Кристиан на мама Страйпър е малък МАЙски юзър!

• 31 208
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Честит рожден ден на Имар,имен ден на Гичо и на Ида на патерица   bouquet  bouquet  bouquet
Люба-браво за листовките давай все така.  Grinning
Разгледах всички снимки на Пепсън красавиците и малката е страшна бузана,браво!На Олчето усмихнатите деца ,на Иночка , на Ани от Медово наистина интересно там Peace Обаче на Уна ги няма вече...Уна моля те дай паролата  Grinning
Румя тортата ти е уникалнааа   Shocked ,браво   bouquet
Сиске защо така заглъхна?
При нас нищо ново ,работа ,вкъщи,баткото ваканция как ще наваксват не ми е ясно..
Змейко-дано всичко е наред .. Praynig

# 676
Люси, какво е това интерактивно пони? Ивко ми разправя че искал някакво пони. Да не е дамска играчка? Ама сефте!  Laughing

Змейко, само така - положителни мисли и всичко ще е наред.

Аз утре ще ходя до Варна и ще се опитам да открия някоя кутия за Анжелина, защото в събота търсих ,но не успях. И снимки бих искала да му направя на Ивко, но като го знам как бяга от апарата....

# 677
Привет!

Честит имен ден на Мина Чемширова! Да е много здрава и да расте безгрижна и щастлива! Сиска, честит ви празник!
Честитимен ден и на всички, които празнуват днес - Виктор, Виктория!
Честит рожден ден на Имар! МНого здраве, любов и щастие!
Руми, забравих да ви честитя ходещите крачета на Ида, само по хубави места да я отвеждат!

Честит празник на всички, св. Мина да бди над семействата ви и да ги пази!
При нас днес е направо пролет, нямам търпение Георги да се наспи и да изчезваме навън!

# 678
Честит рожден ден и от мен ,Иве!Много любов ти пожелавам......и спокойствие!
Честит празник и на всички именници,.........на малката Мина специално изпращам много виртуални Hug,на г-н Иванов  пък виртуално"наздраве" казвам.....ако има и други празнуващи-да се чустват поздравени от мен!

Миленка,пази се и почивай.......сега ти се е паднало да се поизлежаваш,пък и късмет имаш с кротко детенце......
Ние нещо сме се изпонатръшкали-Иво цяла нощ беше с висока Т,сега съм аз съм на дневен ред със зверско главоболие и отпадналост/но дано да е от недоспиване/,чакам включване и от останалите членове на семейството,дано да ме опровергаят......

# 679
  • Плевен
Люси, какво е това интерактивно пони? Ивко ми разправя че искал някакво пони. Да не е дамска играчка? Ама сефте!  Laughing

Ей го на http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/10166

Люба, Змейко, Гичо оправяйте се скоро  Hug.

# 680
  • София
ЧЕСТИТО на всички малки и големи именици от темата ни днес!!! Да ви е живо и здраво името!

Майката на Мина специално я подканям да се разпише подробно и със снимков материал!

Имар-че ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

A н и,  Joy ако е заслужила, и на свеки ще й направя торта  Laughing На мойта ей такава мисля да й спретна  Mr. Green:

# 681
  • София
Благодаря ви момичета за пожеланията!Днес си пожелах всички,които много обичам да са живи и здрави и винаги да съм заобиколена от верни приятели.Немога да ви опиша колко щастлива се чувствах,когато телефона ми не спря да звъни цял ден.Обадиха ми се толкова много приятели и всяко едно обаждане ме зареждаше с още повече настроение и положителни емоции.Пощата ми беше пълна с честитки,немога да обиша радостта си просто,неописуемо е .
 Сватя,да ти е жива и здрава именничката и всички около нея.
 На всички ви пожелавам Св.Мина да ви пази от беди и зли сили.Нека в сърцата ви да има много светлина и любов.
 Ето и една виртуална почерпка от мен

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 20:06 от imar

# 682
Момичета, аз вече съм по-добре и даже мърдам  Mr. Green Незнам какъв беше този вирус, за един ден, но овършя цял град. Важното е, че бързо мина и съм на крак.
Поздравявам, всички пропуснати празнуващи  Hug
И стискам палци на всички болнички бързо да се оправят  Praynig Hug
Имарче, страхотна почерпка! Наздраве !
Лека вечер  Hug

# 683
Ива Честит рожден ден!
Мина-да си жива и здрава!
Честито на Виктор!
Люба,честити ти листовки!
На Ида много здраве и веселие!
На Уна честит Стефан-много щастлив и здрав да е!
.....
Кого ли още съм пропуснала Thinking
Болничките да оздравяват!
Бременните да се пазят!
Обичам ви ,макар че не мога много да пиша,ама и това ще стане някой ден  Heart Eyes
Пепсън,разкошни са ти дъщерите-винаги с удоволствие ви гледам снимките Simple Smile

# 684
Имарче, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и успехи!

Честит имен ден на Мина! Да расте здрава и щастлива и мнооого да радва сем. Чемширови Simple Smile

Ние се поразболяхме. Макси и Ема вдигнаха температура. И цяла седмица ще сме си в къщи.
Днес и мен почна да ме наболява гърлото. Ема я мъчат зъби... веселба.

# 685
  • Варна
Реших и аз да намина и да ви видя как сте  Hug

Честит рожден ден Имарче!
Честит имен ден на Мина!
Люба, честито! А на кормуването ги разбий  Peace
Миленка, много хубаво коремче с имаш  Heart Eyes

Дано не пропускам някого, но моля да ме извините  Embarassed Hug

Нашето фемили е добре, като изключим половинката, който освен, че от една седмица е на инжекции и хапчета заради проблеми с кръста, не знае дали е все още на работа.  Thinking  Но да се оправи, пък после ще му мислим  Whistling А аз от половин година напускам работа, и още не са ме освободили  Mr. Green
Максим принципно посещаваше градината при майка ми, но съм го спряла от 2 седмици, че нещо не ме кефи идеята за общуване с болни деца, каквито почти винаги има.  И сега сме си тримата у дома и е див купон... И се налага да обличам и обувам две "деца" като тръгнем за някъде  hahaha

Страйпърче, лекувайте се и дано бързо се възстановите  Hug

Сега да почерпя и аз, че нали с мъжо днес правим цеееели четири години семеен живот

Лека вечер на всички!!!

# 686
Вифче, честита годишнина! Да се обичате, разбирате и подкрепяте все така - и след 40 години.

Момичета, ето ви една идея за Коледен подарък. Който има карта нека поръча бързо. Цената е много добра. Същия комплект в Германия е 100 евро.
Нормалната цена в Англия е 25-30 лири.

http://www.amazon.co.uk/Tomy-6676-Aquadraw-Disney-Cinderella/dp/ … 69086&sr=1-15

Пепеляшка и принца танцуват и се движат след валячето. А детето рисува линии с валяка.
Криси има същото с Томас и е много интересно. Макси рисуваше с химикалката с вода, а Криси рисуваше с валяка и Томас вървеше след валяка.
Томас отдавна не работи. Но комплекта е хубав. и се рисува с химикал, пълен с вода - т.е. след рисуването не трябва да се прави ремонт или пере.

# 687
  • София
Виф, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Зло да ви забрави!

Ели, дано скоро всички сте здрави!!!
Предложението за подарък е чудесно, ама дизайнът е момичешки... Продължавай с идеите, че на мен ми е бедна фантазията, а Косьо всеки ден иска по 20 нови неща от дядо Коледа  #Crazy

# 688
  • Пловдив
EЛи, мерси за идеята!!!
Аз го поръчах  Laughing

# 689
Това интерактивно пони ми харесва. Ивко може и него да е видял някъде, защото ми обяснява, че искал пони да го гушка. Иначе много скромно го раздава и в един магазин ми посочи един акордеон, че искал да му купя за Коледа. И то докато си носеше своя. Вече колекция от акордеони ще си правим. Тази игра , която Страйпер показа наистина ми се вижда интересна. Дали няма подобни по магазините, естествено в мъжки вариант?  Wink

Виф, честита ви годишнина! Пожелавам ви всяка с всяка година да се радвате на все повече щастие и семейно разбирателство! А ти по честичко се разписвай и ни покажи Макс да видим колко е пораснал.

Общи условия

Активация на акаунт