10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 718 003
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 3 090
  • София
Те тия дето се обаждат на всички да ги информират, не го правят  Laughing

# 3 091
Да  бе,тази е намерила  и се на"рала,те я посещавам грозд да и откъснат.Хленчи само.В този сайт оцених    и свекърва си-не променям мнение,че бе злобна,но  бе нормална откъм  дивотии от този род.  и  не  хленчи въпреки всичко,ербап беше и  май е  по-добре.
Всеки мисли,че  при него нещата са зле и като прочете какво има ....пази боже.

# 3 092
ох, и моите възрастни роднини са като вашите. И бабата, дето живее до нас. Тя пък поне 200 пъти ми е разказвала всяка от историите си - за нея, за мъжа й, сестра й, баща й, майка й. И непременно всеки разговор завършва с информация ако тя първа умре какво ще направи, и ако дядото умре първи - тя какво ще направи. Мисля, че всъюност възрастните се притесняват, затова толкова го обсъждат.
аз като се притеснявам за нещо, и търся решение - като разговарям с хора или ровя в нета.
та, и те така

# 3 093
  • Бургас
Моята свеки вчера се обади за да ме уведоми,че ще се самоубива.
Аз и казах да звънне на любимата си внучка,защото няма да отида при нея.
И тя
Ама аз на всички се обадих вече  Mr. Green

не знам как ще се чувстваш ако наистина го направи
 Tired
Да бе, ще го направи  Stop. Свекърва й е такава актриса и от всички тя си е най-важна и скъпа, че последното, което би направила, е да се самоубие. Направо си я представям бабетката как в този ден й е било скучно и е нямала какво да прави и решила да си направи малко гаргара с роднините, пък който се върже на номера.

# 3 094
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug дано сте прави  Peace

# 3 095
Понякога само говорят, но знаеш ли..

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 01:06 от Zoι

# 3 096
  • Най-красивата страна
Моята е жива GrinningПак се обади да се оплаче от болногледачката и да се възмути ,че никой не отишъл.
Иска само да минем да и оставим поне 1000 лева ShockedНамалила е сумата Grinning
Пак я питам за какво са и толкова пари.
И тя ми казва,че искала да си има ,защото ако дойдат на гости братовчедките и да прати болногледачката да напазарува Shocked

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 20:05 от veni35

# 3 097
За хиляда лева?

# 3 098
А,ми аз като се сещам съм ви далечна братовчетка-само да ме подсетиш къде живееше свекърва ти,леля,де Grinning

# 3 099
  • Бургас
Моята е жива GrinningПак се обади да се оплаче от болногледачката и да се възмути ,че никой не отишъл.
Иска само да минем да и оставим поне 1000 лева ShockedНамалила е сумата Grinning
Пак я питам за какво са и толкова пари.
И тя ми казва,че искала да си има ,защото ако дойдат на гости братовчедките и да прати болногледачката да напазарува Shocked
Твоята свекърва оглавява класацията по наглост  ooooh!

# 3 100
Ияуууу, брех тези бабиери много захитряха бе  Crossing Arms
Аз ако съм ще и кажа, че ако имам 1000 лева ще се разведа, та да си глътне граматиката  Mr. Green Mr. Green
А това за самоубийството-ма хич няма да се трогна-на такива манипулативни изнудвания въобще не се връзвам, пък който ще да се хвърля в морето!
Пък, ако го направи на нейната душа грях се пише и значи толкова ѝ е бил акъла!

# 3 101
Ако не знае някой, да го "светна". Отпуска не се взема през есента и зимата!
Съпругът ми си вземат отпуските по 10 дни летните месеци и останалите кой когато иска по график. Понеже свекърва ми го врънкала да си ходи събота или неделя, а той беше зает, казал че е отпуска и през седмицата може. Да, обаче свекърва ми вдига телефона и нарежда на майка ми да проучи въпроса и да ѝ се обади, защото тя била сигурна, че синът ѝ е болен. Не можело отпуска сега. Кой вземал отпуска зимата?

# 3 102
  • София
Да, обаче свекърва ми вдига телефона и нарежда на майка ми да проучи въпроса и да ѝ се обади, защото тя била сигурна, че синът ѝ е болен. Не можело отпуска сега. Кой вземал отпуска зимата?
Така де, вие криете от маминка нещо. А защо се обажда на сватята си, тя да не живее у вас?

# 3 103
  • Deutschland
Аз си взимах отпуските зимата и никога лятото. Кеф ти Банско, кеф ти Родопите....

# 3 104
Да, обаче свекърва ми вдига телефона и нарежда на майка ми да проучи въпроса и да ѝ се обади, защото тя била сигурна, че синът ѝ е болен. Не можело отпуска сега. Кой вземал отпуска зимата?
Така де, вие криете от маминка нещо. А защо се обажда на сватята си, тя да не живее у вас?
Не, не живеем заедно, но сме в един град. Може би предполага, че аз давам отчет на майка си за всичко. Тя даже не знаеше, че е отпуска. На брат ѝ семейството също живее в града ни. Та и на тях се обаждала да пита/защото дъщеря им работи в болницата/.

Общи условия

Активация на акаунт