1001 нощи - приказката , която остана в сърцата ни , започва отново - 101

• 38 297
  • 421
  •   1
Отговори
# 165
# 166
От стр.7 ,пост 90 на анни  за Джейда

Джейда е разказала в предаване на Берна Лачин по atv как съпруга и и е направил предложение за брак.
Съпруга на братовчедката и Зейнеп и съпруга на Джейда са били приятели от детинство.
Джейда :'' Ние със съпруга ми се запознахме преди 8 години.Бяхме приятели,но той в деня в който за пръв път ме е видял е казал:''Да ,аз ще се оженя с Джейда.Прибрал се е вкъщи и е казал на майка си и на баба си :''Аз намерих момичето за което ще се оженя.Братовчедка е на Зейнеп.Показал им коя съм и  добавил :''Но малко ще почакаме.''.
Джейда  е разказала  че дълги години са били приятели,и едва миналата година на връщане от едно пътешествие,го е срещнала на летището на 7 юни,поискала да му покаже едно жилище което купила.
И по пътя изведнъж той  е казал :''Би ли се омъжила за мен ?''
Джейда  много учудена  :''Но как ,ние бяхме приятели.Аз не съм си и представяла нещо подобно.''
съпруга и :''Аз всичко съм си представил/мечтал/.Всичко съм планирал.Ние да се оженим.'' а тя още по учудена/слисана.
Изкарал един пръстен ...Джейда:''Как,значи ние...един момент,не съм си помислила.''
съпруга и :''Ти за нищо не мисли вече.Без това до тази възраст за всичко много си мислила.Отсега нататък аз ще мисля за всичко.Ти си гледай само твоята работа.Напредни в професията си.Удивителни неща ще правиш.Виж омъжи се за мен и живота ще ти донесе щастие.''
Джейда отговорила:''Добре.'' и разказала как и мъжа и пък сега при този отговор се смаял /слисал/объркал.и казал :''Как сега ?''Не е очаквал толкова бърз отговор и Джейда разказва че той е казал :''Аз бях си подготвил 3-4 алтернативни  варианта срещу това че ти можеш да ме затрудниш /или откажеш в началото.''
После Джейда разказва че съпруга и още преди Нова година /преди 2008 /е казал на братовчедка и Зейнеп и мъжа и за решението си .
''Твърдо решен  е казал : ''Аз тази година ще се оженя с Джейда.'' Всички са се засмели.''Ще видите,аз сега спирам цигарите,започвам да спортувам,ще сложа ред в живота си и на лято ще се оженя с Джейда.''
После ние като се появихме насреща им с пъстени казаха:''Как така ?'' и след това ги беше страх от Енгин.
Майка му и баща му също били много учудени.

Джейда е отбелязала че съпруга и е човек който има изключително голяма вяра в себе си ,той и е казал :''Ти без това си беше влюбена в мен ,но си нямаше на представа от това.''На 7 юни получих предложението,2-та седмица на юли беше годежа ,и през август  сключихме брак.''
След като е получила предложението, се е обадила на майка си :''Без това като го водих към жилището, което бях купила, те бяха там,аз и казах ;;"Майко ,аз идвам с един пръстен.'' Попита ме ''Как  така ?'' Казах и :''Спомняш ли си Енгин ? '', ''Спомням си ''. ''Предложи ми да се оженим и аз приех.''Разказах и за предложението му ,а тя :''и аз да съм и аз ще го приема'' .Запознах ги с Енгин,Отидохме в Кадъкьой.На ръката ми годежния пръстен,баща ми там, и се запознаха с Енгин .''

''Искам дете ''  

Преди да ни разкаже за предложението на съпруга си ,Джейда ни сподели и мислите си относно семейството.
''На 30 години съм ,разбира се че  искам да имам дете,но исках да се омъжа за правилния човек и тогава да имам дете.И не правих вече планове за това ,бях се концентрирала само в работата си,и тогава Енгин ми каза ти не се уморявай,аз всичко съм оправил.''

# 167
Не плачи, скъпа, ето го, иде!

Прегърни го, твой е!

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 00:49 от talla

# 168
Скъпите ми, нека са щастливи!

# 169
Толкова са влюбени1

luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed

# 170
Пост 129  е за ролята на Сонгюл Йоден във филма ''Горчива любов ''

Тя е щастлива от това че участва в този филм ,в който играят Халит Ергенч и Джансу Дере.
С.Й---''Отначало да си призная се уплаших....но много исках да участвам.Ако не играех в този филм щях много да завидя /ревнувам.''
''За пръв път играя такъв /толкова/ различен  характер/герой/.Във филма щом става дума за любовта ,една много смела/до краен предел /дръзка/жена е героинята и Айше, Сонгюл добавя че всъщност тя е много страхлива /плаха в любовта.

?---Във филма играете една от трите жени в които един мъж е влюбен едновременно.Коя е вашата роля.?
----На героя на Халит Ергенч -Орхан първата жена в която той се влюбва и иска да се ожени за нея,Айше  играя аз.Айше е много страстна,характер за който и в любовта няма граници,има много нерешени/безизходици свързани с този характер във филма.Колко смел /дързък може да си заради любовта,кое от себе си можеш да дадеш,филм който по много смел начин задава тези въпроси.До сега не съм имала такъв сценарий,когато бях на срещата не знаех дали ще приема или не ролята,толкова странен характер беше/героинята и/.казах си ''сигурно това аз не бих могла да го изиграя.Но имахме много срещи/събрания/и с времето разгадахме сценария.

?---Това ви е първи филм нали ?
----да първия ми филм за киното.поради това и много важно за мен,и много съм развълнувана.Играя един силен характер,Трудна роля,затова и много си обикнах ролята,въобще не прилича на предишните ми,в същото време и филм с много изненади.мисля че този филм ще бъде един важен реферанс  в кариерата ми.

---При първия прочит се сепнах/трепнах
?---Когато ви предложиха проекта кое ви обезпокои
Онур Юнлю е сценарист когото аз харесвам,намирам неговия стил за различен винаги.Веднага отидох на срещата,Но при първия прочит много се уплаших,стреснах се,защото филма има много объркващи неща,Характерите/героите/са странни,промените са много силни,история която все прави някакви неща наобратно...съдбата постоянно плете мрежите си,честно в началото много се уплаших,но категорично исках да съм в този проект,ако не участвах във филма щях много да ревнувам/завиждам / и да ми е мъчно.

?---когато четяхте сценария най близкия герой до вас Айше ли беше?
----Не.Предложиха ми най -далечния на мен характер,Айше ми е много далечна по характер.герой на когото не бих одобрила нито един избор.след прочита тя ми стана  най -обезпокояващия характер .даже и влизането и /появата и /във филма ме накара да кажа ''Хайде бе .не може да бъде.''и от тази гледна точка ми дойде много провокативна всъщност,и това че въобще не прилича на мен,за  актьора  е нещо което отваря апетита ти /за игра/.Привлече ми вниманието.Аз в любовта съм плах човек,изживявам любовта вътре в себе си,а изборите които прави Айше заради /за/ любовта са много сложни/заплетени/трудни/неправилни.

/последната дума -четрефилли--е с тези значения/

# 171
поста на  pollyl71    141 за Джейда е същото което разказва за предлложението на съпруга си.

пост 143 на анни
''Познахте ли ?''

''Кое е това малко момиченце ?''

Малкото момиче от снимката ,в момента е гледана /познавана/ от  милионите зрители,главната героиня на един сериал, младоженка,бременна.Познахте ли я ?

Тя в продължение на 3 сезона,обратното на тази снимка,лееше сълзи,героинята на една приказка която караше зрителя да тръпне в очакване,Шехерезадата  на ''1001 нощ'' Бергюзар Корел.

Тази снимка на родената през 1982 година актриса бе на страниците на списание InStyle

/ Това вие сте си го познали ,но аз да ви преведа само какво пише./

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 02:13 от sevi_nil

# 172
Севи мила, какво бихме правили без теб и Варна72?!?
Това е един скромен подарък но от сърце

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 07:16 от anna3com

# 173
Талла, Талла, лудетино такава   love001
ето ти нещо пък дано се утешиш и да ми простиш...

http://www.youtube.com/watch?v=zT2zW9kCjDI

http://www.youtube.com/watch?v=8xcJ2EWw3eU

# 174
# 175
# 176
# 177
# 178
# 179

Общи условия

Активация на акаунт