10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 718 131
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 2 955
Моята дъщеря има три имени дни.На моя приятелка племенницата също се казва така и беше ходила при различни свещеници и всеки спори кой ден е по имен ден от другия Laughing Като порасне, да си избере, ако я влече. Аз имен ден не празнувам за себе си.

# 2 956
Как недоразумения? 17 пъти купон! 17 пъти подаръци! Laughing
Ако има кой да се хване!?

Аз се хващам 4 пъти годишно за дъщеря ми. Ама на мен купон ми дай.

# 2 957
хех .. ако не те затруднявам - можеш ли да ми напишеш датите. 17-те дати имам предвид Wink
 bouquet bouquet bouquet

# 2 958
хех .. ако не те затруднявам - можеш ли да ми напишеш датите. 17-те дати имам предвид Wink
 bouquet bouquet bouquet

Е, ясно че числото е хиперболизирано  Laughing
На моята приятелка Красимира и честитят на Кръстовден, на Цветница, на 6 март, на Вси светии и ще я питам още кога. Мине се не мине и във ФБ ми излиза картичка с цветя и пожелания за Краси  Mr. Green

# 2 959
Те май имениците се объркват или ни объркват понякога.
Имам фб приятели Петя и Пламена по 2 броя. Та идва Петровден поздравявам Пети-те. Да, ама едната ми пише, че празнувала на Петковден, защото била кръстена на дядо си Петко. Иди, че ги разбери.
Пламена има няколко пъти през годината плюс и тя Петковден, по същата причина.
Вече не пращам поименни картички.

# 2 960
  • Sofia
Голяма досада е да честитиш на някого и да ти отговори "Аз не празнувам днес, а някога си". Да каже едно "мерси" и край. Следващия път никакво честитене при такова отношение.

# 2 961
Голяма досада е да честитиш на някого и да ти отговори "Аз не празнувам днес, а някога си". Да каже едно "мерси" и край. Следващия път никакво честитене при такова отношение.
Абсолютно.
Аз не празнувам по такъв повод. Но като ми честитят, се радвам и благодаря. Сетили са се хората за мен, решили са, че това е повод да ми драснат два реда или да ми се обадят. Има си хас да киселея и да казвам, че не празнувам.

# 2 962
  • София !
Абсолютно.
Аз не празнувам по такъв повод. Но като ми честитят, се радвам и благодаря. Сетили са се хората за мен, решили са, че това е повод да ми драснат два реда или да ми се обадят. Има си хас да киселея и да казвам, че не празнувам.

Ами аз така на една близка съседка, честитих и именния ден, пък тя се сопна и каза, че сега не празнувала, а еди кога си. Даже ми каза, цитирам: "Аз не празнувам днес, аз празнувам еди кога си. Ще почерпя, няма да остане така". Та то излезе, че едва ли не си търся почерпка, а далеч не беше така.

# 2 963
Три именни дни имам и аз по календар.  ooooh! Последните 3г. черпя на два от тях, а за третия разбрах тази година.
До преди 5-6г. въобще пък не знаех. Но... "Да пием и да ядем, за квото там не сме пили и яли още".  hahaha

# 2 964
И подаръците, Джони! И подаръците!  Laughing

# 2 965
  • София
Аз пък си имам един имен ден, които си е известен от край време. А скоро ми честитиха пак, някаква измислена дата. Ми не го приемам. Не е въпрос на нежелание за черпене, просто така го усещам. А подаръци за ИД не си спомням да съм получавала.

# 2 966
Не е измислена дата, а е успение на света Ана. И аз не го знаех, но приятелка ми честити наскоро. Иначе и аз си знаех само 9 декември. Няма как да се подразня от поздрави, пък макар и на дата, която не отбелязвам.

# 2 967
  • София
Не е измислена дата, а е успение на света Ана. И аз не го знаех, но приятелка ми честити наскоро. Иначе и аз си знаех само 9 декември. Няма как да се подразня от поздрави, пък макар и на дата, която не отбелязвам.
Не се дразня, просто не е моят ден.

# 2 968
Ехо, как сте? Отдавна никой не е писал. С нещо да се похвалите?

# 2 969
  • Sofia
Свекървите в момента варят сладко и компоти, нямат време за бисери. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт