скорошно раждане в Шейново?

• 360 594
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Именно. Затова дадох точен пример как моята стая е стояла празна една нощ.

# 1 951
Добре,ще го кажа така,за да ме разберете правилно.Доколкото разбрах последната мама иска да ражда без избор на екип(ако нещо не съм разбрала,извинете).От това,което пишете,разбирам че сте с избор на екип.ВИП стаите са Ви запазени от избрания от Вас лекар(имат определени лекари уговорка с акушерките да Ви настанят т.е. знаят,че на дадения ден пациентка на д-р Велев напр. трябва да се настани и чакат нея),но ако не сте избрали екип няма кой да следи да Ви пазят стаята.Донасянето на детето в реанимация си е решение на избрания от Вас лекар,но не всеки го прави(или поне в случая на жената,която беше при мен не й донесоха детето).А детето при заявено желание може да е цял ден при Вас,но нощем държат да е в неонатологията.И така..

# 1 952
  • София
Да, така е, разбира се.
Ако нямаш предварителна уговорка с лекар, няма как да имаш и за стая.

# 1 953
Добре де момичета,а стаите които не са ВИП много ли са зле,т.е. след ремонта предполагам не,но по много легла ли са.

# 1 954
  • София
Аз съм виждала по три.
Неудобството е, че не могат да идват посетители и тоалетните може са са в другия край на коридора.

# 1 955
През далечната 2010 бях в стая с 5 легла, но повечето са 3-ки.Наистина основно предимство на випа е че можеш да имаш посетители по всяко време.

# 1 956
Е то всичко да мине добре,за няколко дни се преживявя,честно казано мен банята и тоалетната ме притесняват.

# 1 957
За мен след ремонта условията са повече от чудесни.Аз бях в стая с четири легла и беше в близост до банята и двете тоалетни,,които са и с душове,защото бях секцио.Гледат да оставят жените с операции максимално близо до санитарния възел.За мен проблем бяха единствено мърлявите майчета дето след почистване веднага омазваха всичко...буквално,но това си е до късмет.
А за посещенията по всяко време,аз не желаех,че щеше да се изреди една камара народ Neutral FaceДа не говорим,че ми държаха три дни детето в интензивно и хич не ми беше да идва всеки...

# 1 958
Снабдила съм се с еднократни чаршафи,нощнички,но там май не позволяват.

# 1 959
Не виждам смисъл от еднократни чаршафи.За нощниците-дават всяка сутрин чиста,ако искаш,но ако се изцапаш през деня не я сменят т.е. при желание си носиш твоя.Само сутрин за визитация е задължително да си с тяхна нощница.На мен ми бяха мн удобни тези от родилно отделение,а другите са без коментар Grinning

# 1 960
М супер,притеснявам се да не изцапам докато лежа,случвало ми се е,затова си взех чаршафите.

# 1 961
  • София
и моят лекар ми каза, че при планирано секцио може да се запази вип стая, при вагинално естествено е на късмет

# 1 962
  • София
Винаги съм била с моя нощница на визитация. Не са ми правили проблем.
В общи стаи съм лежала по други поводи. Най-големият проблем е жегата сега лятото.

# 1 963
  • София
За мен след ремонта условията са повече от чудесни.Аз бях в стая с четири легла и беше в близост до банята и двете тоалетни,,които са и с душове,защото бях секцио.Гледат да оставят жените с операции максимално близо до санитарния възел.За мен проблем бяха единствено мърлявите майчета дето след почистване веднага омазваха всичко...буквално,но това си е до късмет.
А за посещенията по всяко време,аз не желаех,че щеше да се изреди една камара народ Neutral FaceДа не говорим,че ми държаха три дни детето в интензивно и хич не ми беше да идва всеки...
Те в крайна сметка идват ако майката желае. Пък и точно в такъв случай бих искала да имам компания. Но всеки си преценява, разбира се.
Моята стая имаше и легло за придружитвл дори.

# 1 964
За мен беше важно да може таткото да води баткото, освен тях за всичките 5 дни дойдоха само веднъж мойти родители...на останалите желаещи казах, че не е удобно.
Еднократни чаршафи ми давах от болницата и моите си ги прибрах неотваряни.
Нощница не съм си носила, успях да се омажа още първия ден, но си поисках нова и не е имало драми.

Общи условия

Активация на акаунт