Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 39 122
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
аз пък днес отново получих от техните зарибителни мейли и вижте какъв е теста в  Относно:   Fast and Free  Shipping on Your Favorite Fragrances
ама обещават ли? и колко бърз ще е доставката?  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 15:33 от ga_aMa_He

# 526
Здравейте,

Извинявайте, но преглеждайки набързо последните няколко страници, не успях да видя, пускат ли се общи поръчки или не?
Момичетата , чийто никове са публикувани на първа страница , пускат ли поръчки вместо "нуждаещи се" като мен или не?

Извинявайте, че ви разводнявам темата, но току що забелязах, че са пуснали един парфюм, който търся отдавна, а нямам кредитна карта.. Sad

Моля Ви за съдействие!  Hug

Благодаря!
не е нужно да е кредитна, моята е дебитна виза електрон  Peace

# 527
  • София
Аз чакам от: 21.08, 10.09 - 2бр., 28.09, 02.10. За първите три вече сериозно ме ядосват...!  Close
Междувременно получих една от 09.09.... newsm78 Някаква късметлийка е била - промушила се е някакси..... Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Днес получих и едната от 10.09 - Еуфория на Калвин Клайн, но не е за мен... Mr. Green

# 528
  • София
Момичета какъв имейл получавате ,когато им пишете да ви канселират поръчка?Нещо от сорта ли е или друго:
Thanks for your email, your request is important to us and will be responded to within one business day.

Have you browsed our help section or logged into your account?

Please browse today's available products and pricing at http://www.fragranceX.com. We look forward to serving you soon!

Нее, това е автоматичният Feedback, който се изпраща в отговор на всеки мейл. Т.е. те уведомяват, че са получили мейла ти и ще ти отговорят /евентуално в рамките на един работен ден/.

# 529
  • Варна,морето ...
оле тези вече немога да ги трая ами нямам нерви пък искам си парфюмите....много се изнервих и им писах едно лошо писъмце(зная че може би няма смисъл но да си излея мъката)писах им че имам неполучена поръчка от 30.08 на едикаква си стойност за която искам да ми върнат парите или да бъде пусната наново че 35 дни са достатъчни според мен и че аз нямам вина че техният сайт не работи добре и ако не предприемат нещо съжелявам но ще пиша  на съответните органи занимаващи се с проблеми от този характер...... #Cussing out

споко, аз едва в4ера получих поръчка  направена на 15.08.напоследък много се бавят ,но идват

# 530
Момичета какъв имейл получавате ,когато им пишете да ви канселират поръчка?Нещо от сорта ли е или друго:
Thanks for your email, your request is important to us and will be responded to within one business day.

Have you browsed our help section or logged into your account?

Please browse today's available products and pricing at http://www.fragranceX.com. We look forward to serving you soon!

Нее, това е автоматичният Feedback, който се изпраща в отговор на всеки мейл. Т.е. те уведомяват, че са получили мейла ти и ще ти отговорят /евентуално в рамките на един работен ден/.
Благодаря!Получих  и друг имейл:
Thank you for your email and recent purchase with FragranceX.com. I have
applied the free shipping coupon to your order and it will appear as a
refund to your account. We apologize for any inconvenience and hope you
enjoy your fragrances!
и още един:

Hello Katya Nikolowa,
Thanks for your email and for ordering from FragranceX.com. We have applied your coupon and adjusted your credit card for $15.94. We appreciate your business and look forward to serving you again soon.
Надявам се всичко да е наред.А след колко време ще възтановят парите в картата?

# 531
  • София
Забравила си да ползваш купона за безплатна доставка?  Simple Smile

Върнали са ти парите, до няколко дена ще се отразят по сметката.

# 532
Reiny,още веднъж ти благодаря!
Не съм забравила да въведа купона за безплатна доставка .а не ми го прие.

# 533
  • София
Reiny,още веднъж ти благодаря!
Не съм забравила да въведа купона за безплатна доставка .а не ми го прие.

Ясно.   bouquet Случват се такива неща.  Важното е, че вече всичко е наред.  Peace

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 17:22 от Reiny

# 534
  • Балчик
оле тези вече немога да ги трая ами нямам нерви пък искам си парфюмите....много се изнервих и им писах едно лошо писъмце(зная че може би няма смисъл но да си излея мъката)писах им че имам неполучена поръчка от 30.08 на едикаква си стойност за която искам да ми върнат парите или да бъде пусната наново че 35 дни са достатъчни според мен и че аз нямам вина че техният сайт не работи добре и ако не предприемат нещо съжелявам но ще пиша  на съответните органи занимаващи се с проблеми от този характер...... #Cussing out

споко, аз едва в4ера получих поръчка  направена на 15.08.напоследък много се бавят ,но идват

Не е съвсем вярно това, при мен не идват.

# 535
  • София
Днес получих поръчка от 10.09 , тази от 03.08 още я няма и ескалирах диспута в Пей пал.

# 536
  • pomorie
отговориха ми на писъмцето да съм имала в предвид че поръчката е била обработена на 31.08 голяма работа един ден след като я пуснах тя се бави вече 35 дни  newsm78 и да зная че е пусната за по-евтинко с евтина въздушна поща и може да има забавяне по митниците но били сигурни че пътува и в най-скоро време ще е при мен-да бе вече не вярвам  #Crazy

# 537
Момичета, според вас рано ли е да пускам диспут за поръчка от 03.09, шипната на следващи ден? И след като сте повдигали диспут после имате ли проблеми с поръчките, че четох в някои сайтове след това не можеш да поръчваш от тях?

# 538
  • София
maria_m, май срокът бе "до 40" дни, така че не е рано според мен - 35 дни са минали.

# 539
  • София
maria_m, май срокът бе "до 40" дни, така че не е рано според мен - 35 дни са минали.
45

Общи условия

Активация на акаунт