д-р Дуковски?

• 21 326
  • 31
  •   1
Отговори
Днес ми похвалиха този лекар като такъв занимаващ се със стерилитет.
В здравния има някаква тема, където повечето  го оплюват, а малко момичета споменават "стерилитет" и то много мъгляво.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346190.0
В интернет има едно негово интервю, една статия за задържане с прегнил и това е.
Това е клиниката, в която работи: http://med-ral.com/index.html

Някой може ли да каже нещо повече?

# 1
  • София
Далеч е от тия работи, според мен.

# 2
  • сред маслини и портокалов цвят
Далеч е от тия работи, според мен.

Дооооста далеч!
Търси друг, за предпочитане в клиника по стерилитет, другото е губене на време.

# 3
F(х),

той е страхотен лекар, главен асистент в Майчин дом, но не и специалист по стерилитет! Мога да ти споделя моя опит с него, но на лични!
Потърси специалист в клиника по стерилитет! Др. Дуковски има прегнил, но не е специалист по стерилитет!
Успех! Hug Praynig Laughing  bouquet

# 4
Абе и аз до тези изводи стигнах, но реших все пак да питам Simple Smile. Благодаря за инфото Simple Smile

# 5
На 21.08 ме приеха в Майчин дом заради това че имах болки и трябваше да съм под наблюдение(бях в 7 г.с. с кървене и болки) и същата вечер в 00.30 часа имах болки и се обадих на сестрата а тя на дежурния т.е.на Дуковски.След като дойде така ми се развика че аз се разплаках и мога да кажа че съм много потресена от държанието му,защото той е доктор и трябва да помага на пациентите си а аз продължавах да се гърча от болка а той крещеше като луд тъйкато го събудих посред нощ #Cussing out.ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ незнам какво друго да кажа.Не желая да го виждам а камоли да се налага да ходя при него за такива неща.Той ме докара до по голяма депресия.

# 6
За 1ви и последен път ходих при д-р Дуковски в кабинета му в Студентски град,като исках само да ми вземе секрет за микробиология,е това той така и не направи.Т.е. понеже срещна малко трудности с това да ми сложи спекулума,нямаше нерви човека,да ме изчака да се поуспокоя.Вместо това бръкна с два пръста,разтвори малко,погледна и каза:Нищо ти няма.Близо половин час обаче ме предлазположи да му обяснявам как ходя от 8год.по доктори и какво ми се е случвало,казах му ,че ходя при Стаменов.Че имам 3 аборта от които само 1вия по желание и т.н. след което той се изказа,че всички са лаици за него.Как той написал някакъв труд за Трансфузионния синдром /причината поради която загубих близнаци в 21седмица/,абе въобще изкара се велик,а не предложи за мен никакво решение,дори не ме извика да ходя пак при него.Говореше ми за това,че той бил почитател на Алтернативната медицина,каза ми също нещо което ме шокира,че съм извършила грях като преди години съм направила аборт и Господ сега ме наказвал.Това добре,но това може ли да ти го каже лекар и да ти говори общи неща,да плюе по другите,да ти вземе 50лв.за това,че само си е поговорил с теб клюкарски почти.А накрая за капак,понеже явно съм му била интересна и ме е задържал малко повече,жената отвън,която записва часовете чука на кабинета и вика:Хайде докторе.При което той става и ме отпраща.Та аз не разбрах дори за какво бях там накрая.След това се обадих на една приятелка да й разкажа,понеже и тя беше ходила при него.Тя пък има позната,която на едно от посещенията си същия доктор й казал,че е много хубава и някой й е направил магия и тя затова не може да забременее. Моят съвет е трябва при такива проблеми да се търси Клиника по стерилитет,а не хората да си губят парите и времето с обикновени гинеколози!

# 7
  • София
Аз съм ходила поне 3-4 пъти при него / в Студ. град/ - нито веднъж не ми помогна
Не съм доволна - взема луди пари за нищо
За  Д-р Анна Белчева - мога да кажа, че е супер !, прекрасен човек, но не става за лечение на стерилитет, може да ти направи ФМ , но до там
С нея станахме почти приятелки и така изгубих почти 2 год. в бездействие

# 8
  • София - Рим и обратно
Моля те, не се лъжи да ходиш при тоя. Всеки друг от МД, но не и той. Останах с много лоши впечатления от него при престоя си в предродилна зала, който беше доста продължителен Tired

# 9
Здравейте и от мен.
Не успях да се сдържа като четях какво сте писали.
Този Дуковски е чудовище. Аз през живота си не съм виждала по-лош човек. Савсем случайно попаднах в МД след като във Вита (там следях бременността си) не можаха да направят нищо по моя въпрос. Беше спряла сърдечната дейност на плода в 16 г.с. и ме заведоха в МД. Настаниха ме в стая като пациентка на Дуковски. Този като ме видя пита дали съм пила хапче за изхвърляне на плода, казах да. Тогава си взе чантичката и си тръгна щото смяната му свършила. Точно 3 часа след това, изхвърлих плода на леглото в стаята, добре че свекърва ми  и мъжа ми бяха там, че извикаха медицинската сестра и санитарката и така се стигна до кюртаж при дежурния екип, вместо при Дуковски - и слава богу че не бях в неговите ръце. Така и не разбрах кой беше екипа, но хората си свършиха перфектно работата. Не съм имала грам проблем след това.
Може да ми е малко объркан поста, но багайте далеч от този - не мога да го нарека човек. Като знам само като идваше на визитация как си качваше мръсното сабо по леглата (на които имаше момичета да лежат). Отврат..............
Добър вариант е клиниката на Щерев. Има страшно мнго добри отзиви за там!
Аз сега ще си следя бременността там.
Успех!

# 10
Благодарение на д-р Дуковски имам второто си детенце. Той ми даде спокойствието и вярата, че всичко с бебето ми е наред, като преди това няколко лекари ми казаха, че има вероятност да загубя детето.
Много компетен лекар, макар и малко странен, но не всички хора са еднакви.
Доверих му се на 100% и не съжалявам.  bouquet

# 11
babytwo, като гинеколог може да е добрър, въпроса беше дали се занимава със стерилитет.
А на мен напоследък всеки ми споменава имена на лекари, които помогнали на техни познати, затова ми беше интересно.

# 12
  • София
Хм, попаднах при него в Майчин дом след силен кръвоизлив в 8г.с. "Доктора" надълго и нашироко ми обясни как тази бременност няма шанс поради ... и как нямало да ми изпише Прегнил ,защото "ако вземе,че ми помогне теорията му ще се окаже грешна"  Shocked! НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕГО,НИТО Е ЧОВЕК,НИТО Е ЛЕКАР!!!! Е, бебето,което според него нямаше шанс, вече е на една годинка,живо и здраво и е моето най-голямо щастие.

# 13
  • перник
Не можах да не се включа,и моето мнение е НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕГО.Нито е специалист по стерелитет,нито е добър гинеколог,само много говори и взима парите на такива като нас.Аз си изпатих от него преди години и след това лежах 17 дни в болница с възпаление,даже не ме прие в Майчин дом.Имам и скорошни наблюдения,защото лежах там и то доста.Само самочувствието му е голямо.

# 14
Благодарение на д-р Дуковски имам второто си детенце. Той ми даде спокойствието и вярата, че всичко с бебето ми е наред, като преди това няколко лекари ми казаха, че има вероятност да загубя детето.
Много компетен лекар, макар и малко странен, но не всички хора са еднакви.
Доверих му се на 100% и не съжалявам.  bouquet

Моля тези с + мнения за този "доктор" да казват и колко пари им е взел!
В мизерията на етажа който работи в Майчин дом, той си играе с живота на бъдещите майки на България!
Подкрепям мнението, че е ЧУДОВИЩЕ, защото ме изрекетира да го избера за екип,
т.е. 200 лв, за да ми направи аборт / сърдечната дейност на бебето ми беше спряла преди 3 седмици !!! /
след нощна смяна. Незабрави да ми каже колко труден случай съм била и как само
той можел да направи тази операция. И да му дам парите на него,
без да минават през касата, защото много се е измъчил с мен.  #2gunfire
За да не лежа в мизерията още 3 дни/петък, събота и неделя/ и после да оставя живота си и бъдещето си
/можеше от яд да ме осъкати за цял живот/ в ръцете на това ЧУДОВИЩЕ, се разделих с 200 лв
/прекалено малко отцени този тъпанар моя живот/ и още на следващия ден бях изписана от МД.
Момичета, правете изводите си сами, четете има достатъчно мнения, а и най-важното е, че можете
да се убеждавате със собствените си очи за различните мнения!
Успех на всички!
Българската нация била застаряваща, ... докъде я докарахме !!!

Общи условия

Активация на акаунт