10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 852
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 690
  • На един клон
Е то с такива  златни свекърви като вашите се гледат по 3 деца,хахахаха   Joy .

# 691
  • Sunshine state
Бисер от последните дни:
Има 5 шевни машини у тях(да,5 са),шивачка е,а не можа на детето едно гащеризонче да настави,за да стане по-дълго.Занесла го в шивашката си фирма и  ми го върна почти на същия хал-късо,та въпреки "компетентната" й намеса,пак не можем да го облечем.  Crazy А уж щяла да го "поотпусне повечко".  Laughing

# 692
  • София
:...,Най-новото -нарече ме разплодна крава #Crazy
Е - е -е това направо е гадно.Ти какво и отвърна?

# 693
  • Sunshine state
Пресен евъргрийн отпреди няколко часа.  Mr. Green
Свекито има рожден ден и ни покани на сладкарница вечерта.Заради детето щяла да празнува там. Crazy Жалко,че бебчето е на 5 месеца и торта не консумира,пък и много рано си ляга,за да пиянства по заведенията с нас.  Laughing Та,сега се споразумяхме на компромисен вариант-да празнуваме у тях,без цигарен дим,тъй необходим за развитието на щерка ми.  Wink

# 694
Записче от мен, че хубавичко се посмях Grinning
Ro ти какво и отвърна...   Shocked

Ааа и да не спамя ще допълня фраза от моята любимка "свеки- мързелеки"...- Мъжо ми купи телефонче, ползвах го известно време, след което казах, че не ми харесва и понеже той искаше да си купи нов му предложих да купи на мен нов, а да му дам моя стария ..както и да е - той се съгласи- купил ми тел. тайно като споделил с майчето си, че ще ми прави изненада, а тя отвърнала : "ЕеЕееЕе, ти я позлати тая жена беее!"
 Rolling Eyes
Ъм чи тъй де- да не купи на майка си- на мен ще купува!
 Mr. Green

# 695
той се съгласи- купил ми тел. тайно като споделил с майчето си, че ще ми прави изненада, а тя отвърнала : "ЕеЕееЕе, ти я позлати тая жена беее!"

А той с каква цел ти казва как е реагирала майка му?

# 696
той се съгласи- купил ми тел. тайно като споделил с майчето си, че ще ми прави изненада, а тя отвърнала : "ЕеЕееЕе, ти я позлати тая жена беее!"

от гордост- виж ме кой съм и какво правя за теб  ooooh!

# 697
И на мен така ми се струва.

# 698
  • София
Мда, и аз се опитвам да внуша на милото, че не е нужно да ми снася всяка гениална мисъл на майка си. Той, обаче, споделя всичко с мен и държи и аз така да правя. Това била основата на честните и открити отношения. Да, ама ми е досадно и уморително понякога. На моя страна е, обаче аз не смятам, че трябва да си развалям настроението в подобни случаи. Честно да си кажа, аз му спестявам простотиите на моята майка, изпуснати по негов адрес.

# 699
е беше ми неудобно да го напиша-че бика е за кастриране Mr. Green
Сега последната случка-сутринта и оставям бебето с шишето мляко да закарам големите на училище и дг,да обаче съм си забравила ключовете,връщам се и познайте какво виждам-крокодила пие млякото на бебето,десетина грама останали да не идели на халос(млякото е фризолак) #Crazy Joy
Как не я снимах newsm78

# 700
В никакъв случей не се е опитвал да се изтъкне по какъвто и да е начин.Просто знае, че не се понасяме с майка му, както и той самият не се понася с нея и по тази причина (един вид говорим като приятели).

от гордост- виж ме кой съм и какво правя за теб  ooooh!

Достатъчно време сме били заедно, за да ми се изтъква с някакви материални глупости! Изказването беше "леко" неуместно според мен!
  Нищо лично!  Hug

# 701
  • София
е беше ми неудобно да го напиша-че бика е за кастриране Mr. Green
Сега последната случка-сутринта и оставям бебето с шишето мляко да закарам големите на училище и дг,да обаче съм си забравила ключовете,връщам се и познайте какво виждам-крокодила пие млякото на бебето,десетина грама останали да не идели на халос(млякото е фризолак) #Crazy Joy
Как не я снимах newsm78
Само не казвай, че и биберона е ползвала.  Joy

# 702
  • I want it all and I want it now.
Само не казвай, че и биберона е ползвала.  Joy

Еми ,нали трябва и той да се използва.  Joy Joy Joy Joy
Жената е на принципа ,нищо да не се изхвърля.  Joy

# 703
е много е малка дупчицата на биберона hahaha

# 704
е много е малка дупчицата на биберона hahaha

Не искам да спамя, обаче си представих гледката и побеснях  #Cussing out Оставаше и от беберона да пие!Радвам се, че на милото майка му е с всичкия си все още и дори не бих помислила, че ще й мине през акъла да изпие млякото на бебето  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт