Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 38 972
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Малко помощ ми е нужна. Значи в 13:00 направих една поръчка, всичко си беше точно. Сега (в 16:00) пробвам да направя още една поръчка. Натискам "Review order", после като си напиша паролата за да вляза в акаунта си в пейпал и ми излиза следното съобщение:
"We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the recipient's website to complete your transaction using their regular checkout flow."
 Някой да знае защо ми се появява това?

# 241
Малко помощ ми е нужна. Значи в 13:00 направих една поръчка, всичко си беше точно. Сега (в 16:00) пробвам да направя още една поръчка. Натискам "Review order", после като си напиша паролата за да вляза в акаунта си в пейпал и ми излиза следното съобщение:
"We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the recipient's website to complete your transaction using their regular checkout flow."
 Някой да знае защо ми се появява това?
Нямам идея. Получи ли 2 емайла /от ПП и от Фр/ потвърждаващи първата ти поръчка?

# 242
Получих само един и той е от Пейпал.
Сега пък друга глупост ми се появи. Онова горното съобщение вече не ми се появи, но после като съм на последната стъпка и като натисна "Place order" ми изписва:
"Important Message!
The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method."

# 243
Логнат ли си /във Фр/? Такова съобщение ми се  е появявало, когато съм опитвала да пазарувам като гост от сайта.

# 244
Изчакай малко с плащането и пробвай пак по-късно,понякога ПП имат бъгове в системата.ИЛи звънни в банката и се увери,че имаш достатъчно пари в картата за всеки случай! Peace

# 245
Да, логнат съм. А тоя мейл от фрагрансекс щом не съм го получил значи ли че поръчката не е още приета, щото иначе в акаунта ми, ми пише че е в прогресинг?

# 246
Ами щом пише в акаунта, предполагам всичко е ок. Провери да не е отишло в спама, писмото. Peace

# 247
Било е в спама, мерси че ми каза да погледна там.

# 248
  • София
skrita FUstA , моля изчисти си ЛС...
Извинявайте за спама... Embarassed

# 249
Значи никой не знае защо се появява това съобщение:

# 250
  • Варна
Значи никой не знае защо се появява това съобщение:

Това съобщение ми се е появявало при неуспешно плащане и блокирана сума. Аз го отдавам на грешка в комуникацията.
Не знам дали и при други случаи се появява същото.

# 251
Значи от 4 часа се мъча да направя тая поръчка (сигурно 100 пъти съм се пробвал) и ми се появява или тази грешка:
или тази:
"Important Message!
The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method."
Тоя пейпал много бъгав.

# 252
Пиши на ПП и питай какъв е проблема. Обикновенно отговарят в рамките на един ден, даже до няколко часа и са много учтиви /поне испанските са така/. Аз съм им писала за щяло и нещяло и винаги търпеливо обясняват.
Друго не се сещам.

А аз какво да правя с получения парфюм? Да им пиша и да им обясня? И не знам как става превод с ПП. И дали върнатите пари по този начин няма да отидат в джоба на някой служител? Все си мисля, че всичко им е застраховано и сайта не губи в такива ситуации. Т.е. мисълта ми е, че застрахователната компания е покрила загубите на фирмата /сайта/ и на това отгоре аз им връщам парите, които не съм сигурна и къде точно ще отидат.
Моля, разяснете ми ситуацията. Как е според вас, тези, които сте връщали и тези които не сте?

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 19:59 от natia

# 253
А според мен проблемът е не в Пейпал, а в терминала за Пейпал на Фрагранса.
Но при всички положения - пиши на ПП и ги питай.
Имам аз съмнения, че са им спрели възможността за плащане през ПП заради многото диспути за неполучени поръчки, но това са си мои подозрения, небазирани на достоверни факти.

# 254
  • Варна
Правил ли е някой скоро поръчка с плащане през пейпал, да каже?

Общи условия

Активация на акаунт