2880 лв. накуп за майки студентки - 2

• 59 464
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ами ще се успокоим преди нова година, когато се обнародва всичко в държавен вестник...

# 361
Младенов току що обеща,че няма да спира парите на майки студентки и на майки на близнаци...дано да си удържи на думата  Thinking

# 362
  • Пловдив
Дано   пък и нека остане в този си вид . Доста се разшумя и  много майки студентки ще могат да се възползват от тази възможност,за която не са подозирали, че съществува.

# 363
Както предполагах, просто пробваха ще мине ли номерът, точно затова смятах, че трябва да се вдигне максимална дандания.  Wink Grinning Peace

# 364
Добро утро от мен!
Аз съм редовна студентка, семестреално завършила! Имам още 2 изпита да взимам! Ще раждам, живот и здраве февруари! Та искам да запитам след като съм семестриално завършила мога ли да подам документи за тази помощ от 2880лв.? И аз току що гледах министъра и се учудих че имало печатна грешка и няма да се спират помощите!
Благодаря предварително!!! Лек ден!!!

# 365
  • Пловдив
ralmin, зависи от университета.В моя студента губи всякакви права при семестриално завършване.Инспекторката учтиво ми обясни, че  независимо колко изпита имам да вземам отсвен държавния се водя семестриално завършила  и няма как да се възползвам от тази помощ.

# 366
и аз пуснах един коментар.Дано има някакъв шанс да се промени нещо.Все още имам някаква надежда че ГЕРБ, ще си променят становището  Praynig

# 367
Аз съм от Бургас! И уча във ВХТИ-държавен университет е! Но като знам че там нищо положително не се случва и надеждата ми умира! Но все пак ще направя опит да попитам! Благодаря за отговора! Ако някой все пак въпреки че е семестриално завършил се е получил помощите да пише!!!

# 368
Ехе БРАВО !!!!! newsm44 , наистина малко ни изпробва това правителство.Хубавото е поне че , са склонни да си променят решението, когато видят че хората не одобряват някоя тяхна стъпка. Но все пак ме накараха да се замисля дали съм направила правилният избор  и доверието ми вече не е същото като преди.

# 369
  • Пловдив
devil_kin , ако питаш мен , те си го бяха решили.Може не са очаквали такава реакция  от страна  на майките.

# 370
Трябва да ги следим изкъсо от сега нататък.и ако пак направят гаф  #Sniper .

А иначе да ,100% си го бяха  взели като решение.Мисълта ми беше че ако бяха  други , ваобще нямаше и да ни обърнат внимание. добре е че им предизвикахме вниманието. newsm74

# 371
Ами ще се успокоим преди нова година, когато се обнародва всичко в държавен вестник...

Точно. Или поне след второто гласуване в пленарна зала на ДБ 2010.

Младенов току що обеща,че няма да спира парите на майки студентки и на майки на близнаци...дано да си удържи на думата  Thinking

Ако трябва да преценим по противоречивите изявления в медиите, думата "обещание" не може да се приема буквално.

# 372
Дано министъра удържи на думата си! Иначе аз чакам превода на парите, подадох си документите след като завърших семесртиално - сега юли ми беше последния изпит останаха държавните, но бяха на ермина ми и не можах да се явя / първа редовна сесия на ДИ/, но от унито ми дадоха уверение , че съм семестриално завършила и че ИМАМ ПРАВА НА РЕДОВЕН СТУДЕНТ до септември догодина, по закон е така- студентските права се запазват поне една година, не знам какви са тези университтети в които учите, но със сигурност не губите студ права след семестриално завършване / поне не веднага/! Peace

# 373
  • Пловдив
Мис Каприз , университета е Пловдивски унивесритет "Паисий Хилендарски"

# 374
Мис Каприз , университета е Пловдивски унивесритет "Паисий Хилендарски"
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!хмммммммммм мъжа ми завърши тан и мупазиха правата 2 години...до тази вкл. не знам ако с а изменили нещо...

Общи условия

Активация на акаунт