МAРТенче-диваче за купони плаче!

• 11 340
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Деси, честит ти двоен праздник, само такива работи да ти се случват, все хубави и слънчеви Simple Smile

# 61
Здравейте, момичета!
Честит Рожден Ден Деси!
Честит годеж!Да сте живи и здрави, много щастливи и в близките 100 години да сте все така влюбени!

# 62
Леле, колко празнично е тук  Grinning

ДЕСИ, ЧЕСТИТ ВИ ДВОЕН ПРАЗНИК!!!

Благодаря, момичета, за милите думи по адрес на малката  Heart Eyes Аз нали си я гледам всеки ден и не забелязвам особена промяна  Grinning Но и аз, като гледам снимките на другите бебоци ми се виждат супер пораснали  Party Направо вече са си човечета  Crazy

Слънце, аз пък свързнам началото на месеците с "р" с Коледните празници  Crazy Mr. Green Мен от рано ме хваща предколедната треска и ме пуска по Великден  Joy

Днес педито ни даде направление за изследвания. Утре и ние ще се дебнем за урината  Laughing
Питах го за жълтъка, каза за сега да не го давам. Карам си с птиците и заека този месец, а от другия глутена. Както дефакто и аз си го правя  Grinning
И Мира снощи много се буди  Rolling Eyes Пробвам се след приспиването в 9ч да я оставям в нейното легло. Но тя издържа най-късно до 3ч там и се буди за ядене  Tired Вчера пак ес пробвах да я дохранвам вечерта - още един пълен провал  ooooh! Само, като усети, че не е цица и започва да се мята и дърпа  Crossing Arms А на нея определено вече не й достига кърмата вечер  Rolling Eyes Днес, ако не стане с чашата с накрайник или шишето, ще пробвам да й дам малко поне с лъжичка  Confused
Но да кажа, че от Лактаната съм много доволна  Peace Много хубава консистенция е. Не е едно такова лепкаво, като другите, ами частиците си седят отделно. Много лесно се разтваря  Peace А и ен мирише толкова силно. Но много странно, че оставя бледо жълта следа по дрехите  newsm78 Като от коластра.

Хайде лека вечер от нас  Hug

# 63
Деси, честит рожден ден и честит годеж!Все такива хубави работи да ти се случват!!!  bouquet

# 64
Аз се включвам за да споделя днешните ми емоции. Днес един професор до когото се опитваме от доста време да се докопаме, се е обадил на мъжа ми и е казал че иска да направи операцията на Яна. Казал е че чака още днес снимките и, но понеже ние нямаме такива каквито той иска, утре ще ходя при GPто да го моля да ме прати на ренген за да можем да и изпратим снимките. Тя по принцип една докторка от Пирогов оперира с него и му е разказала за нашия случай. И с нея мъж ми е говорил днес, и тя е казала че операциите могат да се правят в БГ (пак от този професор) и ще е значително по-евтино. Притесни ме само че е казал че иска до 2-3 месеца да я оперира. Confused а в БГ повечето, които я гледаха казаха че е прекалено рано и може да се изчака няколко години. (С изключение на тази дето на 3 месеца искаше да я реже).
 Hug

# 65
  • София
Еее, супер изненада, Десис! Честито! Все така да те обичат  Hug  bouquet И честит рожден ден на баща ти! Майка ти хубав подарък му е дала  Simple Smile
Веселина, като ти видях текста под аватара, реших, че пак чакаш бебе  Laughing , а то било за Коледа. Вярно от рано те хваща  Crazy Laughing
КаЯна, успех с операциите!  Praynig Peace

# 66
Честит рожден ден и годеж Деси - много здраве и късмет. Да бъдеш винаги обичана.

Честито и на всички други празнуващи днес.

Вероники добре завърнала се, чакаме снимки да видим колко е пораснал Тео.

Слънце, аз мисля че цвекло може да се намери на пазара и сега. Ако не се бъркам тези дни гледах на Билла.

Я да питам майките, които спряха да кърмят пиехте ли нещо за спиране, или от само себе си ви спря съвсем? Питам, че моята одисея с това, че Никола не иска да сучи продължава. Утре, че питам за някакви хапчета за спиране на кърмата и да се решава проблема. 

Лека и спокойна вечер

# 67
  • София
Зеленко,вие как сте,започнайте ли с пюретата?

Благодаря, добре сме като цяло. Започнахме с картофено пюре този понеделник, може да сме най-късните захранили засега, на 6 мес. и 13 дни, ама така стана. Много е смешен Калин, нали само ц*ц* знае, като види лъжичката и контейнерчето, умира от радост, а като близне пюрето, прави физиономии. Доста се омазва, но засега все пак яде. Чудя се само колко дни да въвеждам един зеленчук, по този въпрос пак 1000 мнения, ама какво да се прави. Смятам да продължа с морков, после тиква, карфиол, броколи и до тук съм с яснотата  Embarassed . Аз лично съм много зле с ръцете, просто съм се отчаяла, ама да не пълня хубавата тема с песимизъм.

Кикоимери
, пълната гама на ХИПП (и не само) има в Бейби Мола по 2,20 лв. за 125 мл. За играта на Памперс: може да се поръча карта на тел. 02/4899421 Кеър Дайрект ЕООД.

КаЯна, стискаме палците  Hug

# 68
Я да питам майките, които спряха да кърмят пиехте ли нещо за спиране, или от само себе си ви спря съвсем? Питам, че моята одисея с това, че Никола не иска да сучи продължава. Утре, че питам за някакви хапчета за спиране на кърмата и да се решава проблема. 

днес звънях на доки и като й казах,че пак съм с мастит и тя се оплаши Shocked
казах й че искам да приключвам с кърменето (когато стане така нямам сили да нахраня Тео,добре че ми е кротичко детето Rolling Eyes )
та тя ми каза,че е по-хубаво първо да се опита да се спре с пристягане,отказване на детето от гърдата и да не се цеди на 3 часа,та чак тогава (ако това не помогне) да се прибегне до хапчета,след като се оправя ще опитам първо с тези методи и след 2 седмици (тогава сме на консултация) ако нищо не става ще видим какво решение ще вземем,дано само гърдата ми не се усложни,уж съм по-добре,но бучката още ме наболява и от време на време вдигам Т.
а за спирането има бромокриптин,достинекс,парлодел...

пиши какъв е съвета и от твоя доки Hug

# 69
Честит рожден ден и годеж Десис, предложението на мъжа ти ми напомни за нашето предложение, то бе падане на колене, разпръснати листенца от рози...ах спомени...романтика...изживейте красивия миг и го задръжте колкото се може за по -дълго...

# 70
Веси Mr. Green Ето една "колежка"!По Коледа много ще се разбираме. Laughing И аз така се унасям малко по-раничко по празника и ми се смеят наоколо,ма на!!!Не съм сама. Mr. Green Hug
Аз днес (покрай племенника ли,що ли) нещо много се размислих по темата бременност...Едно мило ми стана,макар че моята си беше голям стрес за мен и броях дните... Rolling Eyes Някак се забравя и ти се иска отново да усетиш живот в теб. Heart Eyes Дори четох първата ви бремелинсла темичка. Crazy
Защо така толкова много мами вече не пишат,даже не ги бях и чувала. newsm78
 Hug

# 71
Нямат време сигурно.Вече като не сме 2 в 1 е малко по-трудно.А и ако няма кой да ти помага още по.

# 72
 Малиии, ние май най-вече вечер сме "активни", като гледам колко "преглеждат тази тема"  Mr. Green

Моя звяр днес направо не се траеше.. Голямо бучене, плюнчене, викане. А, да - днес така изврещя по едно време, че се уплаших чак. Такъв вой не беше се случвало да надава. И после през деня още на 2 пъти така..  newsm78 Явно му е харесал звука и .. утре не ми се мисли какво ще е.

Аз за отбиването да кажа: Станимир се отби за няколко дни, супер бързо и сам. 2-3 дни ми бяха по-пълни гърдите, но после сами "спаднаха" и нямаше напрежение и нужда да пия каквото и да било. Ходих на мамолог и всичко ми е наред. Каза, че било нормално да изтича "млекоподобна течност" от гърдите. Това не е проблем. Иначе знам, че повечето цедят през по-големи интервали, за да не стане мастит, и за да няма напрежение. Поне така съм чувала.

Хайде лека от нас! Спокойна нощ на всички с бурни бебоци!  Peace

# 73
Ето ме и мен преди лягане. Ивко вече е осезаемо по добре. Днес му сложиха 1 инжекция Орбазон, тъй като хриповете и храчките му бяха доста и имаше възможност от останалите секрети в бронхите да се влоши. Сега обаче е супер. Даже като го слушам сега като спи, не е като снощи да свири като асматик. Ох малката ми душица как се измъчи.
ОТНОВО ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА ТУК И НА СКАЙПА!
 Не ви назовавам поименно защото ме е страх да не пропусна някой.

И така в петък за Варнрнската среща ще сме 6 точки.

В събота с кеф можем да направим втора Несебърска. Тъкмо Оки4 ще е дошла както и Крис4е. Този път и ние ще участваме.

МИЛА ДЕСИ ЧЕСТИТЯ ТИ И ТУК ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ТОВА ЩАСТИЕ КОЕТО ПРЕЖИВЯ ДНЕС ВЕЧНО ДА ТЕ ПРЕСЛЕДВА !

Това е засега от мен. Лека ви нощ и сладки сънища.

# 74
И Алекс като си се отби не съм пила нищо.Няколко дни цедях по 2-3 пъти,после намалих и само по 1 път се цедях,накрая кърмата сама си спря. Rolling Eyes
А сега,честно казано съжалявам,че не бях по-настоятелна,но...Живот и здраве за второто повече акъл ще имам. Confused

Общи условия

Активация на акаунт