"Дързост и красота" 45 - My precious girl, I need you

• 12 424
  • 437
  •   1
Отговори
# 45
smile3521  Знаех си аз! Не може Пепеляшчо да се събуди без целувка  txtloves
Joy Joy Имаме си Попай, сега и Пепеляшчо!
Изи, за по-точна метафора не бих се сетила! Той се ежеше като японско петле, а тя изобщо, ама изобщо ви казвам, не го отразяваше!

# 46
  • В средата на времето
smile3521  Знаех си аз! Не може Пепеляшчо да се събуди без целувка  txtloves

..да не забравяме и Храбрият шивач Wink Joy..

# 47
  • София
smile3521  Знаех си аз! Не може Пепеляшчо да се събуди без целувка  txtloves
Joy Joy

Джаки, злата мащеха ли ще е?

# 48
smile3521  Знаех си аз! Не може Пепеляшчо да се събуди без целувка  txtloves
Joy Joy

Джаки, злата мащеха ли ще е?
Не така за Джаки. Тя е най-хубавото нещо, което са измислили сценаристите в последните години. Heart Eyes

# 49
  • София
Специално за Ванко, като извинение за непочтителността  Wink ми към Джаки - друга твоя любимка

http://img169.imagevenue.com/img.php?image=03216_Ludo06_Celebuto … 29_122_1159lo.jpghttp://img12.imagevenue.com/img.php?image=42203_CU_126_122_581lo.jpg#

http://www.youtube.com/watch?v=yffI2EHsGaU

# 50
Изи, за по-точна метафора не бих се сетила! Той се ежеше като японско петле, а тя изобщо, ама изобщо ви казвам, не го отразяваше!
Ей затова я харесвам Стефани...може сценаристите да измислят реплики и сцени,но тя го играе като за последно.Как да не й се вържеш ,че винаги е искрена?
Гледам ,че вече в приказките влизаме...    Joy    Ама Рич не беше Пепеляшчо,а спящия красавец.
Можеха да го оставят обаче да поспи,ако не сто години,то поне една...та да отдъхнем малко от него...ама не би    Sick

# 51
Много е яка Амбър. Липсва много на сериала. Тя е като Сали - добрия лош образ. Много чаровна, забавна, пък все интриги са й в главата. Joy

# 52
  • Разпиляна във въображението
Стефани - "Съдбата ти е с Рич" hahaha hahaha

Обаче Брук хубаво и рече на Стефани - "Имаш хубава работа, имаш хубав син, ще имаш хубав живот, но без мен"

Мед ми капе на сърцето като слушам Стефани - признава "Вяра" , сама ще върне "Спалнята" защото е най-ПЕЧЕЛИВША.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 10:43 от Miriel

# 53
  • somewhere near the sea
Стефани е благодарна на Брук., която остава мълчалива. Вместо нея продължава да се перчи Ник. "Брук може и сама да говори"-сопва му се Стефани. Вместо да го защити, ошашавената все още Брук му казва да ги остави със Стефани да довършат.
Джаки влиза при Ридж и му говори да не отнема Брук от сина й.
Брук казва на Стефани, че не знае дали да й вярва. Казва й още, че обича Ник, иска него и ще остане с него. Ник въздъхва победоносно.
Джаки се изправя пред Стефани и почти в истерия настоява тя да спре да се бърка в отношенията между Ник и Брук. Така можело да навреди на Ридж. Стефани я пита дали не е толкова гневна заради отменения годеж с Ерик... Джаки е бясна-тя нямало да позволи,бащата на Брук-също. Последните й думи карат Стефани да прозре новата ситуация-лицето й се свива в иронична усмивка-каква ли власт би могъл да има Стивън над дъщеря си тепърва, че да й забранява това или онова."Кого го е грижа какво мисли той?"-казва Стефани. "Спри да водиш битките на Ридж"-казва Джаки.  "А ти какво правиш? Не водиш ли битките на Ник? Ако беше толкова сигурна, нямаше да си тук"- отговаря й Стефани.
Брук уверява Ник, че бъдещето й е с него, а не с Ридж. Смята, че този път Стефани е била искрена. "Искаш пак да си в това семейство? Това ли ми казваш? - пита я намръщено Ник. "Аз съм при мъжа, с когото исках да бъда"- успокоява го тя. -"Ти си моето бъдеще, ти си всичко за мен".
Ридж пита майка си за Брук. Стефани го моли за прошка. Обещава му да му върне живота му. "Не я обичам, не мога да го крия, не мога да се променя за един ден. Но щом ти я обичаш, аз ще я приема.Обещавам ти."  Ридж не може да повярва на думите й.
Брук идва с Ар Джей. Той й казва, че това е ново начало за тях двамата. Брук не знае какво да каже.
Ник отива да види майка си в магазина. Тя продължава да му влива несигурност.
За да покаже благодарността си към Брук за това, че е помогнала на Ридж, Стефани решава да я направи новият Главен изпълнителен директор на  „Форестър криейшънс". Ридж, Торн и Ерик са шашнати, когато научават новината. Започват да й припомнят миналото. Не могат да я познаят - Стефани говори точно обратното на това, което е мислила преди това. Ерик се досеща, че тя прави това заради Ридж.
Ридж пита защо е тук. "Що за въпрос? Обичам те, Ридж".-" Защото ме обичаш или защото съм баща на Ар Джей?" Той я уверява, че няма да  спре да я обича. Брук го попарва като му казва, че нещата са различни - дошла е, защото е имал нужда. Той осъзнава, че тя му казва, че не може да я има.
След не много дълги колебания Ерик и Торн подкрепят решението на Стефани.
Джаки предлага на Брук да работи с нея в "Джаки М". Брук деликатно отказва. В това време телефонът й звъни. Обажда се Стефани и я вика да дойде на пресконференцията. Тя се опитва да откаже, но се намесва Ерик и настоява. Брук се съгласява да отиде. Ник и Джаки отново се нахвърлят върху нея-това било капан. Тя обещава да бъде нащрек.

# 54
Ей,тоя Ничо-голям мухльо...адски ме дразни!
Все акъл дава...не се вижда ,на 40 и...години едно семейство не е успял да създаде,а пък много знае....
И Джакито и тя,като развалена плоча...Дали било разумно Брук  да води Ар Джей при баща му?!     newsm78     Ами при кого да го води?!

# 55

Обаче Брук хубаво и рече на Стефани - "Имаш хубава работа, имаш хубав син, ще имаш хубав живот, но без мен"

Мед ми капе на сърцето като слушам Стефани - признава "Вяра" , сама ще върне "Спалнята" защото е най-ПЕЧЕЛИВША.

Дали щеше да мисли така ако синът й не беше в болница.....Дълбоко се съмнявам..... Thinking

# 56

Дали щеше да мисли така ако синът й не беше в болница.....Дълбоко се съмнявам..... Thinking

Съмненията ти ще се потвърдят по-късно  Joy

Сега е момента да се радва, който може, после пак старата песен на нов глас ще е  Peace

# 57
  bouquet Марсинко.

# 58
Искам вече Джаки със светлата коса. По-яка е и от Брук.  bouquet Особено на сесията с Оуен.

# 59
Ридж в болница ли е.. аз пак нещо съм изпуснала. Значи доста сме напред вече със сериите

Марси, мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт