''Парфюмни размисли и страсти'' 39

• 25 157
  • 546
  •   1
Отговори
# 315
  • София

Рапунцел, от нашите е - цветен, леко сладък...много ми хареса.... Mr. Green

с две думи ме нави - уредих се с него вече  Heart Eyes

Ееее, ама може на теб да не ти хареса, трябваше тест първо.... ама да де, ти си си фен на поръчките на сляпо... Mr. Green  Hug

# 316
  • София
Някой познава ли Маднес на Чопард и би ли дал описание и мненние?  Харесвам 212 , Нина на Нина Ричи, Лаура ,Ейлиън - дали ще ми хареса? Rolling Eyes
Имам Меднес, няма нищо общо с изброените от теб парфюми. Не е лесен за възприемане, не е за на сляпо. Има доста остър пиперен връх, след това се стопля и доразвива в сладко и тежко удоволствие, но стресиращото начало напомня за себе си все пак. Аз лично си го харесвам много, но е особен и около мен засега няма почитатели... което не ми пречи да му се кефя  Mr. Green

# 317
Вили, още много четирилистни детелинки, които да те усмихват, ти пожелавам да намериш! Flowers Four Leaf Clover

Ферето, което коментирате по-назад, не го познавам, обаче шишето му хич не ми хареса още първия път, когато го видях. Да ме извинява измислителят му, ама не можеш да кръстиш нещо "In the mood for love" и да го затвориш в това бяло, полузатворено, килнало се като пияно шУше. И рекламата му е същата безвкусица:

Извинете, волейбол ли ще играем или за любов идеше реч? Rolling Eyes

За сметка на това пък, шишенцето на друг коментиран аромат, адски ми харесва. Да ти е честит, Рони Бо!

И рекламата му, и изобщо - страхотна работа. bowuu Иначе си нямам идея на какво мирише, но външният му вид ми е особено привлекателен.

По въпроса със сексуалните миризмички - смятам, че човек привлича това, което излъчва. Тоест, ако аз се чувствам неустоима с мускалче "Българска роза", най-вероятно с него ще пожъна най-голям успех /или поне при тези с остър синузит/; ако се чувствам смачкана и не особено прекрасна в момента, и с магически еликсир да се поръся... все тая.
Та всъщност от два дена се опитвам да кажа, че няма универсални формули, които да тръшкат възнак противоположния пол.

Честито и на всички останали момичета за придобивките! thumbsup

# 318
По въпроса със сексуалните миризмички - смятам, че човек привлича това, което излъчва. Тоест, ако аз се чувствам неустоима с мускалче "Българска роза", най-вероятно с него ще пожъна най-голям успех

Абсолютно!  Peace

# 319

И рекламата му, и изобщо - страхотна работа. bowuu Иначе си нямам идея на какво мирише, но външният му вид ми е особено привлекателен.

Даа, тази точно картинка прекрасно илюстрира началото на Елексира - искрящ портокал, който разпръсква хем аромат, хем светлина. Heart Eyes

# 320
Вили, още много четирилистни детелинки, които да те усмихват, ти пожелавам да намериш! Flowers Four Leaf Clover

Ферето, което коментирате по-назад, не го познавам, обаче шишето му хич не ми хареса още първия път, когато го видях. Да ме извинява измислителят му, ама не можеш да кръстиш нещо "In the mood for love" и да го затвориш в това бяло, полузатворено, килнало се като пияно шУше. И рекламата му е същата безвкусица:

Извинете, волейбол ли ще играем или за любов идеше реч? Rolling Eyes

Напълно подкрепям за шУшето  Peace
Този "архитектурен" за моите възприятия дизайн по-би отивал за някой изчистен, делови, офисен аромат. За мен нито посланието, което носи наименованието на парфюма, нито дори шрифта, с който е изписано, се връзва с дизайна на бутилчето. А че е неудобно - аз съм дребосък и ми беше супер неудобно направо. Нооо... колкото и да оплювам дизайна обаче, ароматът ми харесва много  Peace

# 321
Здравейте момичета Simple Smile

Да ви кажа,като цяло със Шанелите не се разбрах.Коко ми е строг,но ми харесва като за друга жена,Коко Мадмоазел-същата работа.Шансовете не ми допадат,а прочутият Шанел 5 във всичките му разновиднисти ми идва ретро и ме дразни.Allure Sensuelle не ми харесва,но само на Allure му бях хвърлила око преди година,сега съм си го оставила за повторна проба,защото не съм убедена,че ще ми хареса пак:)

# 322
Здравей Тинкърбел, липсваше.  bouquet
Аз още вчера очаквах да се включиш Grinning

# 323
Здравей  Hug

# 324
Здравейте момичета  

Това с Тери Милър ми оправи настроението за целият ден! Mr. Green
То е малко като (Дживинчи)....за Живанши....но забравих вече къде съм го чула и от кой Whistling Thinking
Блотерчетата си седят на масата и Адикт вече ухае убийствено. Толкова пък да ми хареса парфюм чак на следващият ден... Blush
Hypnose Sences също се е развил прекрасно Heart Eyes
Еуфорията продължава да ми харесва Flutter

# 325
Наистина мислех още вчера да се включа Grinning но мъжът ми си е вкъщи тези дни и се редуваме на компа #2gunfire Wink
  bouquet  bouquet

# 326

Здравейте момичета Simple Smile  bouquet, Вили - страхотен знак от съдбата - всичко лошо е до време, идват хубави времена, не се оставяй на лошите мисли Hug

Сега аз да защитя честта на един от любимите ми флакони bowuu Laughing - този на Фере, ''В настроение за любов'' Grinning, аз пък го харесах от пръв поглед и заедно с флакона на Черната Орхидея ми е един от най -семплите и стилните, точно такива харесвам. Според мен има много философия в него и никак не е случайно замислен - кръглата му бяла форма е личното ми пространство, душата ми, моята същност - отворените краища символизират, че съм отворена да ги споделя с някой друг - не съм затворена, чакам нечие присъствие - от там и името ''В настроение за любов'' - повдигнал си завесата на личния си живот и вече не искаш да бъдеш сам Heart Eyes Точно това ми харесва в този флакон - семпъл, изчистен и добре измислен Simple Smile. Надписът също е много тематичен - ръкописен, издаващ лично отношение и червен разбира се, защото говорим за любов.

# 327
Много хубаво казано Grinning На мене ми харесва флакона, цвета му и това, че беше много гладък на допир. Иска ми се да видя 30 или 50мл...сигурна съм, че изглеждат много добре! А и е удобен за носене в чанта
Но 100мл наистина е доста неудобен....аз едвам го държах с двете си ръце

# 328
За пръв път го пробвах в Бургас и там беше по -малък тестера, май 50 мл. - чуден просто Heart Eyes, съгласна съм за стотицата Peace

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 13:14 от Tess d`Urberville

# 329
А аз първо се насочих да пръсна от лосиона за тяло Joy такава съм шматка....

Общи условия

Активация на акаунт