Кристиан на мама Страйпър е малък МАЙски юзър!

• 31 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Нъцки са на картата. Нали трябва да се ползват екстрите на телефона.  Mr. Green
Картата е в изправност, но не мога да звънна дори на свеки да видя как е Иво. Няма да я притеснявам днес.  Laughing
А телефона си ми беше новичък, дори е в гаранция.... но и аз така се успокоих, пред съчувствените погледи на колежките  Wink, че не ми е паднал крак или ръка, в крайна сметка телефон е!

# 121
Мили ми девойки,
Много време мина.... Баба Цоцолана с ремонт се захвана!

Покрай тръгването на градина и темата ни живна Simple Smile

Да е честита новата учебна година на всички първогрупници! Живи и здрави с усмивка на уста да си ходят всеки ден с желание на градина!
Ние все още си чакаме класирането на 19-ти. Изгубила съм вече всякаква надежда, че моят син ще бъде ученик. Ще си остане той едно неуко гамечне и това си е!

Ани, Аниииии, Ани! Следващият телефон повечко го пази... и си записвай телефоните в тефтер щом не ги записваш в сим картата!

Безбожно съм изморена и не мога да ви напиша нищо съществено. Само се вясвам да кажа, че все още съм жива, въпреки нечовешките ми мъки!  Mr. Green

# 122
Честит първи градински ден на всички дечица и изнервени майки!
Живи сме,здрави сме и Алекс е поревал днес макар да откара цяла година,а и жяло лято в детската градина!
Ама поревал не сутринта,а на обяд...за баща си Mr. Green
Аз изкарах една седмица отпуск,през която не си починах,а реших да дам ваканция на детето си преди 15-ти септември,и овършах малко къщата,че от както Сиска ми каза нейната приказка "Къща не прегръща" аз съм и твърд почитател.... но живеем в мизерия  Laughing
Ани ,телефона ти може и да проработи,но само ако не се опитваш да се обаждаш на свекърва си преди на е изсъхнал напълно.Разглобяваш до най-малката част и чакаш ден-два преди да опиташ да го включиш,но май вече е късно.
Прегръщам всички треперещи и шпиониращи майки и бащи,че знам колко е гадно това с градината.А на мен ми беше още по-гадно че имаше кой да ме информира точно колко и кога реве. Sad
Опитах се един ден да кача снимки,но сайта ме прецака и няма да се показваме за сега.
Поздрави

# 123
  • София
Честит първи учебен ден на учениците! А на малките бързо адаптиране в детската, че да не мама и тати да не хабят боя за коса без време Sunglasses Румката днеска и той отбеляза 15-ти с половин ден седене в градината. Тия дни ми ставаше още в 7 - 7.30, днеска все едно нарочно в 8 спеше дълбоко. Изръчках го обаче аз, въпреки уговорките му да си поспи още малко. По пътя ме информира, че не му харесва да ходи на градина, но всичко е било спокойно там, че даже и рожденник са имали и утре смятам да спи. Само дано тая година устиска повече и да няма много боледувания Praynig Даже може и да ги разделят по групите им, ако се съберат повече деца.
Гледам Пловдивската среща е уговорена вече, FY, аз пък си мислех, че може да прескочиш и до София на разпивка и раздумка. Дано Зарко още командировки да има. И като стана дума за организиране на срещи, къде зачезна Имар? Не се е включвала скоро, както и Олчето, Сиска, Бубилина и мн. мн. други. Липсвате мами  Hug

# 124
Аз да се отчета/нали е отчетна темата...пък и да ги наваксаме бързо тия 50страници-дето се питам що сега ги пуснаха,а не когато иписвахме темите за по няколко дни/:
Денят завърши по-добре отколкото очаквах-детето Ивайло разправя,че му харесвало там,че му било добре,че е ял филия с мед и е пил айрян/това и батко му го потвърди,че нали са на едно меню,та ще имам сверка на инфото/,не е спал,приятелят му се казвал Сашо Илиев/нищо,че такова лице в списъка няма....и не само Илиев,ами никакъв Сашо няма/...госпожите казаха,че е ревал,но "в рамките на нормалното като за първи ден"/явно имат някаква мерна единица за количество рев/...и така,след като се разходихме,купихме сладолед и се прибра с доста подаръци/пастели от неговата група,балон от батковата и чорапи със Скубиду от мен/,лицето Кабрански най-младши твърдо заяви,че иска пак........дано да е на това мнение и утре сутринта,но аз нали се "уредих" да съм на работа,та баща им ще се оправя Mr. Green
Ето и снимков матриал на ученика/от след пръвия учебен ден,че преди него -не ставахме за снимка/:
http://picasaweb.google.bg/kabranska/200902#5381712680960703202

Танче,ти с тоя ремонта направо ще ни забравиш...пък да знаеш-липсваш ни...А,Николчо дано да го приемат,но и да не го-бъди сигурна,че няма да си остане неук/надявам се не мислиш,че ние ги пращаме на ДГ заради обучението там-аз лично съм много скептична относно тоя и аспект/
Ани,незнам какъв ти е бил телефона,ама за новия да знаеш,да си ги копнеш и на картата.......и пак ще можеш да си ги ползваш екстрите....А,иначе Велиска е права за съхненето......но и това не всеки път помага.......

# 125
  • Пловдив
Хайде и от мен бърз отчет,
ние като Дени следваме естествения ход...ден втори отиде без рев (аз дежурно се обадих в 11, казаха че вече е спокойна  Crazy). Днес имахме и тържество за откриване на годината, но беше в 5, не както другите сутринта. Та отивам аз тълпа (деца, родители, баби и т.н.) добре че вчера попитах учителката трябва ли да носим цветя (не исках да цъфна само аз с цвете  Embarassed) и така купих, но за първи път послушах доктора и купих за който каза, е резултата е че сега имаме няколко букета и за нас, добре поне че цените паднаха следобед.  Та още като отидох, първо трудно си намерих детето из множеството и за капак го гледам поревало си е подобаващо. Казаха че за 2 седмици свиквали, а дано....
Чета че срещи се организират....може ли и аз да се класирам, с удоволстжие ще зарега за една вечер цялото домочадие...пък и ако ми хареса може и за повече

# 126
  • София
ДЗАААК! Mr. Green

Отдавна не съм надничала тук, но 1-во групските Laughing как да ги нарека... newsm78 неволи ли, премеждия ли Mr. Green, изчетох на един дъх, нали от 1-ви октомври и нас ни чака същият екшън. ooooh! Само малко в "селски" вариант, но шпионажът, ревовете и т.н. няма начин да липсват. Crazy

Дени, уби ме с твоя разказ и с крутите мерки на г-на Иванов ... Joy Joy Joy

Нанчи, синът ти е красавец! Heart Eyes

Като извинение, че не съм стигала дотук скоро, давам подробен снимков репортаж, доказващ колко са порастнали чаАветата:

Велизаркин:
Моторизиран Велизар. Mr. Green
Ухилен Велизар.
В новата си стая, която поради доскорошен отказ да бъде уважена, … ние на сестра му. ooooh!
На първия учебен ден аз се мотам още вкъщи цял ден. Mr. Green

Елина:
Мама ме разсмива. Grinning
Еее много смешна тая мама бе! Mr. Green
С моя мек приятел.
Искам само така. Crazy
Вижте мее. Laughing
Усмивка за ЧАО! Heart Eyes

Е на Ени са повече, ама нали Вели е мъж, шЪ мЪ прощава(те)! Blush

П.С. Целувам ви всички, "ученици", новобранци, стари кучета Mr. Green, къщни пилета и т.н.! И оставам с наострени уши, ако се разберем за срещичка (с децата)!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 20:02 от ol4eto

# 127
Добър вечееееер!
Скъпи дами,много съм несериозна,много!!
Но се обръщам към вас с призив-извинение.Много моля софийските и всички други желаещи да се явят на обща сбирка у Софията в петък вечер-да се извиня подобаващо на по едно винце сладко.
Място-където ви сърце сака,с всичко съм съгласна.
И също моля,ако има такива желаещи за малка и китна вечерна срещичка,да ми препоръчат малко и китно хотелче,щото кака ви Ирина ще е без деца и мъж,а на свободните електрони приляга забава до зори с приятелки добри!
Казах си анонса.Ся ще взема малко да ви прочета.Моите дами са добре,кротката Миа се оказва по-голямо хитронче от Елфина,та ще видим.
Олче,дори не съм ти честитила Елина Embarassed Embarassed EmbarassedЕла да се извиня както трябва!!
  bouquetза всички

# 128
.Много моля софийските и всички други желаещи да се явят на обща сбирка у Софията в петък вечер-да се извиня подобаващо на по едно винце сладко.
Място-където ви сърце сака,с всичко съм съгласна.

Приемам извиненията!  Mr. Green

Тъй като имаше сбирка на лицата Мартин, Ивайла и Никола (а по-рано от нашето присъединяване най-вероятно и други лица), та синът ми зададе основоположния въпрос: "Ще ходим ли утре с Марто на централна гара?". Аз: "Не, няма как да ходите." Той: "Защо?" Аз: "Защото Марто утре ще ходи на детска градина". Той: "Не искам Марто да ходи на детска градина."

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 22:10 от шмърциплянку

# 129
  • Плевен
Добро утро в този прекрасен слънчев ден!

Надявам се днес отрочетата да са влезли с огромно желание в детската градина и да не ни тревожат Simple Smile.

Траяна трети ден влиза с желание в градината, засега (пу,пу) е доволна, което удовлетворява и мен. Вчера изкара целия ден там, а аз постоянно бях на тръни дали ще ми звъннат. Казаха, че се държала по-добре и от децата посещавали ясла Simple Smile.
Започна днес съревнованието за прически между момичетата, а аз използвам, че Валери още е без работа и днес я заведе той, та се е справял с диадеми и т.н.

Много се радвам, че се раздвижи темата и се разписаха и Ира и Олч с тези прекрасни снимки  Heart Eyes.

Снимки по-късно или утре вероятно. Желая ви хубав слънчев и спорен ден!

# 130
  • София
Добро утро. Вече всички са изпратени, кой на училище, кой на градина и аз на работа. При нас няма период на свикване, Евка изкара малка ваканция и сега си ходи с кеф на градина. Вчера като я взимах, тъкмо ги извеждаха и тя единствена се беше обула и приготвила сама, другите чакаха госпожата да ги оправя.
Ирка, срещи в София напоследък правим в едно заведение "Бижу" с хубава градина, но като гледам прогнозата, май за петък няма да е подходящо. Но ако се реши нещо, аз съм там.

# 131
  • София
Щом има покана за среща и аз съм на линия.Доколкото разбрах пак ще сме в Бижу.Надявам се г-жа Иванова да се включи и да направи резервацията.До сега все блестящо се справя.
 За мойто дете няма да ви разказвам,че вече съм вдигнала ръце.Няма такова чудо ви казвам.Ама май трябва да оправя първо таткото и тогава детето само ще се кротне.Готвим се и ние да прекрачим прага на детската градина,но майка му не е знайно кога ще се организира да му направи изследванията.А и вчера нещо се подрискал,та сега да видим дали е вирус или е от храната.Но пак ще трябва да поизчакам,за да му вземем проба за бацили и други екземпляри.
 Тази година и до морето успяхме да стигнем,макар и през септември,но хванахме последните топли дни. Бях снабдила и с кака гледачка,та истински се размазах от лежане,но не ми завиждайте.Тези 6 дни бяха изключение и скоор няма да се повторят.От понеделник пак съм в лудницата на София и се надявам през почивните дни ако вали,поне Иван да е кротък,та да се изтърпим взаимно.Иначе има опастност да ме видите в централната емисия на новините.

# 132
Добро утро,

Ирка - art'otel в София.
Ресторнта Бижу вътре е подходящо за срещи без деца, иначе е опушено.

Ходенето в детската градина продължава да представялав драма. Държим все още...

Бащата пак шпиони около оградата... "ама не ги виждам, не са излезли, обади й се!", аз, удобно не удобно, звъня...
Дават ми инфо: "не плаче, спокоен е, хапна малко баничка, сега излизаме, спокойно.... "
(Разбра ли ме за кое дете питам, така и не ми стана ясно.... )
Давам инфото на бащата. "Не ги виждам, няма ги" - "ми стой там и чакай".
Звъня след 5 мин. - " какво става". "Още ги няма.... ми те не останаха лопатки!". (последното тюхкане бе по повод вчерашното оплакване на Мартин, че всички лопатки били заети).
Господин Иванов напусна полестражението без свършена мисия. Но скоро ще се завърне пак.
Това ходене на детска градина взе да излиза от всякакви граници май... Вече си мисля, че нещо не сме наред нашето семейство....

Капацитетът ми на полезно действие тия дни в офиса май клони към минус безкрайност.., я да се взема в ръце. Оооффффффф.

Допълнение от по-късно: децата играят спокойно на пясъка, не спират да приказват, никой не реве.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 11:43 от Д е н и

# 133
  • София
Голям майтап последния постинг  Joy
Въпреки че знам, че на вас хич не ви е смешно. Стискам палци Марто скоро да тръгне на градина със същото желание, като на Тери на Люси и цялото сем. Иванови да си отдъхне, а и другите семейства с подобни терзания.
Айде на среща, тоя път пак ще гледам и аз да се организирам.

# 134
  • Пловдив
Ха добър ден... макар че както ми е тръгнало от снощи никак не ми е весело...
Калина ми я върнаха щастлива от детската, но била покашляла... Като чуя вече за тая кашлица и се изприщвам. Та към 23 ч. вече повръщаше от храчки и цяла нощ бухане и неспане около нея... Сега продължава и направо не знам на какъв специалист още да я водя...
Отделно тази сутрин отивам при моя лекар да ми пуска стерилна урина. Като му обясних симптомите - веднага ме видя на ехограф и циститът не е точно цистит, а прекрасен 4 мм камък в пикочния мехур... Айде 1000 изследвания, искат в клиниката да  ме приемат за 2 дни хем и гинекологично да ме тестват.... Аз отказах за момента, защото няма на кого да оставя Калина, изсредванията ще станат в петък, ако тогава са зле и ще ме приемат... уффф, намрънках се...

Дени, според мен сте си съвсем наред - ама не се ли успокоихте поне малко от новините, че не плачат, а си играят  Hug Hug

Иркееее, ти в Сф ще ходиш, а още не сме направили една голяма среща тука - срамота е - ще си идеш след седмица  Hug Стига с тая работа  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт