Хотел Рибарица в курорт Рибарица

• 1 447
  • 1
  •   1
Отговори
  • out of space
Бях помолена от мая06 http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=45419 да пусна темата от нейно име.

Първо благодаря на Ерика че ще публикува мнението ми вместо мен  bouquet
Хотела е от преди 30 години,но ремонтиран.Стаите са с изцяло нови мебели.Банята с тоалетната е в общо помещение на площ3кв.м с стар душ до тавана.Абсурд е да се изкъпе малко дете.Персонала много усмихнат,камериерките са от ромски произход но много чевръсти и съвестни.Басейна е абсурд на събере целия капацитет на хотела(малък е),детския е много символичен и е с по ледена вода от основния.На бара на басейна цените са космически(за 2 бири и едно кафе 11лв.).Ние бяхме на полупансион за 3 нощувки закуска и вечеря 120лв.Менюто е едно за всички,в три звездните хотели какъвто има претенции да е този се предлага обикновен но поне три менюта едно от които без месо.Там това не е така!!!Сервират ти каквото те решат и това е.На първата вечер беше минерална вода(но не 500гр. а 330гр.)салата краставици и карначе.Втората вечер беше салата домати с риба и за основно картофени кюфтета.Много да ме извиняват но един мъж не може да се нахрани нормално с това.Порциите са детски и са повече от абсурдни.На третата вечер като че ли за компенсация вечерята е пъстърва.Закуските също бяха меко казано смешни-две парченца баница с размери 3/3см и айран или по точно бяла вода.На другата сутрин имаше подобрение две пържени филии които обаче чакахме 40мин.Имаше около 20тина клиента на заведението тогава Rolling EyesБавни и мудни.Цените в менюто са просто невероятни.Салати 5-6лв нагоре(говорим за краставици и домати)Ястия по 18-20лв.Една проста супа е 3.50-4лв.Цените и порциите в Хепи са си направо супер в сравнение с там.Като се разходихме малко из Рибарица видяхме къде по удачни и евтини варианти.Собствениците на хотела са тъмни чеченски субекти които сами си определят правилата там.Примерно пишеше че не може да се напуска хотела след 22ч.В събота бях на концерта на Мадона и понеже щях да се прибера през нощта предупредих предварително на рецепцията.Момичето много любезно ми даде телефона да и звънна като се прибера да отключи.Почувствах се като на пионерски лагер преди 20 години,тайно да се промъквам.Една от сервитьорките се държеше меко казано отвратително,и с нас и с децата ShockedСтанахме свидетел и на една много грозна сцена.Баба,дядо и внуче на 4-5 години.Детето явно доста злоядо защото хората искаха да му угодят само и само да яде.Детето на вечеря поиска домати,да но не такова от ресторанта(и с право бяха ужасни) а домашно каквото хората най вероятно си носеха.Бабата веднага притича до стаята и донесе един домат,леле какво нещо стана нямам думи направо.Направиха хората на две стотинки,все едно не домати а печено прасе бяха донесли.УЖАС  #Crazy #Crazy #CrazyНе да им обяснят спокойно,не може да се внася храна тук идете в стаята.Но не такъв скандал стана че просто на хората им се отяде ooooh!
 Добре че бяхме с хубава компания десетина човека че си изкарахме супер.Вината за неуредиците с вечерите си е изцяло моя защото не попитах предварително(до сега където и да сме ходили винаги на полупансион се е предлагало поне три варианта за вечеря),а и при тези цени човек трудно би се прежалил да си поръча нещо от менюто,грубо за нормална вечеря за двама без ракии и салати може да се остави 50лв(само за основно ястие).Този вид пакетна цена така било,каза някаква която се представи за управителка.Има къде по хубави хотели и къщи-вили в които няма да се чувстване като на лагер.Ние повече в този хотел няма да стъпим.Единственото хубаво нещо бяха леглата.Толкова невероятно удобни легла в хотел не сме случвали никъде,а ние ходим насам натам доста(почти всяка седмица)Наспиваш се все едно си си в къщи,но няма тъмни завеси на прозорците и слънцето те събужда рано рано.Персонала с изключение на една сервитьорка е много усмихнат и ведър.Ако все пак се прежалите да отидете в този хотел като правите резервации питайте какво включват цените които плащате,да не останете подведени като нас.Рибарица е едно невероятно място,ние си направихме страхотни пикници през деня.Отново бихме отишли там но не и в този хотел Naughty Ако нямате резервация спокоино ще се разходите и ще си намерите място за нощуване.
Имам идея да се оплача в защита на потребителите от този хотел,но май не точно там трябва да се оплача а незнам къде следят за категоризациите на хотели.Този хотел е не повече от 2 звезди.

# 1
  • София
Мда и аз съм била в този хотел. Цял ден пътувахме с мотор и пристигнахме там следобед, естествено сме мръсни и прашни и искаме да се изкъпем. Да ама не. Няма топла вода. На въпроса защо няма топла вода, рецепционистката каза че чакат вечерта група от русия и пазят водата за тях!!!!
Руснаците дойдоха към полунощ....виках, карах се но не пуснаха водата до тогава.
Никога повече няма да стъпя там!!!

Общи условия

Активация на акаунт