Гичо, честито, да си жива и здрава!
Миленка, страхотно коремче!
Уна, да е жив и здрав Стефан и много да ви радва!

Вчера в един мол засякох Пейзи и й казах, че се подготвя парти, тя ще следи кога, надявам се и да се включи.
На коя марка и модел си най-голям фен?

http://unar.snimka.bg/other/yuli-2009.401481.15540124
не си спомням какво друго обсъждахте... още съм супер разсеяна и само гледам да легна на поспя
а и тока спира 2 пъти и ако пак се наложи да го пиша това ще се

/апропо, и ние сме пътници ,че Сами отсега е разпределил стаите-къде ще спят със снахата/и тя вече е уведомена за плана/,къде децата им.....на брат си е оставил правото да ходи да живее в стария апартамент...а пък ние с баща му да се оправяме......`ма к`во да се прави-днешната младеж е ориентирана отрано в материолно-имотен аспект/
РД беше свекърва ми!
Una честит ти момък, много е хубав, дано Рали се оправи скоро за да свикват заедно.
В тази връзка да се и похваля, че октомври месец ходих на интервю в Брюксел и водих цялото семейство, та поне там се представих добре (няма да изпадам в подробности как самолета закъсня 3 часа, как GPS отказа като пристигнахме, а имах само два часа да се придвижа от летището до центъра, но важен е резултата). Засега съм решила да видя дали мога да се разбера със студентите, пък и да натрупам контакти, тъй като за момичетата ще купувам направо дипломи 

Препоръчани теми