"Дързост и красота" 45 - My precious girl, I need you

• 12 421
  • 437
  •   1
Отговори
# 15
  • Разпиляна във въображението
http://www.youtube.com/watch?v=ratxU_z8uNM

Не бях гледал това клипче, много е драматично. А Тейлър изглежда божествено!

Ванко, почвам да се съмнявам в теб. Тейлър изглеждала божествено! Та тя в началото на сцената изглеждаше кривогледа, а кожата и стои прекалено опъната - ботокс?

# 16
  • София

Ох, тия нашите "журналя", едни години не могат да нагодат правилно.... ooooh!

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 09:36 от Lana

# 17
  • В средата на времето
Сценаристките, с които се е снимала ККЛ са показали всичките си зъбки Laughing..приличат ми на катерички Joy

ККЛ изглежда отлично на церемонията..да си кажа пак Grinning

# 18
Изи дай линк където гледаш онлайн Sad

# 19
  • София
gledai.tv ми казаха онзи ден...аз не можах да го подкарам, ама може някой да успее

# 20
Според вас може ли човек, който е в кома да говори?  newsm78

Каквото и да си приказваме тук Стефани командва парада постоянно. СФ е страхотна както винаги, играе перфектно  Peace

# 21
изключително неестествено и странно ми изглежда поведението на Стефани, въпреки че го прави заради сина си Confused

# 22
  • София
изключително неестествено и странно ми изглежда поведението на Стефани, въпреки че го прави заради сина си Confused

Брей...само на мен ли Стефани ми се струва искрена... Blush

На Бриджит чантата много ми харесва Embarassed Embarassed А и дрешката и не е лоша...

Тоя па Ник, все едно го пита някой какво иска той...егати самовлюбения червей! То като гледам крушата не пада по далече от дървото т.е от Джаки...какви пречки са преодоляли...може би Никол е била пречка  Sick...как пък да повярвам в голямата им любов, та Брук не го искаше когато мислеше, че ще има дете от него...да не говорим за доста противоречивия начин по който се стигна до там  Sick

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 10:53 от Lana

# 23
  • somewhere near the sea
Брук е трогната-дълго е чакала да чуе признание именно от Стефани.  "Съжалявам, Ник, трябва да отида"- казва Брук.
Съгласяват се да се върнат със Стефани в  Л.А. newsm52
Доктор Кписчън казва на Ерик, че Ридж е трябвало да се събуди вече. Всички са обезпокоени.Фелиша и Данте са стреснати, когато влеза Бриджит. Тя е учудена от поведението им.Фелиша обяснява, че се е размекнала и Данте я утешавал. "Скъпи"- размеква се и Бриджит-"Знаеш как да ме утешиш"...Данте я прегръща, Фелиша му хвърля ревниви погледи. Бриджит (която е природно тъпа) doh им казва, че днес те трябва да останат със сина си. И двамата.
Джаки връща пръстена на Ерик - просто отдавна е трябвало да го направи. Това е според думите й, но всъщност на хоризонта де е появил ухажор в лицето на дядо Стиви. Веднага изтичва при него и му се оплаква. Той одобрява постъпката й. newsm10
Когато Брук пристига до леглото на Ридж, тя е потресена да го види там.  #Shocked Ill "Говори му" - шепне й Стефани newsm48 Брук казва на Ридж, че го обича и че двамата винаги ще бъдат заедно свързани чрез Ар Джей. "Върни се"-гали го тя. После го целува. Ридж отваря очи. #Puppy dog
Данте се опитва да говори с Фелиша за целувката им, но се чува гласът на детето и Фелиша го отпраща да утешава сина им.  newsm32 Той и го донася, Фелиша му казва колко хубаво й било - това е бил нейният миг.
Ерик казва на Стивън, че се чувства щастлив, че Брук се прибра у дома при Ридж.  newsm18 Стивън обаче е скептичен по отношение на развитие на отношенията  им. Angry
Семейството се събира около Брук и се надяват да стане чудо и Ридж да се оправи. smile3521 Стефани се извинява отново, като обвинява себе си за случилото се.  BangheadКълне се, че повече няма да застава на пътя им. omm
Джаки е ужасно разстроена, че Брук се втурна веднага към Л.А. и пътуването й с Ник свърши. Rage Тя казва на Стивън, че се надява това да не развали отношенията им с Ник.  4470
 Стефани е благодарна на Брук. fingerscrossed  angel008

# 24
Хахах Стефани и Ник Simple Smile
Ела да поговорим. Веднага !
Олееее много надут Simple Smile

Ама и Стефка умора няма :
Аз ще се боря да я върна точно така както се борих да я махна  Joy
Ахахах Стефка
Свързвах го само със секса а не е така ..  Joy Joy Joy Откри Америка баба Стефка да беше питала тук да й кажем ние Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 10:59 от WomanitKa

# 25
Изи дай линк където гледаш онлайн Sad
WomanitKa  пробвай този сайт за онлайн,  http://bgtelevizia.cc/tv.php?channel=49  ,  в краен случай ако не тръгне тук гледам на този  http://sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=1

# 26
http://www.youtube.com/watch?v=ratxU_z8uNM

Не бях гледал това клипче, много е драматично. А Тейлър изглежда божествено!

Ванко, почвам да се съмнявам в теб. Тейлър изглеждала божествено! Та тя в началото на сцената изглеждаше кривогледа, а кожата и стои прекалено опъната - ботокс?
Не знам, на мен точно в тези кадри много ми харесва.

# 27
# 28
Ванко, тия серии покрай смъртта на Фийби ги гледах, много са трогателни, наистина.
А днешните епизоди просто не са за изпускане, гледат се на един дъх! Надали изобщо пак ще чуем от устата на Стефка такива мили думи! Значи на пресконференцията, която гледах и която предстои Стефка наистина е била искрена, както ми се стори!
Абе кой каквото да ми говори двойката Брук-Ридж си е най-вълнуваща, всичко друго е изсмукано от пръстите за пълнеж! В крайна сметка цели 20г. ги разделят и събират, женят ги и ги развеждат! Не се сещам за друг сериал, в който да има толкова продължителна любовна история! Нашите юнаци заслужават не Еми, ами Оскар, особено Брук, която ей така както си те гледа  може да се разплаче! Аз ако го можех това луд щях да го правя мъжа си..искам на Карибите newsm45, искам Майбах newsm45 , искам да съм президент на модна къща newsm45 и готово hahaha hahaha Ама пусто като една сълза не мога да пророня! Ще си карам таралясника и това е Crossing Arms

# 29
Ванко, тия серии покрай смъртта на Фийби ги гледах, много са трогателни, наистина.
А днешните епизоди просто не са за изпускане, гледат се на един дъх! Надали изобщо пак ще чуем от устата на Стефка такива мили думи! Значи на пресконференцията, която гледах и която предстои Стефка наистина е била искрена, както ми се стори!
Абе кой каквото да ми говори двойката Брук-Ридж си е най-вълнуваща, всичко друго е изсмукано от пръстите за пълнеж! В крайна сметка цели 20г. ги разделят и събират, женят ги и ги развеждат! Не се сещам за друг сериал, в който да има толкова продължителна любовна история! Нашите юнаци заслужават не Еми, ами Оскар, особено Брук, която ей така както си те гледа  може да се разплаче! Аз ако го можех това луд щях да го правя мъжа си..искам на Карибите newsm45, искам Майбах newsm45 , искам да съм президент на модна къща newsm45 и готово hahaha hahaha Ама пусто като една сълза не мога да пророня! Ще си карам таралясника и това е Crossing Arms

Като не можеш да им влизаш под кожата на мъжете  Joy Учи се от Брук, тя е титулярка в реването

Ванко, в тоя клип Тейлър я дадоха за 20 сек, как разбра, че е божествена  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт