МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 32: чуй я, виж я ,наслади й се

• 30 867
  • 452
  •   1
Отговори
# 360
Ама те не са братовчеди и заради друго бе.Ще се окаже,че Мелек не е от Кенан.А Ламия е забременяла от друг-койу ,няма да издавам,че ще ви е безинтересно.Ха сетете се. Wink
от брата близнак(на Кенан),който е балетист в турската опера??????? newsm78

smile3532
аз мислех,че е в балета на Мадона  ooooh! съвсем се оплетох  Crazy
Toй е братов4еда.

# 361
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
О,не умрях да се смея.Плаках,плаках по време на филма , а сега се смея като луда. smile3532 smile3532

# 362
О,не умрях да се смея.Плаках,плаках по време на филма , а сега се смея като луда. smile3532 smile3532
Смехотерапия след филма.

# 363
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ама те не са братовчеди и заради друго бе.Ще се окаже,че Мелек не е от Кенан.А Ламия е забременяла от друг-койу ,няма да издавам,че ще ви е безинтересно.Ха сетете се. Wink
от брата близнак(на Кенан),който е балетист в турската опера??????? newsm78

smile3532
аз мислех,че е в балета на Мадона  ooooh! съвсем се оплетох  Crazy

после отива в балета и,защото го изхвърлят от операта за неморално поведение .На новата длъжност най-добър приятел му става братчеда на Джеми(дето вее байряка),ма близнака го глади прилежно преди концерт от благодарност

# 364
Смехотерапия след филма.
Имах нужда. smile3521 smile3521 smile3521

# 365
Абе момичета, какво се забавлявате тука  Laughing Laughing Laughing Отдавна не съм ви виждала и съм се затъжила, та минавам да видя мойте къзлар  Hug Hug Hug

Виждам тук всичко на ниво, само дето аз не съм гледала филма от началото на август  Embarassed Не ме бийте, ама и не сте плакали за мене, нали  Naughty Айдееееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug гуш за всички   bouquet

Пък филмът.... Crazy

# 366
В огромна грешка сте относто сценария само да ви кажа. На мен звездите ми го говорят, не Мадона, не примадона. В третия сезон Мелек нали тати я научи да свири, се мъчи и тя като татко си. Влюбва се в едно момче рибалче. То всъщност е нероденото дете на Джамил. Но понеже си срязва пръстите с една от сруните и трябва да прекъсне кариерата си. Големия син на Афифе среща дъщерята на Онур и се залюбва с нея. Както ви казах Джавидан фалира и става педИкюриска, но отрязва два нокътя на криво и докато прави кола маска на Кенан на плитките го изгаря защото е топла и я уволняват. Макбуле нали прибира Кен на село и той става винопроизводител...нали с толкова грозденца, то си му идва от вътре. Сключва договор с вимпром "СУНГУРЛАРЕ", но годината е слаба и той фалира. Той се сеща за пистолета дето пашата му даде и края е - дават го, че ще се гърми, но знае ли се може да има и 70 сезон

# 367
 Joy Joy Joy Абе Ванче  Laughing  Hug

# 368
В огромна грешка сте относто сценария само да ви кажа. На мен звездите ми го говорят, не Мадона, не примадона. В третия сезон Мелек нали тати я научи да свири, се мъчи и тя като татко си. Влюбва се в едно момче рибалче. То всъщност е нероденото дете на Джамил. Но понеже си срязва пръстите с една от сруните и трябва да прекъсне кариерата си. Големия син на Афифе среща дъщерята на Онур и се залюбва с нея. Както ви казах Джавидан фалира и става педИкюриска, но отрязва два нокътя на криво и докато прави кола маска на Кенан на плитките го изгаря защото е топла и я уволняват. Макбуле нали прибира Кен на село и той става винопроизводител...нали с толкова грозденца, то си му идва от вътре. Сключва договор с вимпром "СУНГУРЛАРЕ", но годината е слаба и той фалира. Той се сеща за пистолета дето пашата му даде и края е - дават го, че ще се гърми, но знае ли се може да има и 70 сезон
smile3532 smile3532 smile3532
Не мога повече,ще умра от смях.

# 369
Лина, Hug на мене ми липсваш.   bouquet
Добре дошла!

Ван4е,сценария е огън...  newsm68
Само дето Онур няма да е съгласен Афифе да му става сватя,оба4е Шехи ще пали метлата всеки път,когато ашурето реши да проявява характер.  afwitch  newsm29  bambam  smile3517

# 370
Точно там във козметичния салн Джавидан разбира своето увлечение към другия пол. Афифе най-после си признава на Джавидан че я обича и понеже тя не може да я има, затова е натирвала Кен. О, да Мелек не е от Кенан, но и Ламия не знае от кой е защото се разбира, че Мелек е от непорочно зачание. Да, и Кенан и Джамил са братя, но един гаден лекар от филм който пашата е снимал преди 17 години има да му връща защото го е погледнал накриво и ги разделя при раждането - те всъщност са близнаци...то така си личи то като ръст, като визия, като изказ, като характер..

п.п. Марица То Онур кой ще го пита - като се искат младите ще се вземат. Пък той е актьор, не сценарист, така че каквото му напишат това ще играе

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 19:35 от vania_61

# 371
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Ванче,Чиконето видя твоя сценарии и благородно реши да се оттегли,само иска ако е възможно,за да се успокои,че е пренебрегната от теб да и уредиш среща със стилистите на Ламито.Иска да купи целия гардероб барабар с вълнените джемперчета,а относно чепиците каза че ако не се домогне до тях перушина ще фърчи над Босфора.

# 372
lacunababe чорпогащите на мен ли остави Чиконето. Само ще се примоля за роклАта от сатенето перде от на баба чииза. Знам, че се имаш с нея - моля те примоли я. Тази година изкарвам випуск, тази рокля я искам за бала. Няма да го приживея ако ми я отмъкне под носа. И онези на "котарака в чизми" ботушките. На сън се стряскам, сънувам ги, бленувам ги...линея по тях  Praynig

# 373
Така изглежда Кенан,след като Джавата го изгаря в козмети4ният салон:

Той решава да не стъпва пове4е в никакъв салон.

# 374
Ох, не, заболя ме корема.  Joy Joy Joy
А колко е неподходящо точно в този момент да седя и да се хиля...  Embarassed
От утре тръгвам на работа. Ако знаете как ще ми липсват тези следобедни часове  Sad

Общи условия

Активация на акаунт