Анатомията на Грей - 8

• 59 504
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • в сърцето на един мъж...
Има и субтитри на Турецки за 12ти епизод тук

# 706
Не, не,  следващата серия е на 4ти Февруари- 13ти епизод, бях дала кратко резюме на предните страници. Това е 14ти епизод, който ще е на 11ти Февруари.

Явно съм пропуснала.
Успокоих се!  Laughing

# 707
  • гр.Добрич
Има и субтитри на Турецки за 12ти епизод тук

bouquet

# 708
  • Стара Загора
На мен ми стана мъчно, че Изи и Алекс не се събраха, много са ми сладки двамата Simple Smile

# 709
Тази седмица почиват ли, нещо не откривам епизод и на Практиката и на Анатомията?

# 710
Следващите серии са на 5 и 12 февруари и после ще почиваме пак 2-3 седмици. Изобщо не са дадени датите за 15 серия. Ще чакаме да се появи официалната информация.

# 711
Изгледах я серийката, много тъжна  Cry Confused Жалко за Шефа и за Изи и Алекс, леле той как я отряза.. и за Марк и Лекси.. то пък бива бива ама.. това мъжете не са хора, като направят нещо лошо и им е простено, а ако жената го направи същото и айде почвай да я обиждаш и отблъскваш..  #2gunfire Иначе беше много сладък как чешеше Кали. И Кристина и Оуен бяха много сладки накрая. Тая Теди  #Cussing out #2gunfire Дерек и Мер също бяха сладички  Heart Eyes

# 712
Малко по-подробно резюме на очаквания 13ти епизод(4ти Февруари):

Дерек се изправя пред първото си голямо предизвикателство като шеф, когато пациент на Бейли и Мередит се събужда по средата на операция и съдебното дело заплашва болницата. Алекс се завръща в Педиатрията, където бива "изпитван " от Аризона. Теди отказва да работи с Кристина. Марк продължава да игнорира Лекси, която е с разбито сърце.

Резюме на епизод 14( 11ти Февруари):

Денят на влюбените се стоварва върху Сиатъл Грейс с трясък, когато покрива на известен романтичен ресторант се срутва и докторите трябва да се справят със ситуацията. Дерек продължава да се "бори" с новата си позиция, и претоварениято му график започва да му оказва влияние. Мередит усеща напрежението от това да е жената на шефа. Марк и Кали се опитват да убедят Слоун да направи правилният избор за бебето си.

Кратко резюме на 15ти епизод:

Дерек възобновява болничните лекции, което води до това лекарите да си спомнят за някои свои минали истории. Бейли разказва за дните си като млад стажант, Кали си спомня за случай на детски паралич, а Ричард си спомня за пациент със СПИН, когото е лекувал заедно с Елис Грей.

# 713
Доста интересни моменти ще има, но като цяло никакво развитие  Thinking

# 714
http://www.youtube.com/watch?v=9yzaOk9nudQ&feature=related

Промо видео на 13ти епизод, качеството не е много добро.

# 715
Мерси за информацията, звучи ми доста интересно.  Особено този момент, когато пациента се събужда по време на операцията. Бях гледала нещо подобно в друг докторски филм, като че ли, но не си спомням кой...

# 716
Мерси за информацията, звучи ми доста интересно.  Особено този момент, когато пациента се събужда по време на операцията. Бях гледала нещо подобно в друг докторски филм, като че ли, но не си спомням кой...
Мисля, че в Хаус го имаше.  Wink

# 717
# 718
Мечо,
подгряваш ли ни?  Mr. Green

# 719

Общи условия

Активация на акаунт