Гоблени 64

• 88 053
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
 Здравейте , и аз да се похваля със завършен вече гоблен.
От 6 месеца го мъча вече.

А ето и отделни детайли за да се добие по- добра представа за цветовете.

# 631
Ауу, страшен е , той е като истински. Заслужава си шестте месеца, много е хубав, Йолинка!

# 632
  • Стара Загора
Йолинка, поздравления и от мен! Аз също се глася да го шия някой ден (както и много други неща, де) Simple Smile Ти ли го комлектова, или е оригинал? Страхотен е!

# 633
  • пак там
Йолинка, невероятен е! Очите ми останаха в него!
А схемичка може ли?   Embarassed

# 634
Зориии....Зоринце  Flutter знам че не те оставям намира, обаче много ще се радвам ако ни покажеш зимичката Mr. Green Embarassed

Готов е от няколко дни, но в момента ремонтираме в къщи и компютъра е разкачен, а за лаптопа се редиме 3-ма в къщи и естествено аз немога да се доредя да се похваля  Laughing.
Ето го :

Yolinka   - У-НИ-КА-ЛЕН!!!!!! Нямам думи просто - красота!

# 635
  • Пловдив
Зори, Йолинка - невероятни сте, момичета, поздравления smile3501  newsm20 smile3501

# 636
  • София
Аз тук не съм писала досега, само ви чета, момичета.
Но сега като видях гобленчето на Йолинка, просто не мога да се сдържа да не изкоментирам - той е уникален, направо са като живи! Браво, 6-те месеца си струват напълно!
Иначе аз шия отскоро, година и нещо, предимно миниатюрки. Някой ден ако остане време, ще кача снимки да покажа.
Поздрави и приятен ден на всички!

# 637
  • Бургас
Тц-тц-тц Зори  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много ама много е красив Heart Eyes Heart EyesЧестито!А кой е следващия проект? Mr. Green
Yolinka  браво на теб!Сладурски е много

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 13:02 от poepie

# 638
  • Севлиево
И аз не се стърпявам да изразя възхищението си  Hug
Yolinka , Зори страхотни са гоблените ви   bouquet Кога ли ще дочакам и аз да си сложа такива красоти по стените си. Crazy

# 639
 Много ви благодаря момичета , ех че е приятно да те похвалят за свършената работа. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Astera , моя комплектовка е с ДМЦ  и мисля, че добре се получи , ако някой иска мога да напиша номерата на конците.
Зориии , страхотен е , а тези всичките снежинки френски възли ли са ? #Crazy Кой е следващия ти проект?

# 640
 smile3501 и за двете момичета.Няма такава красота просто.

# 641
 newsm10  Заслужава си шестте месеца, много е хубав, Йолинка! smile3501 Зори , страхотен е smile3501

# 642
Следващият ми проект вече е започнат  Grinning, подаръкът ми от играта с рождените дни (много благодаря на всички за прекрасният желан подарък  Heart Eyes  bouquet).

Ето това чорапче ( естествено Коледно  hahaha) :

и съм стигнала до тук :

Yolinka да, френски възелчета са, не ме питай как се чувствам след толкова сняг  Crazy....

# 643
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте!
не толкова отдавна се натъкнах на тази тема.
Искам да се присъеденя към вас. Имам доста ушити гоблени. Много от тях са подарени.
Ето този например виси някаде в Москва.  Peace При една моя добра приятелка.

Този пък е при другата.

Този пък е някаде в САЩ.

Имама и други но трябва да се разтърся за снимки.
Запалихте ме с с Дим.
Обаче първа трябва да си довърша Сикстинската мадона. Че доста отдавна я започнах и все няам време да я завърша.

# 644
 Зори , кога успяваш бе човек , много е хубаво .
А за френските възли , дали всички са на местата на които трябва да бъдат Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт