2880 лв. накуп за майки студентки - 2

• 59 461
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Сестра ми има още невзети изпити + ДИ

По принцип до първа редовна дата за ДИ се води редовна студентка.  Peace
Но зависи дали е изостанала с невзети изпити. Ако е семестриално завършила и е минала първата дата, няма да искат да й напишат редовна студентка в уверението Sad
Поне така е в СУ.

# 226

Но зависи дали е изостанала с невзети изпити. Ако е семестриално завършила и е минала първата дата, няма да искат да й напишат редовна студентка в уверението Sad
Поне така е в СУ.

На мен ми написаха въпреки, че бяха минали години от последния ми изпит, но не съм защитила все още диплома. Тъпо е, че всеки си сам си преценява в различните студентски администрации.  Sad

# 227

Поне така е в СУ.

На мен ми написаха въпреки, че бяха минали години от последния ми изпит, но не съм защитила все още диплома. Тъпо е, че всеки си сам си преценява в различните студентски администрации.  Sad

Първа редовна дата на ДИ е минала, но тя има невзети и други изпити през семестрите. Сега ще видим какво ще й кажат в социалните. Tired

Сега ми идва един въпрос на ум - Дали може ей така само заради парите да се запишеш да учиш и после да прекъснеш?  Outta Joint Някой проверява ли дали продължаваш да учиш? Thinking

# 228

По принцип до първа редовна дата за ДИ се води редовна студентка.  Peace
Поне така е в СУ.

На мен ми написаха въпреки, че бяха минали години от последния ми изпит, но не съм защитила все още диплома. Тъпо е, че всеки си сам си преценява в различните студентски администрации.  Sad

Първа редовна дата на ДИ е минала, но тя има невзети и други изпити през семестрите. Сега ще видим какво ще й кажат в социалните. Tired

Сега ми идва един въпрос на ум - Дали може ей така само заради парите да се запишеш да учиш и после да прекъснеш?  Outta Joint Някой проверява ли дали продължаваш да учиш? Thinking
А няма ли да ти излезе твърде скъпо? Надали ще можеш да запишеш държавна поръчка, а таксите за платено май са доста височки. И в крайна сметка цялата работа ще се обезсмисли.   Simple Smile

# 229
Хм.... За скъпото не се бях замисляла... Thinking По-скоро се чудя дали някой си играе да проверява дали учиш наистина. Whistling
Иначе, завърших отдавна, пък и щерката е вече голяма, за да намажа и аз. Laughing

# 230
Хм.... За скъпото не се бях замисляла... Thinking По-скоро се чудя дали някой си играе да проверява дали учиш наистина. Whistling
Иначе, завърших отдавна, пък и щерката е вече голяма, за да намажа и аз. Laughing

Мисля, че не проверяват  newsm78,  което може да се каже, че е дупка в системата. Но и дезинформацията е на ниво и други разни, така че вероятно и не всички майки-студентки, които имат право на помощта, се сдобиват с нея. #2gunfire

# 231
На мен всичко покрай тия 2880лв. ми стана ясно. Сега само ще чакаме бебчо и ще си подам документите. Въпроса ми е свързан с едни други парички дето видях че ги коментирате пък не ги намерих в отделна тема затова пиша тук. Не помня сумата но са пари който се вземат 45дни преди термина  newsm78 Дали някой знае нещо по този въпрос  Rolling Eyes Предварително ви благодаря   bouquet

# 232
Герганчето, погледни тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=436551.0 . Ти май-говориш за майчинските, които започват 45 дни преди термина и след това се изплащат до навършване на 1 год. на детето по 90% от брутната заплата. newsm78

# 233
http://dnes.dir.bg/2009/11/04/news5328029.html

Ха да ни е честита новата социална политика  Sick

# 234
  • у нас
не че са нещо, но си беше една добра помощ Peace
 редовна форма на обучение е трудно да се работи и учи Rolling Eyes ако се роди бебче вече само 100лв месечно като неосигурени Peace
беше добре замислено, но за кратко Rolling Eyes
радвам се за момичета, които успяха да ги вземат Hug

# 235
По-добре да бяха спрели помощите на циганите и да ги накарат да се образоват и да работят. Сега какво - майките, които учат ще са без пари, а циганите - с помощи! Поредният абсурд в Абсурдистан!  ooooh!

# 236
  • София
Всяко чудо за 3 дни. Радвам се поне, че успях да се докопам до тези велики 2880лв. Май ще е по-редно да намалят помощите на братята роми и след 3-то дете да няма еднократни помощи и привилегии.

# 237
Е много от рано се метна Бойко с орязването на помощите  Tired.

# 238
  • у нас
Е много от рано се метна Бойко с орязването на помощите  Tired.
и то точно тези Close да стимулира ромите- те да поддържат раждаемостта  #Cussing out

# 239
  • Пловдив
Сега е ред да спре и еднократната помощ при раждане и детските,които даже не са за всички #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт