Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 38 892
  • 723
  •   1
Отговори
# 675

нямам нищо от сайта само това от пейпал
как да разбера ще се побъркам

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 16:41 от gansa

# 676
# 677

нямам нищо от сайта само това от пейпал
как да разбера ще се побъркам
Провери си в акаунта във ФрагрансеХ дали го има като поръчка. Само да не си поръчала като гост.
Друго не се сещам. Сигурна ли си че и в спама го няма? Или в коша, знам ли... newsm78

# 678
не се логнах когато го поръчах,но нали там си пиша име,адрес.....
оле заболяме главата...
дали ще го получа?През пей пал за първи път поръчвам и нещо съм объркала,а там ми показват,че са ми взети парите.Не съм въвела тоз 4цифрен код,които го искат при регистрацията на пей пал.Къде сгреших?

# 679
не се логнах когато го поръчах,но нали там си пиша име,адрес.....
оле заболяме главата...
дали ще го получа?През пей пал за първи път поръчвам и нещо съм объркала,а там ми показват,че са ми взети парите.Не съм въвела тоз 4цифрен код,които го искат при регистрацията на пей пал.Къде сгреших?

не си сгрешила,не се притеснявай,и без 4 цифрения код можеш да пазаруваш  Peace

# 680
Споко.
Пиши на Фр и попитай какво става. И следващия път се регистрирай и се логвай като поръчаш. Хем няма да ти се налага да попълваш отново и отново адрес, а и ще ти се трупат точки. Peace
Ако има някакъв проблем, най-много да ти върнат парите.

# 681
да питам по-вещите, миналия месец направих поръчка, но забравих да въведа код-а за безплатна доставка, писах им да я канселират, те ми казаха ок, ще канселираме я, пуснах си нова, но сега във разпечатката на визата гледам, че са изтеглени парите
плащам през ПейПал, да ме посъветвате какво да правя Rolling Eyes
пазя писмото за канселиране на поръчката

# 682
Два пъти ли са изтеглени? Веднъж с доставка и едни път без?
А има ли върнати?

# 683
да, два пъти
няма върнати  Tired
онзи ден получих парфюмите от поръчката, вече не зная от коя, предполагам втората, нали първата уж е канселирана

# 684
Пиши им.
Сканирай разпечатката си, Като им подчертаеш там редовете с това,че са изтеглени два пъти парите.

# 685
  • ВАРНА
МОмичета някои може ли да ми помогне имам следния проблем: поръчвам 2 парфюма на 09.07.09  и все още ги чакам , а след това на другия ден поръчвам още един с отделен ордер естествено него го получих след 2 месеца чакане. Сега пиша неуморни писма на fragrancex.com и те постоянно ми връщат едно и също а именно: че като се върнели при тях парфюмите щели да ми ги изпратят наново и нищо,
Кажете има ли някои които има подобен случай. Дайте идея как да си получа парфюмите или парите?
Или май ще пия една студена вода? 

Благодаря ви предварително!!!

Your Order # 4611494
7/9/2009 8:49:27 AM   
Billing Address   Shipping Address
silvia djambazova
vazrajdane bl.37 vh.4 ap.81
varna  9020
BG Bulgaria
359888245986
sildjambazova@yahoo.com
silvia djambazova
vazrajdane bl.37 vh.4 ap.81
varna  9020
BG Bulgaria
359888245986
sildjambazova@yahoo.com
Payment Method   Shipping Method
PayPal
Worldwide Standard Shipping
Order Details   Our Price   Quantity   Total
   Jasmine Noir by Bvlgari
3.4 oz Eau De Parfum Spray
$62.56   1   $62.56
   Daisy by Marc Jacobs
1.7 oz Eau De Toilette Spray
$37.50   1   $37.50

Subtotal:   $100.06   
    Coupon:   - $10.01   
    Shipping:   $16.93   
    Order Total:   $106.98   

# 686
  • София
Ако не са платени през Пейпал, както предполагам, парите няма да ги върнат. Дано да си получиш парфюмите макар и огромно закъснение. Аз имам три не получени поръчки от Юни и Юли. За едната Пейпал ми възстанови сумата, но за останалите две, които платих директно чрез картата не се и надявам да ми бъдат върнати парите, затова продължавам да си чакам парфюмчетата Laughing

# 687
  • София
Мини, на кашончето не пише ли сумата  newsm78

# 688
Мини, на кашончето не пише ли сумата  newsm78

хич не видях даже
май го прибрах да си играят децата със пълнежа, отивам да издирвам
междувременно им писах де, пратих и файл с извлечението /пощенска банка вече пращат по мейл разпечатки/

П.П. Писах им към 12 часа, преди 10 минути са ми отговорили и са ми възстановили сумата веднага  Peace просто съм очарована от бързината
пак ще заръчвам, до сега аз лично нямам проблеми  Flutter дано все така да е

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 14:26 от mini_79

# 689
  • ВАРНА
Ако не са платени през Пейпал, както предполагам, парите няма да ги върнат. Дано да си получиш парфюмите макар и огромно закъснение. Аз имам три не получени поръчки от Юни и Юли. За едната Пейпал ми възстанови сумата, но за останалите две, които платих директно чрез картата не се и надявам да ми бъдат върнати парите, затова продължавам да си чакам парфюмчетата Laughing
ю
През пейпал са платени, но как ти възстанови сумата аз изпуснах срока за диспут и сега не знам  Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт