и най-истинското.
Честито и на другите, които имат повод днес!

А чаршафа и той мокър под лицето му!Тия деца вярно оцеляват на всичко! 

) Милото малко се дърпа... смята че 1 година е супер, 2 - става, но повече - не... Та ще видим
Даже съм си намерила лекар - в Пловдив.. Специализирал е в Гърция, а там операциите за намаляване и повдигане на бюста са много по-чести от тези за увеличаване.. та смята мда му се доверя... май 3500Е струваше... вие нали знаете, че минимум 6 месеца след края накърменето се прави? И теглото трябва да е установено в някакви граници, да не следва рязко отслабване или напълняване, вкл. бременност...

, шоколад обичам много, но 6 месеца и 10 дни никой и нищо не може да се бори за короната на принцесата, а днес е първият й голям празник, което още повече ме кара да се замислям, че я обожавам ужасно много

Малко многоо тъп ми е ? и май не може според мен, ама да питам. Края на бремеността така отекох, като родих още повече...не можах да си обуя обувките , с които отидох в родилното чак 

/много съм скромна, а/

на брат ми жената е бремена,ама са крили(то аз се досещ ах,ама не смеех да питам,все ми викаше дай да гушна Мая ама седнала
) термина и е за 09.02.Много съм радостна защото тя имаше мисед миналата година и много тежко го приеха,но сега всичко е наред и засега са розови гащите.