КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 320
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Да, аз първоначално исках да слагам такива лунички, като тези, които се слагат на окачените тавани, същите, които е показала Miho_She. Но като говорих с единия майстор и той ми каза, че се слага второ дъно, за да скрие кабелите и така се отнема 10 см. от обема на шкафа. Не предложи алтернативен вариант. И ми каза да мисля за друго осветление, като триъгълните пампички-луни, които Розовата шапчица показа. Виждала съм и друг вариант, едни дълги палми, наподобяващи луминисцентните. Няма ли някой с такива, да покаже и да разкаже как се монтират Simple Smile ?

# 481
Сега се порових в мрежата и по спомени май е фирма Тедива ООД. Не съм 100% сигурна обаче. Диванчето е много меко има и фотьолчета към него, то се води холна мебел. Ние нямаме място за фотьойлите, затова си взехме само дивана.
Благодарности за инфото! Най-много да дойдем до Пловдив.  Simple Smile Модела Рой ли е? И дали не е нисък за кухненска маса? И цената на диванчето, ако може (дано не съм мн. нахална) bouquet
http://www.mebelitediva.com/cat.php?pid=258&p=2&id=9

# 482
  • Sofia
Благодарности за инфото! Най-много да дойдем до Пловдив.  Simple Smile Модела Рой ли е? И дали не е нисък за кухненска маса? И цената на диванчето, ако може (дано не съм мн. нахална) bouquet
http://www.mebelitediva.com/cat.php?pid=258&p=2&id=9

Да точно това е модела. Дивана струваше 320/340/360 някоя от тези цифри, забравила съм точно. Според мен не е нисък за кухненска маса, нашата е съвсем стандартна и е добре.
Това което е недостатък обаче е, че (имайки тези подлакътници, които са плюс като цяло защото можеш да се облагаш на тях) е по сложно сядането на него. Може да бъде изработен и от текстил. Но като цяло е много приятно мек, долната и задната възглавница са с цип и се свалят.

# 483
Да, аз първоначално исках да слагам такива лунички, като тези, които се слагат на окачените тавани, същите, които е показала Miho_She. Но като говорих с единия майстор и той ми каза, че се слага второ дъно, за да скрие кабелите и така се отнема 10 см. от обема на шкафа. Не предложи алтернативен вариант. И ми каза да мисля за друго осветление, като триъгълните пампички-луни, които Розовата шапчица показа. Виждала съм и друг вариант, едни дълги палми, наподобяващи луминисцентните. Няма ли някой с такива, да покаже и да разкаже как се монтират Simple Smile ?

Всъщност ворият плот ляга директно върху дъното и във вътрешността му се изрязва каналче за кабелите. Загубата на пространство е точно 1.8 сантиметра.

# 484
и как се охлаждат при това положение, защото луните си греят и то доста.така ще горят като за световно според мен

# 485
е как Simple Smile Трудно!

Само да вметна, че луничките за вграждане в мебели са различни.

# 486
  • Абсурдистан
Само да вметна, че луничките за вграждане в мебели са различни.

Да така е!
Не всички лунички стават за вграждане в мебели.
Трябва точно пригодените за тази цел, поради факта, че другите нагряват много мебелите.

# 487
да, не всички стават за вграждане в мебели.но по гореописаният начин не остава никакво пространство м/у двете плоскости(горен плот и дъно), а колкото и да са за вграждане такова е нужно.имам вградени в/за мебели затова смея да твърдя че пак нагряват.

# 488
е ми щом всички греят, вариант "вкопани" лунички, май ще отпада... Thinking

# 489
  • Sofia
ето така изглеждат луничките, които са под горните шкафове в нашата кухня
сложихме такива а не триъгълни, за да бъдат същите като тези които са в горната част на кухнята, а и ние имаме един свод на който има пак същия тип осветление

както казах тази луничка е вградена в дървото, мисля че е по тънка от стандартните и е специална за вграждане тъй като не се показва от вътре, т.е. изцяло е вградена в дървото без да се слага двойно дъно. има си стандартно дъно - ето снимка - пдч 1.8 или 2.0 см.

кабелът също е вграден в дървото и излиза отзад зад гърба на шкафовете където вече се свързва с тока. 

# 490
  • Шумен
Един бърз въпрос пак да отправя:  Mr. Green
Къде си държите плодовете и зеленчуците?
Чудя се да правя ли такава вагонетка  http://online-furnish.com/product_info.php?idarticles=241
или нещо подобно с три кошници, или да си направя чекмеджета.

# 491
  • София
Благодаря за снимките Miho_She. Много красиво седят така.

# 492
  • Абсурдистан
Miho_She ,

много са хубави луничките. Peace

# 493
И моите лунички са вкопани. Не съм разглеждала механизма, как е направено, но е много добре и вечер като е тъмно е много красиво като си пиусма осветлението на кухнята, Simple Smile

# 494
  • Sofia
Благодаря, момичета, и на нас много ни харесва как се получи  Party Наистина вечер като се пуснат луничките в кухнята е много красиво Simple Smile

А дали загряват дървото - ами сигурно Rolling Eyes трябва довечера да проверя дали и колко се нагрява от вътрешната страна на шкафа.

Общи условия

Активация на акаунт