Как наричате "пиленцето"

• 11 992
  • 107
  •   1
Отговори
# 90
Е май по-добре от лили е ръчичка  Thinking

# 91
а мен думата "лакът" страшно ме отвращава ... ми много е грозна .... затова го в къщи го наричаме Лили.
Удари ли си Лили-то маменце?  Peace
Уф, а пък мен нещо ме дразни в думата 'глава'! Както и да го гледаш - отвратителна дума, веднага се сещам за Жоро Главата! Решихме проблема като я заменихме с 'тиква'  Crazy

"Ела, маменце, да те цункам по тиквата"  Joy

# 92
  • Видин
 Tired  ужас...

# 93
Е май по-добре от лили е ръчичка  Thinking

Beautiful mind!!! Не ме разочароваш никога  Peace

# 94
Fussii , озадачаваш ме малко...  Whistling

# 95
Светът е шарен!

За моя радост в моето обкръжение имам добре възпитани, изискани, мили дами, които не се срамуват от това  Grinning

Тази тема мина в съвсем откровено заяждане, в което не желая повече да участвам. Бъдете живи и здрави  Hug

# 96
  • Някъде по Дунава
пеперудка  Simple Smile

# 97
  • Видин
И истинските пеперуди ли така наричате?

# 98
Fussii, смях се до сълзи, честно  Joy

# 99
  • София
С хартия се бърше от пишлето към дупето, за да не станат ранички и замърсяване ...ей така обяснявам аз.
А не - бърши от вагината към ануса, за да не получиш инфекция...

Е много научно обяснение, не така, ще объркате децата.
Правилното е "Мий се маме от карамфилчето към пиленцето, че иначе ще имаш голям ОХ". Mr. Green

# 100
  • Видин
С хартия се бърше от пишлето към дупето, за да не станат ранички и замърсяване ...ей така обяснявам аз.
А не - бърши от вагината към ануса, за да не получиш инфекция...

Е много научно обяснение, не така, ще объркате децата.
Правилното е "Мий се маме от карамфилчето към пиленцето, че иначе ще имаш голям ОХ". Mr. Green

хахахаха

# 101
Аз си мисля, че всяко едно нещо може да се обясни на децата, стига да са подбрани подходящите думи, подходящия начин.
Не бих нарекла нито пиленце, нито вагина, нито анус, нито карамфилче...
Ако ще се лигавим сега - само кажете да пренебрегнем заглавието и въпроса на авторката и да почваме с простотийките  Mr. Green

# 102
Аз не бях мислила по този въпрос - казвам "да мием дупето". Една вечер решихме да къпем двамата юнаци заедно. Синът ми, въпреки че беше виждал бебето голо и преди, сега когато бяха и двамата голи взе, че се замисли: "Ника няма чура, какво има Ника?". Аз докато се опитвах да дам отговор, той извика въодушевен: "Ника има рибка, Ника има рибка!". Така и си остана. Зная, че звучи твърде глупаво, но защото Боби го сътвори ми стана миличко и го използваме. Ще трябва да го заменим по някое време с нещо по-подходящо, но засега и двамата ми се струват малки и "рибка" върши работа.

# 103
Тази тема е определено забавна. Joy
Сега се сещам, че в най-ранната ми младост използвахме твърде странни евфемизми и  за месечния цикъл.Да се чуди човек защо

# 104
  • София
Ние си го наричаме "паца" Crazy,гърдички и джуфка на женската анатомия  Joy незнам защо..... newsm78 така ми идва  на устата newsm78

Ох ама много смях ме напуши .... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт