Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява направление No7, споменато в разговорите?
Какви артикули трябва да купите за бебето и майката за болницата, според майките с опит във форума?
Какво представлява столче за хранене, което се прикрепя към голям стол, и заслужава ли си да го купите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява направление No7, споменато в разговорите?
-
Какви артикули трябва да купите за бебето и майката за болницата, според майките с опит във форума?
-
Какво представлява столче за хранене, което се прикрепя към голям стол, и заслужава ли си да го купите?
-
Какво представлява следродилната депресия и как може да бъде преодоляна?
-
Какви са основните теми в дискусията?
честито на арлина, еден, калитеа и мая. пожелавам ви живи, здрави пухчета. много радост в семействата и хармония 
най- малко утре имам задочна среща с бебо, на контрола съм 

А аз - ни да се върна, ни нищо. Та станах и реших да посветя времетоси на вас и на една хубава баня, евентуално и на обработка на триъгълника (пипнешком
Ставам рано,пия си кафенцето на спокойствие,после почвам нещо да си подреждам,да чистя и изхвърлям,като си правя доста почивчици естествено
.Докато си побъбря с някой по телефона,докато изляза нещо да купя,докато сготвя и хоп-денят свърши!Екстра ми е!Може би ако продължи още доста,ще ми омръзне,нямам представа,защото никога не съм си мързелувала така
Направо луднах вече!Не съм човек,който може да стои и да бездейства!!!То не бяха почивки на планина,екскурзии,разходки и пак на моменти искрейзвам..Незнам някои дето не работят с години какво правят!