10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 982
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 990
Като стана дума за изписване на бебета,да кажа моята свеки какви ги свърши.

Изписват ме с малкия и без да знам ММ извикал фотограф и камера.Докато акушерката преоблича бебо,всички се изреждат да ми честитят и да ми подаряват цветя.Идва ред на свеки и вместо цвете тя ми дава 10лв да съм си купила аз цвете.
Прибираме се в къщи и тя заявява,че вече не мога да твърдя ,че не била дала нищо на бебето.Имало го записано.

# 991
  • София
scherifka, парите за букет са минали като подарък за бебето ли?  Shocked  Joy Боже, какви хора има.

# 992
  • Бургас

Изписват ме с малкия и без да знам ММ извикал фотограф и камера.Докато акушерката преоблича бебо,всички се изреждат да ми честитят и да ми подаряват цветя.Идва ред на свеки и вместо цвете тя ми дава 10лв да съм си купила аз цвете.
Прибираме се в къщи и тя заявява,че вече не мога да твърдя ,че не била дала нищо на бебето.Имало го записано.

Е, последно - на теб ти е дала пари за букет или е дала пари за бебето. Трябваше да я попиташ докато снима камерата. Физиономията й щеше да е безценна и като ти стане тъпо да си пускаш филмчето с ококорчените й очи за повдигане на настроението.

# 993
Иска с един куршум ,два заека да удари.

Тя и на питката пак имаше изцепка.Купила гащеризонче и ми го показва вечерта преди събитието.Аз като го видях останах безмълвна,което се случва изключително рядко.Гащеризончето наистина е много сладко,но е с къдрички,ламе и камъчета.Отпред с розово пише"Sweet girl"Най-спокойно и казах,че тази грешка е за момиченце,а ние имаме момче.Тя се обърна и ми заяви,че не можело да очаквам друго след като съм била кръстила детето си с женско име.Синът ни се казва Александър и името го избра каката.По-мъжко име не можахме да измислим.

# 994
  • Бургас
Иска с един куршум ,два заека да удари.

Тя и на питката пак имаше изцепка.Купила гащеризонче и ми го показва вечерта преди събитието.Аз като го видях останах безмълвна,което се случва изключително рядко.Гащеризончето наистина е много сладко,но е с къдрички,ламе и камъчета.Отпред с розово пише"Sweet girl"Най-спокойно и казах,че тази грешка е за момиченце,а ние имаме момче.Тя се обърна и ми заяви,че не можело да очаквам друго след като съм била кръстила детето си с женско име.Синът ни се казва Александър и името го избра каката.По-мъжко име не можахме да измислим.

Joy Ох, то не е смешно, че жената очевадно има психични проблеми, ама не мога  hahaha

Трябваше после пред всички да покажеш какво ти е подарила свеки. Нали много обича показността .....

# 995
По- добре и за питката да ти е бутнала 10лв. , отколкото да купува нещо, което още повече е излага! Даже и да ти ги е дала пред всички с висок глас- Ето ти и сега 10лв , за да не кажеш нещо ! Grinning
 А за името, женско???? ... Ммммм, тя да не си го нарича Сашка?  Mr. Green
 Твоята свекърва е просто извор на бисерите!!!  Mr. Green Mr. Green

# 996
  • София
Е какво друго да каже бабата, като сигурно само тази дрешка е била намалена в магазина, пък може и някоя позната да й я е подарила направо... пък ти придиряш, че била момичешка  Crazy

# 997
За нея всяко друго име не е хубаво,защото казах,че малкия няма да е кръстен на нея.А уж е млада жена и би трябвало да мисли по иначе,ама...

# 998
Аз така имам една позната, която ми разказваше за нейната свекърва след раждането и на първото дете, за свекървата също първо внуче, от единственият и син/ това дете беше чакано около 4 г/ . Та след като ги изписали и се прибрали свекървата дала също 10лв и почнала на кой ли не да разказва и да се бие в гърдите как много добре с е е отчела  Laughing Laughing След това до към 1г на детето няма и дрешка , дори и да е неподходяща.

# 999
  • Winterfell
На гости сме на свекървата. Тъкмо сме седнали и тя ме пита:
- Ти алкохол ще пиеш ли?
- Не
- А бира?
- ?!
То вярно, че тя си я пие като водица, ама аз от 1чаша мотам кънките и нищо не променя факта, че бирата е алкохол.
Същия ден малкия проходи, гушка го тя и му говори: Оооооо, бабе, ти вече си имаш крака!  Crazy

# 1 000

Eeee, безобразие! Това ако е истина - скръндзалък, цинизъм, лъжа и наглост в едно.

# 1 001
  • Бургас
- Ти алкохол ще пиеш ли?
- Не
- А бира?
- ?!
То вярно, че тя си я пие като водица, ама аз от 1чаша мотам кънките и нищо не променя факта, че бирата е алкохол.
Същия ден малкия проходи, гушка го тя и му говори: Оооооо, бабе, ти вече си имаш крака!  Crazy

Аааа, това не е най-голямата й изцепка. Сещам се за една друга нейна, включваща баня и една особена "физиологична дейност"  Wink

# 1 002
Идва ред на свеки и вместо цвете тя ми дава 10лв да съм си купила аз цвете.

Трябваше да и отговориш, че пък не ти е подарила цвете  Joy Joy и това го има записано  . А сега де hahaha ?

# 1 003
  • София
- Ти алкохол ще пиеш ли?
- Не
- А бира?
- ?!
Същия ден малкия проходи, гушка го тя и му говори: Оооооо, бабе, ти вече си имаш крака!  Crazy
Не че не е смешно  Hug, но има такъв израз /чувала съм го от възрастни хора/ - когато проходи детето, се казва "Честити крачета".

# 1 004
  • Шумен
Баба ми го нарича "Детето си купи крачета"

Общи условия

Активация на акаунт