвам на мен какво ми се случи  Wink

# 449
  • В.Търново
Да напълно те разбирам , така или иначе това е най доброто предложение което намерихме и като цена ни устрова.

Общи условия

Активация на акаунт