Раничка на шийката на матката - тема 4

• 158 561
  • 689
  •   2
Отговори
# 600
Здравейте и от мен!
Предстои ми в четвъртък ''изгаряне на раничка'' и доста четох из форума, но за мое успокоение бих искала да попитам още веднъж тези, които вече са минали по този път..А именно - как минава процедурата? Пият ли се хапчета след това? Има ли специални инструкции и колко време не трябва да се прави секс след процедурата?
 newsm78

# 601
Princess_VK спокойно минах два пъти през тази процедура. Няма страшно. До колкото си спомням не се пият лекарства, моята лекарка ми изписа някакъв спрей за впръскване. Да има изисквания след процедурата които трябва да спазваш, но не е ни що страшно и неизпълнимо ще ти обяснят всичко и ако не се лъжа секс не се правеше един месец. Процедурата не е болезнена макар, че не е и удоволствие, но след нея си ставаш и си тръгваш нормално без проблем.

# 602
Princess_VK спокойно минах два пъти през тази процедура. Няма страшно. До колкото си спомням не се пият лекарства, моята лекарка ми изписа някакъв спрей за впръскване. Да има изисквания след процедурата които трябва да спазваш, но не е ни що страшно и неизпълнимо ще ти обяснят всичко и ако не се лъжа секс не се правеше един месец. Процедурата не е болезнена макар, че не е и удоволствие, но след нея си ставаш и си тръгваш нормално без проблем.
Благодаря за информцията, но така се стекоха обстоятелствата, че не ми я гориха. Оставихме го за есента, а аз дотогава ще се надявам, че няма да има нужда от горене.  Praynig Praynig Praynig

# 603
  • На небето
Леле, то имало цяла тема по въпроса, а аз съм я пропуснала.
Да споделя и аз. Имах кървене извън цикъла, след посещение на лекар, установиха, че имам раничка. Следва обгаряне. На контролния преглед обаче, лекаря ми каза, че може да се наложи отново да я обгаря на есен. И ми изписа вагинални глобули. От тях нещата се влошиха, последваха гъбички, цистит, и нямаше отърване. Затова ги спрях и нещата се пооправиха леко. Но ме притесняваше факта, че ще се налага второ обгаряне, затова реших да правя всяка вечер промивка със сребърна вода. Не вярвах някак от само-себе си нещата да се оправят. Затова всяка вечер като си лягах си изстисквах с помпичката малко сребърна вода и така спях с нея цяла нощ. На сутринта водата изтичаше като отидех до тоалета. Това го правих всяка вечер в рамките на около 1 седмица. Вчера отново бях на контролен преглед, бях притеснена и очаквах отново да ме обгаря (дори си бях приготвила всичко, което можеше да ми потрябва), но за моя изненада лекаря каза, че всичко е наред, нямам раничка и всичко е изчезнало и заздравяло.

# 604
Някой ходил ли е на гинекологични прегледи при д-р Арман Христамян? ThinkingНякакви  отзиви и цени

# 605
  • София по рождение
Леле, то имало цяла тема по въпроса, а аз съм я пропуснала.
Да споделя и аз. Имах кървене извън цикъла, след посещение на лекар, установиха, че имам раничка. Следва обгаряне. На контролния преглед обаче, лекаря ми каза, че може да се наложи отново да я обгаря на есен. И ми изписа вагинални глобули. От тях нещата се влошиха, последваха гъбички, цистит, и нямаше отърване. Затова ги спрях и нещата се пооправиха леко. Но ме притесняваше факта, че ще се налага второ обгаряне, затова реших да правя всяка вечер промивка със сребърна вода. Не вярвах някак от само-себе си нещата да се оправят. Затова всяка вечер като си лягах си изстисквах с помпичката малко сребърна вода и така спях с нея цяла нощ. На сутринта водата изтичаше като отидех до тоалета. Това го правих всяка вечер в рамките на около 1 седмица. Вчера отново бях на контролен преглед, бях притеснена и очаквах отново да ме обгаря (дори си бях приготвила всичко, което можеше да ми потрябва), но за моя изненада лекаря каза, че всичко е наред, нямам раничка и всичко е изчезнало и заздравяло.
каква е тая сребърна вода, така ли се продава или се разтваря, сподели повече, кой ти я препоръча?

# 606
  • На небето
Nadyk имаше цяла тема по въпроса за сребърната вода. Това е продължението тема 2: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539352.0

# 607
Някой ходил ли е на гинекологични прегледи при д-р Арман Христамян? ThinkingНякакви  отзиви и цени

За преглед 30 лв.

Има колпоскоп в кабинета. Ако се наложи да вземе секрет за цитонамазка или микробиология, се заплаща допълнително и си ги носиш в лабораторията сам.

# 608
Здравейте! Обръщам се към Вас ,защото имам нужда от съвет ,аз съм на 18 години. Имах оплаквания от цистит ,отидох на гинеколог ,откриха ми и раничка на маточната шийка.Пуснаха ми изследвания за цитонамазка и вагинален секрет. Изпих Ципрофлоксацин ,по предписание на личната ми лекарка. Изписаха ми Полижинакс - вагинални свещички ,Фармакес всяка вечер за 12 дни ,2 опаковки Азакс антибиотик. Имам язва на дванадесетопръстика ,причинена от 7 антибиотика ,които изпих за 1 година. Много ме е страх ,оново да пия антибиотици,а това което изпих имало действие на антибиотик. Няма ли някакъв друг начин да се излекува това Мога ли да правя секс ,със или без презерватив ? Таблетките Фарматекс ,добър вариант ли са ? Практикуването на полов живот може ли да влоши нещата Този Азакс за раната ли е или за цистита ,мога ли да мина без него ?Четох в темата за сребърна вода ,промивки с тази вода или млечна киселина ,която да ми оправи PH не е ли по -добър вариант?  От изследванията пише  - PAP 2 обикновено ерозио.Знам ,че на 17 не е нормално да имам такива неща ,знам че съм много непросветана.Благодаря Ви за отделеното време ,всякаква информация би ми била от полза.

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 14:31 от Aguilera94

# 609
Здравейте!
Искам да ви попитам възможно ли е без да имаш раничка на шийката на матката резултата от цитонамазката да е III ГРУПА?

# 610
  • София-България, Израел - където си поискам
Здравейте!
Искам да ви попитам възможно ли е без да имаш раничка на шийката на матката резултата от цитонамазката да е III ГРУПА?
може Cry ако има някакво възпаление.

# 611
Здравейте!
може Cry ако има някакво възпаление.
Ако не е правен преглед с колпоскоп е възможно да има някакви изменения,които не се виждат с просто око.

# 612
Zdraveite, predi 2 meseca hodih na kontrolen pregled pri genekolog, koito mi kaza, che imam ranichka na shiikata na matkata... sled sedmica q obgori i sled 20 dni pri povtorna citonamazka mi kaza, che vsichko e zazdravqlo dobre, no imam bqlo techenie koeto trqbvalo da spre. Predpisa mi sveshtichki i antibiotik i v momenta se lekuvam. Vaprosa mi e sled kato kakvito infekcii imam az gi ima i partniorat mi (taka mi kaza lekarqt)  sled kato se izlekuvam na palno pri polov akt vazmmojno li e toi otnovo da mi predade sa6tite infekcii. Blagodarq za vnimanieto

# 613
  • София по рождение
Zdraveite, predi 2 meseca hodih na kontrolen pregled pri genekolog, koito mi kaza, che imam ranichka na shiikata na matkata... sled sedmica q obgori i sled 20 dni pri povtorna citonamazka mi kaza, che vsichko e zazdravqlo dobre, no imam bqlo techenie koeto trqbvalo da spre. Predpisa mi sveshtichki i antibiotik i v momenta se lekuvam. Vaprosa mi e sled kato kakvito infekcii imam az gi ima i partniorat mi (taka mi kaza lekarqt)  sled kato se izlekuvam na palno pri polov akt vazmmojno li e toi otnovo da mi predade sa6tite infekcii. Blagodarq za vnimanieto
кажи на български

# 614
  • Лондон/Пловдив
Даниела  МБ взе ли ти , само с цито  няма как да разбере от какво е течението . И да и двамата трябва да се лекувате защото ще ти предаде ако има нещо .

Общи условия

Активация на акаунт