скорошно раждане в Шейново?

• 360 853
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
На 1ви ноември родих дъщеричката ми в Шейново преждевременно в 34 г.с. Случи се без избор, защото моята лекарка беше на конференция в чужбина. Много съм доволна от отношение и всичко, всички се грижат много. Бебенцето ми е малко на кг и ще си постоим повече, но е при мен почти постоянно, болницата подкрепя т.нар. Кенгуру грижа, както и кърменето. Преди да започнат да ми я носят се цедях на 3 ч и и носех кърма, в повечето Бг болници такива "екстри" няма, майките се изписват и бебетата стоят сами до натрупване на необходимите кг.. Пиша го, защото, недай Боже, никой не е застрахован и това трябва да се знае. Болницата е ремонтирана и финансирана, бебетата са в нови дрешки, сменили са изцяло и спалното бельо на отделенията. В РО е розово и лилаво, във виповете- оранжево. В Патологията лежах края на август, съвсем прилично и пак много добро отношение. От раждането, въпреки шокът, че е по- рано съм очарована, пак заради отношениято, не толкова заради новите зали. Гагова също ме е наблюдавала предната бременност, но именно, защото е много ангажирана ме прехвърли към нейна колежка, която наричаше дясната си ръка. Страхотен лекар е, който и се довери няма да съжалява.

# 1 531
Към коя докторка те е прехвърлила Гагова? Питам, защото искам пак да раждам при нея и да се подготвя,че може и мен да ме прехвърли.Късно ли ще е да отида след НГ за първи преглед (живот и здраве в началото на април ми е терминът)?

# 1 532
  • София
Олче, честито! Бързо да наддава дъщеричката ти! И аз моята я родих по-рано, всичко е наред.

# 1 533
  • София
Към д- р Гергана Петрова. Уникален Човек и специалист.

# 1 534
Благодаря ви за подробната информация! Hug

# 1 535
Здравейте,
предстои ми раждане скоро и се бях ориентирала за Шейново, тъй като ми е на 5 мин от вкъщи...преди седмица обаче се наложи да посетим спешното там с приятеля ми, тъй като бях с контракции и болки ниско долу и не останах доволна от отношението на лекаря в спешния кабинет...Д-р Михайлович...също така и самата сестра /акушерка ли е незнам/ не беше много, много любезна. Още от влизането започна да ми обяснява как, ако не желая да ме приемат  ще трябва да подпиша декларация, а още дори доктора не беше дошъл и не ме беше прегледал. Това допълнително ме стресира и натовари и почти се разплаках като малко дете от притеснение...все пак съм в 7-мия...Прегледа беше изключително груб и болезнен, доктора нищо не ми обясни, сестата постоянно обясняваше за въпросната декларация, която трябва да подпиша, ако откажа да ме приемат...накрая искаха да ме приемат, но отношението им беше такова сякаш те приемат не за да ти помогнат, а за да се презастраховат, ако нещо се случи...нямаше никакво обяснение от самия доктор нещо сериозно ли е не е ли, на въпросите на приятелят ми доктора започна да му се дръфчи и да повишава тон и накрая отказах да ме приемат. И накрая си платих и 55 лв, въпреки че след товапроверих на сайта им пише, че ако си бил спешен преглед не се заплаща, независимо дали те приемат или не....На следващият ден си отидох при моя лекар нито ми включи системи, просто ми увеличи дозата на магнерота и каза да си почивам повече. Питането ми е дали знаете докторите от спешния кабинет участват ли в процеса на самото раждане или просто си отговарят за рутинни прегледи, тъй като съм решила да раждам без екип и вече ме е страх да не попадна отново на същия лекар...благодаря ви много!

# 1 536
Да докторите на спешния кабинет израждат, този лекар не ми е познат, но и на вратата пише, че прегледа се заплаща, ако не е по спешност.За спешни се приемата случай, които изискват хоспитализация, та няма чудно, че си заплатила.
Иначе е факт, че често приемата просто за да точат касата...ама във всички болници е така и във всички болници ще намериш някой, който не харесваш.При нормално добре протичащо раждане, ще виждаш предимно акушерките,лекаря ще идва за по 5 мин. и накрая да поеме бебето....

# 1 537
  • Драгоман
Аз доста съм посещавала болницата и доста лекари от там познавам, но това име не съм го чувала, но понякога лекари работят под друг код на техен колега, така че ако си разбрала името от документа, може да не е реялното име.

# 1 538
  • София
И аз не помня такъв лекар, но може пък да имат нов...
Аз съм лежала в патологията в 8 месец. От тогава знам, че ако почувстваш нещо и те прегледат, но се окаже, че не е спешен случай-заплащаш. Но тогава беше 30лв... а може и да не помня правилно.
В спешния кабинет като ме приемаха беше лекарка, но не помня как се казва. Долу в кабинетите дежурят всички.
Имаше един доста дебеле лекар, чух легенди за него още при лежането в Патология и се молех той да не ме преглежда за разкритие.
Размина ми се до контролния преглед след раждането. Тогава ме прегледа и още ми е пресен спомена  hahaha

# 1 539
благодаря ви за бързите отговори...всъщност искаха да ме хоспитализират, но аз сама отказах, именно заради самото отношение. името го разбрах лично от доктора, тъй като в документа за преглед не бе упоменато, та се наложи да го попитам.... както и да е. Сега съм по-добре, почивам си повече, както ми препоръча моя лекар и гледам да мисля позитивно Wink

# 1 540
Родих там миналата седмица и съм очарована от отношението, вниманието и ведростта на целия персонал. Ще запомня раждането си само с положително. Всички бяха невероятно грижовни, мили и усмихнати - от дежурните в спешния кабинет, през неонатолозите до санитарките. Не се чувствах като в болница. Бях във ВИП стая, но не мисля, че това е било фактор.  Peace

Второто си дете, жовот и здраве, пак бих родила там  Grinning

# 1 541
Момичета, има ли двойни стаи в Шейново и ако да и те ли са ВИП? newsm78

# 1 542
  • София
Има и двойни, на етажа на РО. И тройни и четворни. Секциото по правило ги настаняват в по - малките.

# 1 543
Благодаря за отговора Simple Smile

# 1 544
Добър ден, искам да попитам за акушерката Жени Коричкова, някой има ли представа дали е добра? Препоръчаха ми я и термина ми е на 28 януари обаче искам да съм си сигурна от сега и за самата болница и акушер да съм подготвена. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт