Кристиан на мама Страйпър е малък МАЙски юзър!

• 31 507
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
ЗА съм за коледно парти, ако трябва само Стоян и Никола ще съберем и пак ще го спретнем.
И аз съм за.
Гичо, честито, да си жива и здрава!
Миленка, страхотно коремче!
Уна, да е жив и здрав Стефан и много да ви радва!

# 646
Гичо, жива и здрава да си! Пожелавам ти много поводи за усмивки.

Руми, да ти е жива и здрава малката рожденичка. Да расте безгрижна, щастлива и да има много късмет.

Любе, гордеем се с теб. Чакаме да се похвалиш и със следващия изпит.

Миленка, страхотна "придобивка" си имаш. Наслаждавай й се. Снимката от аватара на каката е много сладка.

Сиска, много си кратка. Защо така? Липсват ти бирата или снимките на хубави мъже в темата...  Wink

Неде, Даниеле радвам се, че се разписахте. Даниеле, разкажи как сте? Как са децата? Може и да ни ги покажеш.

Хубава вечер. И наздраве за всички празнуващи.

# 647
Гичо,да си жива и здрава и много обичана и обичаща!Ако има и други празнуващи днес имен ден,да се чустват поздравени от мен!
Аз съм с блокирал мозък,ама днес денят беше просто"парад на хвърчилата" и направо се чудя как оцелях психически.....Утре,като се освестя,ще пиша повече........

# 648
  • София
Гичо, Честит имен ден! Много здраве и да си все така позитивна ти пожелавам!

Люба, браво за листовките, за кормуването пак ще стискаме палци!
Миленка, много хубаво коремче си заформила.
Ние също сме навити за коледно парти, когато кажете, нямаме предпочитания за дата, наистина си наближава обаче и много се радвам, че Галя се нае да резервира и организира Peace Вчера в един мол засякох Пейзи и й казах, че се подготвя парти, тя ще следи кога, надявам се и да се включи.
Ладида, лееекинко ти завидях за възможността все нови и комплектовани коли да караш.  Wink На коя марка и модел си най-голям фен?
Ани, важното е, че сте използвали хубавото време и сте си направили  разходка, а на банкета добре ли изкарахте?

# 649
Честит имен ден на всички именици и най-вече на Гичо!
Да си жива и здрава, да бъдеш много обучана и уважавана!

# 650
  • София
Гичо, за твое здраве!:

Люба, браво! Други я път ще си вземеш и кормуването!

Благодаря на всички за пожеланията и коментарите Simple Smile

Лека, че и утре е ден  Crazy

# 651

Сервирам кафето и се скатавам ,за почивка, че нещо ми е свинско. Като ми се върне настроението ще попиша.
Момичета, мерси за поздравите  Hug
Хубав ден!

# 652
Ето снимките от с.Медово и Несебър: http://www.snimka.bg/?album;aid=441121
На банкета на брат ми изкарахме готино. Брат ми беше извикал и жива музика. Основните гости бяха ловната му дружинка и като се понапиха тия ми ти ловци, като загърмяха с пушките страх ме хвана. На Иван обаче му хареса, но и музикантите като грабнаха пушките, вече прибрах Иван при майка ми, но ние се върнахме да си доизкараме банкета, че такова хубаво време не знам дали ще има скоро пак! Само че си забравих апарата и не съм снимала.  Blush

# 653
Здрваейте, гледам сте писали писали - браво все така да сте!
Гичо, честит  празник на патерица! Много щастие и здраве!  bouquet

Люба, браво после да кажеш кога пак имаш изпити да стискаме палци явно помагат! Ако си се освестила пиши подробности!
Танче, ама вие верно голям ремонт правите ....за синчето  Mr. Green
Змейко, супер коремче имаш - пу-пу - да се пазиш! Praynig
Даниеле, не може така толкова на кратко и на бързо...имаш много за разказане!
Ани ти както винаги си във вихъра на купона - браво на тебе - възхищавам ти се на идейте и енергията!
Руми, честит празник и на вашата къща и малката кукла...както винаги невероятна торта! Идеята е уникална просто! А какви ще станат децата времето ще покаже... Heart Eyes

Стига за днес, че имам един куп задачки!

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 16:53 от galiushana

# 654
Здравейте!

Благодаря ви за хубавите пожелания  Hug  Heart Eyes

Ние сме добре. Малкия продължава да е спокоен и засега лесно се гледа. Ралица обаче още е с кашлица и непрекъснато я мъкне мъж ми по лекари, а тя милата вече плаче и иска да си дойде при нас в къщи. И на мен ми е много мъчно, така ми се иска да си я прегърна и нея...  Cry

За възстановяването ми след второто секцио, просто нямам думи... За цялата бременност качих 12кг. Операцията бе по-лека от предния път, станах си сама на 12ч., болки почти не съм имала, до края на деня вече бях забравила за операцията. Ходех, ставах, лягах и се въртях в леглото на където си поискам, а предния път едва чак на 5-я ден успях да спя на страни.  Много странно, корема ми за 5 дни се прибра почти напълно, сега вече напълно изчезна и само с рокля по мен си личи. Вече съм и само с 1 кило отгоре от килограмите на които забременях. Но си имам кила в повече от преди това и след като спра с кърменето, ще отслабвам. Засега ще си ходя дебела  Mr. Green
Лохите и те ми спряха, изобщо супер се чувствам.  Grinning

Ето и малко от обещаните снимки.
Ралица - http://unar.snimka.bg/other/yuli-2009.401481.15539893
Корема ми -   Blush http://unar.snimka.bg/other/yuli-2009.401481.15540124
Стефан - http://unar.snimka.bg/other/yuli-2009.401481.15836900

Люба, честито за листовките.  Ще стискам палци следващия път да се похвалиш, че си взела книжка.

Руми, да ти е жива и здрава малката рожденичка.

Миленка, страхотна "придобивка" си имаш. И моя корем също много рано се появи, но после някак си се задържа и не стана огромен, дори напротив, бебето беше по-голямо от корема ми и му бе тясно.

Ани, много са ви хубави снимките. Така ви завиждам, че пътувате. Нали от май месец съм затворник в къщи и сега само гледам и набелязвам места които да посетим. Сега си вкарах и с. Медово в списъка.  

По темите за гумите, аз си имам 4 зимни и 4 летни. Според мен, а и от опита които имам едни хубави гуми може много да ти помогнат и да те спасят от висене по пътищата на БГ, както и от разни катастрофи защото не си успял да спреш. Миналата година си купих зимни на NOKIAN. Бяха с много добър резултат в групата която търсех. Летните са ми Мишелин - те си дойдоха с колата.
Малко преди да родя ги сменихме и сега съм със зимните.

newsm78 не си спомням какво друго обсъждахте... още съм супер разсеяна и само гледам да легна на поспя Blush а и тока спира 2 пъти и ако пак се наложи да го пиша това ще се  #2gunfire

# 655
Галче,освестих се,ама снощи наистина нямах сили да гледам и да мисля,но и двата дни имах чуството,че са изтървали пациентите на психодиспансера в близост до моя обект......
А,за кормуването,ще кажа естествено предварително/най-малкото Пловдивчанки да се пазят/,че гледам помогнахте... Hug
Танче,дано скоро да режеш окончателно лентата на ремонтирания апратамент,да се сбогуваш с всякакви видове майстори и да Ви остави Николчо още някоя друга година да поживеете там Wink/апропо, и ние сме пътници ,че Сами отсега е разпределил стаите-къде ще спят със снахата/и тя вече е уведомена за плана/,къде децата им.....на брат си е оставил правото да ходи да живее в стария апартамент...а пък ние с баща му да се оправяме......`ма к`во да се прави-днешната младеж е ориентирана отрано в материолно-имотен аспект/
Даниелка,да пуснеш снимчици......пък и да поразкажеш как се справяте...
Ани,къде е това с.Медово/прости невежеството ми,но за пръв път го чувам/-изглежда страхотно Peace
Уна,мерси за снимките...ще си доставя удоволствието после да ги разгледам с кафенцето.

Аз отивам да готвя,че вече съм на път да се гръмна-тия тримата юнаци и ушите ми ще изядат...имам чуството,че ако работя в заводски стол,по-малко време ще прекарвам в непосредствена близост до печката......

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 15:31 от Анонимен

# 656
  • София
За парти, ако има, бройте и нас, стига да сме здрави, сме на линия! Wink

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 15:34 от ღОлЧеღ

# 657
Люба, Гичо, мислех по рано да питам , но забравих. Какво ви е помрачило настроението!?
Аз нали често си ви сънувам , та тортата на Руми не можа да мине метър. Сънувах че с нея празнуваме РД на Коси, и аз гордо обяснявах че е дело на майка му!  Crazy РД беше свекърва ми!  Mr. Green
За село Медово и аз го открих най случайно на път за Сл. бряг. Дидо каза че там е ходил с любовницата си и сега искал да заведе и мен   Laughing .... Наше приятелско семейство му го е препоръчало. Много хубаво е направено. Етнографско шато Медово. Но най добре е да се отиде там през лятото, защото сега освен хотелската част и ресторанта, нищо друго не функционира. Мога да го сравня с Етъра , който е ходил там. Има улица на занаятите и разни дюкянчета , в които може да си купиш или дори произведеш нещо сам. Имат голяма винарна и произвеждат вино. Ресторанта е нещо огромно и има сцена. През лятото има и програма. Хотелската част представляват малки къщички на два етажа - дневна с кухничка и нагоре по стълбите е спалнята. Има и параклисче. От вън съм направила снимки. Който обича старовремския стил - ще му хареса. Докато търсихме точно тази винарна, се оказа че има още две в околността. Следващия път ще посетим и тях.

# 658
  • Пловдив
Здравейте и от мен,
използва затишието у нас да пиша, че ако изпусна и този момент май скоро няма да ми се отдаде свободно време  Laughing
Люба честито за листовките, казвай кога е кормуването и ще отцепя преди това района. Миленка много е сладко коремчето, гледай си го добре  Heart Eyes Una честит ти момък, много е хубав, дано Рали се оправи скоро за да свикват заедно.
Не на последно място честит 7 месец и на Елина, кога само мина времето.
При нас няма нищо интересно, освен да се похваля че каката свикна на градина, но тази седмица няма да ходи, поне още два дни, че трите от 1 месец (аз, Йоана и Хриската) си разменяме един ларингит, думи нямам. Всяка се изреди по няколко дни без глас, познайте таткото на кое затишие най много се зарадва?
Освен разни мутирали бактерии се боря от няколко дни да захраня малкия звяр....е не ще и не ще да яде друго, само търси мама...да ама мама иска да започва работа та ще видим кой ще наделее едно Теле или една Коза  Party В тази връзка да се и похваля, че октомври месец ходих на интервю в Брюксел и водих цялото семейство, та поне там се представих добре (няма да изпадам в подробности как самолета закъсня 3 часа, как GPS отказа като пристигнахме, а имах само два часа да се придвижа от летището до центъра, но важен е резултата). Засега съм решила да видя дали мога да се разбера със студентите, пък и да натрупам контакти, тъй като за момичетата ще купувам направо дипломи  Crazy
Сега да продължа традицията и да ви покажа и момичетата с няколко снимки и от Гърция:
http://shegunova.multiply.com/photos/album/58/October-November_2009#photo=2
http://shegunova.multiply.com/photos/album/58/October-November_2009##photo=1
http://shegunova.multiply.com/photos/album/58/October-November_2009##photo=18

# 659
  • Varna
 Люба честито за листовките и от мен.
 pepsun , успех Hug
  Ани, и ние почивните дни бяхме в Несебър.http://extazzi.snimka.bg/family/oktomvri-2009.432253.15853864
  При нас нищо ново. Бетка е на градина- добре, че шофьора на хотела идва да ме взема от вкъщи и караме с него Бетка на градина, след това обираме по пътя персонала и така  в хотела, на връщане по обратния ред.  Таткото ни всяка седмица пътува в петък от София до Варна и обратно в неделя Mr. Green
   Тази седмица сме заети с организацията на рождения ден на батко Томи -16 год купон #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт