КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 203
  • 762
  •   1
Отговори
# 720

А относно тока и водопровода си има специалисти. И ако мебелистите изземат техните функции ,тогава доста народ ще остане без препитание... Wink

Те не изземват функциите - просто работят съвместно или имат и такива квалификации. На мен са ми казвали - не правим ВиК свързване, ако ще искате от нас - допълнително ще договорим заплащане, защото ползваме външни хора.

Е,то в България всеки е майстор за всичко... А когато става въпрос и за заплащане... ooooh!
Аз също имам фирма за мебели,но в нея работят дърводелци... Ако някой клиент иска му препоръчвам специалист в дадена област...

# 721
Ми същото де, да се получи вид комплексна услуга. Не да търсиш майстор по майстор.

В случая на kiva - щеше да е добре предварително да й предложат решение с тръбите, изводите и т.н.

# 722
Напълно съм съгласна... Peace
Пък и за всяка сериозна фирма,желанията на клиента са закон... bowuu

# 723
провет на всички....искам да ви споделя че  може би от една седмица седя и чета постоянно темата...и ми е толкова интересно и приятно че нямам време да се запишаSimple Smileи сега да ви споделя че и ние тези дни трябва да си поръчваме кухя и съм се спряла на едно моделче...надявам се да ме посъветвате ...:)http://gushi.snimka.bg/architecture/kjhg.439790

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 00:36 от gushimushi

# 724
Гушимуши, много е хубава (прилича на моята, но без лака))

Аз да се оплача в контекста на последната страница.. Twisted Evil
С прословутия аспиратор и кой трябва да го монтира.. #Cussing out
Вчера пак не стана..
Направо съм бясна!
От 3 месеца е ясно какъв ще е, и му има схемата за вграждане..
Кво гледаха, кво мислиха - чак като тръгнаха да го монтират се оказа, че е прекалено дълъг (островен е).. И сега незнайно къде и как ще го режат, скъсават, натъманяват..Кой знае кога и дали въобще ще стане.. #Cussing out #2gunfire

# 725
Гушимуши, много е хубава (прилича на моята, но без лака))

Аз да се оплача в контекста на последната страница.. Twisted Evil
С прословутия аспиратор и кой трябва да го монтира.. #Cussing out
Вчера пак не стана..
Направо съм бясна!
От 3 месеца е ясно какъв ще е, и му има схемата за вграждане..
Кво гледаха, кво мислиха - чак като тръгнаха да го монтират се оказа, че е прекалено дълъг (островен е).. И сега незнайно къде и как ще го режат, скъсават, натъманяват..Кой знае кога и дали въобще ще стане.. #Cussing out #2gunfire

Когато се планира една кухня,е нормално майсторът да вземе под внимание всички ел.уреди,които ще се монтират. Как той ще направи точно всеки модул от кухнята,ако няма взети размери с точност до милиметър?! newsm78
А това,че абсорбаторът ти е островен ,не би следвало да е проблем.Трябвало е да те попитат какъв ще е за да си направят добре сметките с размерите.Така че,вината в случая си е на фирмата ,която ти прави кухнята.
Повечето ел.уреди са стандартни като размери,но винаги има изключения... Wink

# 726
Е да де, той си го взе за да реже и наглася..ама..това вече се точи 1 месец..Все нещо се преправя, довършва и тн.. #2gunfire

# 727
Е да де, той си го взе за да реже и наглася..ама..това вече се точи 1 месец..Все нещо се преправя, довършва и тн.. #2gunfire

Така е ,защото вече и куцо и сакато започна да прави мебели,дограми,изолации и кой каквото може или не може...
Колко от фирмите за мебели имат действително майстори дърводелци,които това са учили и практикували ...
Всички наемат разни начинаещи,а и самите им шефове сега навлизат в занаята...
Но като се е казало,че от това се печели добре и юруш на маслините...
За пдч добре,но ако ги накараш да ти направят мебел от масивно дърво-колко ли от тях ще се справят... newsm78 Mr. Green
Дано скоро ти направят напълно кухнята и да си я ползваш със здраве!  bouquet
Но кой ще те обезщети за притесненията и неудобствата ,които са ти създали... newsm78

# 728
Само да ви кажа, т.к. в момента ни монтират кухнята, която е поръчана преди повече от 2 месеца, че много непрофесионално се отнасят към клиентите си.  Самите мебели са много хубави и ние сме си правили 3Д проекта в техния офис. 10 пъти преглеждахме всички детаили и мерки по плана. НО...
1во - закасняха с 1 седмица с монтирането, което ни обърка отпуските и т.н. под предлог, че имали някакво изложение и няма да смогнат.
2ро - 2 от шкафовете са сбъркани, единият е по-къс и понеже е на ъгъл остава някакъв безумен луфт от почти 10см, а те се опитват да ни убедят, че е ок, за да не го сменят. Говоря за Мебели CREDO.   #Cussing out   #2gunfire 
Ние такъв сбъркан шкаф няма да монтираме - ще си го оправят и тогава. Освен това сами са решили да сменят рафтове, защото решили, че мивката нямяла да влезе (при положение, че всичко е изчислено при поръчката) и като се отвори едната вратичка има някакъв безумен ъгъл, който стърчи навътре в шкафа..... абе пълен хаос...
Не си поръчвайте от тях!!!

# 729
  • Пловдив
 Peace Има ли снимки  Blush

# 730
  • София
PPP МНОГО ХУБАВА КУХНЯ ИМАШ-КЛАСИЧЕСКА-СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ Я ПОЛЗВАШ.

# 731
Цитат
Peace Има ли снимки  Blush
За нашата кухня ли питаш, или снимки на техните мебели и кухни по принцип?
За по принцип, ей тук има разни техни неща - http://www.comfort.bg/bg/%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%BC%D0%B8/profile/ … %D0%B8-credo.html

а за нашата, те са тук в момента и не мога да я снимам, но привечер трябва да се приключили и мога да кача снимки  Peace

# 732
И аз вече мога да се похваля със завършено жилище. От седмица се разполагаме на новото Simple SmileЩе споделя с вас какво постигнахме при много оскъдното място. Не знам дали е така, но имам чувството, че при повечето нови строителства стоите са дълги, но тесни. Това е основният ни проблем. Доста трудно беше с кухнята, защото точно преди да предадат сградата в завършен вид доуголемиха комина в кухнята и я стехниха още повече. Не съм снимала цялото жилище, защото искам да го покава в крайноооо завършен вид! http://snejinkata.snimka.bg/family/home.192590.15806255

# 733
Иска парола Sad Иначе и аз съм в едно такова дълго и тясно и в момента го ремонтирам.Така,че ми е интересно да видя твоя Simple Smile

# 734
Извинявай WinkПарола: 11111

Общи условия

Активация на акаунт