скорошно раждане в Шейново?

• 360 597
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 965
Вие сте била в големия ВИП.Аз исках да не съм сама в стаята и си ходехме в комплект четири майчета със секцио още от реанимация и станахме страшна партия Simple Smile На мен лично ми беше по-добре така,а и моята рода е нахалничка и щеше да се наредят една камара народ.За мен лично по-малко хора ме изнервят по-малко.Затова и хората дават право на избор

# 1 966
Мики,когато бях в Шейново имаше мноооого мами и не достигаха дори нощници за някои дни(бях осем дни там),а санитарките сутрин ни влудяваха,а понякога и акушерките,че не са сменени личните нищници още,а визитацията била почнала.Казаха,че лекарите им вдигали скандали,че не са дали чисти нощници,за да се преоблечем.Това беше март месец.А доколкото знам и сега има доста раждащи.

# 1 967
  • София
Момичета, някой да е раждал скоро при д-р Герджиков чрез секцио?  Интересуват ме повече подробности, доволни ли сте?

# 1 968
  • Пловдив
Сигурно има разлика дали си с екип или не. Аз си носех и чаршафи и нощници. Чаршафчетата ми потрябваха първо да си сложа бебето върху тях докато го сменях, все пак  с първо момче, предпочитам да не нацапам чаршафите с пишкане докато го преобличам. И второ вечерта нацапах първия чаршаф, който ми сложиха както и тяхната пижама, вместо да се разкарвам да си искам, смених си чаршафчето, изкъпах се сложих си чистата пижама и си легнах чиста. Сутринта ме видяха и просто ми предложиха от техните нощници, но не ми предложиха чаршаф и така за мен си ползвах моите. А всяка вечер си обличах чиста моя нощница, все пак ми е неприятно да спя с това, което кисна по цял ден.

А за Вип-а и на мен ми казаха, че се уговаря при настаняване и ако всички са заети няма да мога да получа. Те са си предназначени за жени със секцио, но ако има свободна ще ми я дадат. Така и стана. Но да знаете, ако стаите са след ремонт, то са по-добри от Випа Grinning. Но мен ме устройваше, исках да съм сама, за да мога да си почина. Не че ми беше зле първия път като бях с други майчета, но постоянно си лафехме и после се чудих защо не съм почивала като съм можела. А иначе пуснах да ме видят мъжът ми и дъщеричката ми и за по един час майка ми  и свекито със свекъра, на всички други желаещи им казах след болницата да заповядат в къщи и че още не съм готова да виждам някой.

# 1 969
  • София
Вие сте била в големия ВИП.Аз исках да не съм сама в стаята и си ходехме в комплект четири майчета със секцио още от реанимация и станахме страшна партия Simple Smile На мен лично ми беше по-добре така,а и моята рода е нахалничка и щеше да се наредят една камара народ.За мен лично по-малко хора ме изнервят по-малко.Затова и хората дават право на избор
Да, в големия вип бях.
Тоалетната беше за две вип стаи с ключ.

# 1 970
За чаршафи на нас ни казаха,че сменят тея малките стига да се разходим до манипулационната да си поискаме.

# 1 971
  • София
Родих в Шейново ,без избор на екип. Раждането беше естествено и без епидурална упойка.
Безкрайни благодарности на акушер Жени Коричкова! Цял живот ще я благославям тази прекрасна жена! bouquet
Целувам ръцете и на др Спасов и др Арабаджикова ,които бяха до мен!  bouquet
Като условия съм доволна и от храна и от хигена . Бях в стая с две легла.
Аз си носех доп.нощници и еднократни чаршафи (за мое удобство). Дават чисти нощници всеки ден. Аз си исках още първия ден и ми дадоха .
Ако раждам  пак там бих отишла. 

# 1 972
 Аз писах, но пак ще пиша. Родила съм 3 деца в Шейново 1-вото преди 15 години, второто преди 11 и тази година на 1-ви януари. Всеки път съм раждала без екип, естествено и без упойка и при всяко следващо раждане съм по-доволна. По стечение на обстоятелствата седмица преди да родя 3-тото си дете  останах в болницата 2-3 дни с голямо разкритие  4,5 см и нерегулярни контракции, които затихнаха/бебчо реши да почака още/. Бях през цялото време настанена в стая в предродилно отделение, родиха се 10-12 бебенца за тези дни. Не видях лошо отношение към никой, държаха се професионално и възпитано и с дамите решили да раждат с екип и без екип.

# 1 973
  • София
Stefa, честито бебче!  Hug

# 1 974
Момичета имам нужда от помощта ви  Praynig
Преди два месеца преживях една биохимична бременност, като лекарката която ме гледа тогава ( не е от Шейново) ми каза,че следващия цикъл ще е много обилен, така и стаба близо 12 дена. Очаквах обаче този сега да си е нормален и да оодновим опитите за бебе, но вече 14 ден имам кървене, отчаяна съм, не знам какво се сличва с мен  #2gunfire може ли да ми дадете номера на Д-р Стивасарска, или на друг специалист, към който мога да се обърна за спешен преглед.Ще съм ви много благодарна.

# 1 975
Стивасарска можеш да намериш в мед.център Феникс 87 има контакти в нета.Аз обаче бих ти препоръчала Абаджиева, която можеш да намериш в същия център е работи и в Шейново.

# 1 976
Момичета имам нужда от помощта ви  Praynig
Преди два месеца преживях една биохимична бременност, като лекарката която ме гледа тогава ( не е от Шейново) ми каза,че следващия цикъл ще е много обилен, така и стаба близо 12 дена. Очаквах обаче този сега да си е нормален и да оодновим опитите за бебе, но вече 14 ден имам кървене, отчаяна съм, не знам какво се сличва с мен  #2gunfire може ли да ми дадете номера на Д-р Стивасарска, или на друг специалист, към който мога да се обърна за спешен преглед.Ще съм ви много благодарна.

Привет препоръчвам ти доктор Сема Фаикова, ако искаш ми пиши на лични да ти изпрат телефона и.

# 1 977
И трите преглеждат във Феникс 87.

# 1 978
Някой знае ли секциото в Шейново с пълна или спинална упойка се прави, лекарите каква препоръчват там? И колко струва да те настанят в стая в която има само още едно момиче или няма такива стаи?

# 1 979
Правят го със спинална.
Имат 2 стаи на 4-ия етаж, които се казват големия вип и са за 2 жени, нямам идея за цената.

Общи условия

Активация на акаунт