Какво искат мъжете...

• 4 877
  • 64
  •   1
Отговори
# 30
Искат да са се наяли, напили, нае.али и да си гледат нещо по телевизора спокойно.
Но за тази цел трябва да живеят сами, иначе като се въргалят 1-2 чавета из апартамента, част от нещата като спокойствието леко минават на заден план, но пък мисля, че си заслужава и нямат нищо против Simple Smile

Има и такива, които искат да вършеят из дискотеките или баровете. Като (ако) пораснат някой ден, и те започват да искат горните неща.

# 31
За да обобщим. "Искам да съм дизел, и да съм такси. И Лепа Брена с мен в едно легло да спи! Искам да съм умен, искам да съм як. С дънки "пирамидки да танцувам "Снап".

Само че в повечети случай се случва както в продължението на песента. И ако трябва да перефразирам една друга истина "Един мъж иска малко неща.Но от точната жена" Wink

# 32
Само че в повечети случай се случва както в продължението на песента. И ако трябва да перефразирам една друга истина "Един мъж иска малко неща.Но от точната жена" Wink

newsm10 това го каза и мъжът ми, напълно подкрепям!

# 33
Да перифразирам Никол:
Мъжете искат да са тиган - дупето да е на топло, в корема винаги да има нещо и една жена да го държи за дръжката...  Wink

# 34
Колеги мъже !  bowuu Ще го кажа направо!
Темата е пусната за да ни я натикат в носа и да кажат - вижте се и вие какви сте претенции .... Бъдете по-пестеливи в изискванията. Според мен гост гост и гост който даде тон в същност според мен е 'гостенка' защото на никой мъж не му пречи 8-ми март  Wink Така де - има още 364 дни които не са 8-ми март  Grinning

Пък защо да им даваме хляба в ръцете ?! Нека да се пробват да разберат  Wink така де  Whistling

# 35
Темата е пусната за да ни я натикат в носа и да кажат - вижте се и вие какви сте претенции .... Бъдете по-пестеливи в изискванията. Според мен гост гост и гост който даде тон в същност според мен е 'гостенка' защото на никой мъж не му пречи 8-ми март  Wink Така де - има още 364 дни които не са 8-ми март  Grinning

Пък защо да им даваме хляба в ръцете ?! Нека да се пробват да разберат  Wink така де  Whistling
бая време ти отне да ме разконспирираш...   Crazy Crazy Crazy

# 36

Охоо !! Така си мислиш  Mr. Green Я виж първия ми пост в темата  Grinning Пък и два дни бях потънал до козирката в бачкане - виж датите Wink

# 37
Нема лошо да се иска стига да знаеш какво. И още по-важно. Да го комуникираш на жената добре максимално ясно и точно. И се полиш после да те разбере... Praynig Praynig Praynig Peace

# 38
А култовите реплики:

Ако кажеш:
- Искаш ли да правим секс ?!
- ХА ! Аз да не съм к*рва, че да си искаш така ...

Или след като си казал по 99 галантни начина, че ти се е*е от нея и тя накрая казва:
- Ами да си беше поискал направо - аз откъде да знам за какво ми намекваш цяла вечер ooooh!

# 39
И ако успееш да я издебнеш отзадзе и те погледне после с тия  Shocked #Crazy очи й връщаш:

"Еее маце, не може ем уй, ем вазелин" hahaha

# 40
И ако успееш да я издебнеш отзадзе и те погледне после с тия  Shocked #Crazy очи й връщаш:

newsm10 smile3532  smile3532 smile3532 smile3532

# 41

Бас ловя , че и на двамата никога не ви се е случвало да издебвате. И ако изобщо ви се е случило, при странни стечения на обстоятелствата (много алкохол, наркотици или и двете) да пробвате отзад, то е било след хиляди увещания...

# 42
Леко с басовете, че някои вече плакаха. Whistling Whistling Whistling Целта оправдава средствата така че къде с груба сила, къде с хитрост и коварство, ставаш император на най-тъмното царство. Peace
И по темата - важното е да си поискаш. Wink Sunglasses

# 43
  • София, "Младост 3"

Бас ловя , че и на двамата никога не ви се е случвало да издебвате. И ако изобщо ви се е случило, при странни стечения на обстоятелствата (много алкохол, наркотици или и двете) да пробвате отзад, то е било след хиляди увещания...
говориш сякаш - или си ги пробвала или си им светила    Joy hahaha....

а по темата - мъжете искат Мотивация...след нея са готови на всичко стига да е била добра
без мотив само яденето им влиза лесно....никакви други идеи...

# 44
Така , понеже някой се опитва да ми отнеме заслугите

Да разбира се че съм гостенка,която обаче чудесно е разбрала,че ако 8 март се премести на 29 фв. по-лесно се понася-все пак е жеднъж на 4 години Wink

Общи условия

Активация на акаунт