Бойни изкуства за малки деца. Какви? Къде в София?

• 68 540
  • 255
  •   1
Отговори
# 165
  • София/Търново
Да ми препоръчате таекуондо в Слатина, около ПЖИто?

# 166
  • София
Здравейте, иска ми се да запиша малката, която ще стане на 3 годинки лятото на бойно изкуство, ако и харесва, живеем в Света троица, така че ако някой има представа за такива занимания с по-малки дечица ще се радвам да отговори
Зад "Глобус Центъра" в посока 3-та Градска има клуб по карате, сина ми ходи 3-та година там, има и малки момиченца, които се справят много добре.В същата зала се провеждат и тренировки по йога, народни танци,балет,тае бо и незнам друго имаше ли. Ако искаш телефон ми пиши на лични.

# 167
Здравейте,
Моите и двамата тренират Айкидо на стадион Локомотив. Ходят по разни семинари... и въобще са много запалени. Ние с мъжа ми, обмисляме, да се запишем, но при големите. Някак много увлича, докато ги гледаш отстрани Simple Smile

# 168
Здравейте,

Имам едно питане  Thinking дали каратето може да помогне на дете, което е твърде тихо и неуверено. Дали ще може да придобие малко самочувствие?

# 169
  • София
Кalaka  Hug  !
Определено да!
По същите причини миналата година записах и моят син на карате. И вече виждам благоприятните резултати от това. Вече е доста по-уверен в себе си, подобрихме концентрацията и дисциплината, усети хубавите емоции да постига нещо, благодарение на собствения си труд и упоритост. Въобще за тази една година детето ми видимо се промени към по-добро.
Много е важен, обаче, подходът към детето, да се почувства желано в групата, да му харесва там и да ходи с удоволствие на тренировки. А за това решаваща роля има треньорът.
Нашият бих го нарекла ПЪРВО педагог, а после треньор.

# 170
Кали  Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Много ти благодаря

# 171
В района на бул. България, в близост до МОЛ-а, да ми препоръчате......

# 172
  • Sofia

И аз за същия район се интересувам, като разбира се може и в по-широки граници  Wink

Нашите предпочитания са към Айкидо...

# 173
Има ли случаи деца да не бъдат приети да тренират?

# 174
  • София

И аз със същото питане   bouquet

# 175
  • на плажа
Kremi, Ani,
 моето дете тренира в читалището на Павлово( 5 СОУ до канала). https://www.facebook.com/karateclubFudoShin?fref=ts

# 176
Kremi, Ani,
 моето дете тренира в читалището на Павлово( 5 СОУ до канала). https://www.facebook.com/karateclubFudoShin?fref=ts
Благодаря.
Кога и в колко часа имат тренировки? Детето е на 5,5г.
Принципно идеята ми е да взема детето от училище/ това става към 16.30 от бул. Черни връх 67/, и към 17.00 часа да го заведа на някакъв спорт. До към 18.00 -18.30 да приключим, живеем близо до бул. България/ МОЛ-а/ , бих искала да избегна задръстванията. Цялата процедура се извършва с присъствието на бебето

# 177
  • на плажа
Ani, малките започват тренировки в 18ч и приключват в 19ч., но не мисля, че с бебето ще ти е удобно да чакаш.Вероятно трябва да потърсиш друг спорт или друга зала.

# 178
Препоръчайте ми  школа в района на Слатина, Редута и Гео Милев.  Praynig

# 179
  • София
Препоръчайте ми  школа в района на Слатина, Редута и Гео Милев.  Praynig
138 СОУ - зад I РПУ IJKA България

Общи условия

Активация на акаунт