СЕПТЕМВРИ-09'45

• 10 612
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
днес сме направо за аплодисменти  Simple Smile честито на арлина, еден, калитеа и мая. пожелавам ви живи, здрави пухчета. много радост в семействата и хармония  Hug
 аз си имам болчица, отивам да употребя самобръсначката пак, вече общо взето спрях да се надявам, само се приготвям и ако дойде, добре, ако не-пак  Grinning най- малко утре имам задочна среща с бебо, на контрола съм  Grinning
 лека вечер

# 196
МИЛИ МАМИ, И ОЩЕ ПО-МИЛИ МОДЕРАТОРИ,
ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА НЕВЕЖЕСТВОТО,... Blush
НО АЗ КАК БИХ МОГЛА ДА СИ "ЗАПИША РЕД" ПРИ ЧАКАЩИТЕ ??? newsm78
ТЕРМИНЪТ МИ Е НА 23.09.2009 ...  baby_neutral
Tо май съвсем наближава!!!!

# 197
Добро утро,момичета!Ето така обичам да започва денят-с нови бебешорчета!
 Честито на Мая Чекелова и на Калитеа!Много здраве и щастие и много радост да ви носят!
Айде сага да си пийнем кафенцето
  wish ,ами той и моя седи много надолу доста отдавна,а даже не показва признаци на излизане newsm78
Разгледах бебките-просто са страшни пухчета smile3504  love001

# 198
Добро утро и от мен милички Simple Smile)
Добре дошла на новата мама mamelitka
Аз нещо не можах да спя снощи и сека се  Shockedот рано рано хиихихих
Как сте днес?
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМЕТА и им пожелавам да са им живи и здрави бебоците  Hug Hug Hug

# 199
  • София; Дружбето
Честито на всички новообебени мами Hug Ако има някакви грещки по първа страница пишете ЛС, че не мога да насмогна Crazy

# 200
  • София
Честити бебчета на Калитея и Мая да са ви живи и здрави! На мамите бързо възстановяване  newsm51

# 201
Честито на новите мамчета! Бързо възстановяване и живи и здрави бебочета да ги радват!  smile3525
Искам да ви се похваля: вече повече от 24 часа сме само на кърма и има достатъчно бебка да си се наяжда! Освен това снощи се радвахме на първото ако произведено вкъщи  Mr. Green после и на второто и третото, че май и на четвъртото  Mr. Green  Laughing Колко малко нещо прави човека щастлив а?  Laughing
Макар че като се замисля като обем хич не беше толкова малко  Laughing

# 202
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Тази нощ спах прекрасно, но сега мислите ми са- какво ще правя цял ден у дома?! Момичета, направо се побърках вече! Завиждам неблагородно на обебелите се мами вече, поне си имат бебетата и с какво да се занимават. Не знам как ще изкарам още цяла седмица така без да правя нищо!  Confused То вече ни ми се лежи, ни тв ми се гледа, ни ми се излиза на разходка в това спечено време, дето не полъхва даже...Аман!

# 203
Добро утро и от мен!
Тази нощ спах прекрасно, но сега мислите ми са- какво ще правя цял ден у дома?! Момичета, направо се побърках вече! Завиждам неблагородно на обебелите се мами вече, поне си имат бебетата и с какво да се занимават. Не знам как ще изкарам още цяла седмица така без да правя нищо!  Confused То вече ни ми се лежи, ни тв ми се гледа, ни ми се излиза на разходка в това спечено време, дето не полъхва даже...Аман!
Мислях че само аз се чувствам така...направо не издържам вече вкъщи,  вчера се разхождах и като ме напече жегата щях да припаднааа....нито филми ми се гледат нито нищо...само че чудя какво да измисля да се знамивам по цял ден...Сега си оправям чантата за родилното може би за 10 път...само го местя от една чанта в друга изтрещях тотано Rolling Eyes

# 204
Аз пък снощи, след консултацията в болницата, толкова се въодушевих, че цяла нощ "раждах"! И не знам защо след като родих, се прибрах в майкини, за да си почина.  Crazy И татко ме посреща на вратата и ме пита "бебето къде е?", а аз му казвам "ми не го взех, за да мога да се наспя!" ooooh!

Сега на 10-ти съм на консултация при един лекар и след това може да раждам! Simple Smile
Сега пак ще пренареждам сакчето за болницата, че се оказа, че някои от нещата, които бях приготвила ще са ми излишни!

# 205
Добрютро!
И аз днес раншко станах. Не по своя воля обаче. Малката се събуди, отвила се, поиска специално да стана да я завия и после се врътна и пак заспа  #Crazy А аз - ни да се върна, ни нищо. Та станах и реших да посветя времетоси на вас и на една хубава баня, евентуално и на обработка на триъгълника (пипнешком  Mr. Green)...
Аз да ви кажа по повод седенето вкъщи. Нали тази ми е първата неработна седмица... Засега е добре, щото дребната е вкъщи. Постоянно се занимаваме нещо. Подреждаме дрешки, играчки, излизаме по няколко пъти навън... Не ми остава време да скучая. Обаче от понеделник тръгва на ДГ.  Confused И аз съм в чуденка каво ще правя. По план до неделя вече трябва да съм приключила в всички подготовки за бебо и от понеделник освен да седя пред ТВ и да мътя просто не знам какво друго ми остава... А, може да си извадя гоблена и да поръкоделствам малко. През миналата бременност уших половината, сега тябва да го довърша, иначе така ще си остане  Mr. Green
Криска, браво! Много се радвам за теб! Само успехи занапред!
mamelitka, добре дошла! Цвета ще те впише на първа страничка. Разкажи повечко за теб  Hug
Отлитам към банята, че просто не знам обезкосмителната процедура колко време ще ми отнеме... Не ми се ще малката да нахълта посредата й  Rolling Eyes
Междувременно прибавете към кафето си един тематичен танц, в изпълнение на моята щерка (малкото момиченце, пояснявам да тези, които не я виждали)

http://www.vbox7.com/play:8d82426f

# 206
Добро утро и от мен!
Тази нощ спах прекрасно, но сега мислите ми са- какво ще правя цял ден у дома?! Момичета, направо се побърках вече! Завиждам неблагородно на обебелите се мами вече, поне си имат бебетата и с какво да се занимават. Не знам как ще изкарам още цяла седмица така без да правя нищо!  Confused То вече ни ми се лежи, ни тв ми се гледа, ни ми се излиза на разходка в това спечено време, дето не полъхва даже...Аман!
Аз пък ,сигурно защото само от няколко дни не съм на работа и не мога да се наситя на многото свободно време newsm68  Ставам рано,пия си кафенцето на спокойствие,после почвам нещо да си подреждам,да чистя и изхвърлям,като си правя доста почивчици естествено Wink.Докато си побъбря с някой по телефона,докато изляза нещо да купя,докато сготвя и хоп-денят свърши!Екстра ми е!Може би ако продължи още доста,ще ми омръзне,нямам представа,защото никога не съм си мързелувала така Crazy

# 207
добро утро и от мен Simple Smile
... моят корем е 104 см  Simple Smile
Аз тъкмо се връщам от консултация-всичко е наред с малкия юнак. Бебо не се е смъкнал много, но пък всички ми казват, че било въпрос на дни да се роди...
Честито на новите мами!  Hug  Да са живи и здрави рожбите им

# 208
Добро утро!!!

Много добре се наспах снощи!Аз вместо да се притеснявам за раждането ,тия дни спа като пън!!!Не че се оплаквам,де!!! Mr. Green

Добро утро и от мен!

Душата,мен питаш ли ме,като от самото начало съм в болничен SadНаправо луднах вече!Не съм човек,който може да стои и да бездейства!!!То не бяха почивки на планина,екскурзии,разходки и пак на моменти искрейзвам..Незнам някои дето не работят с години какво правят!
А за срещичката много се радвам,че добре сте си изкарали(в което не съм се съмнявала).Представям си какви терци сте били Mr. Green

Айде,оставям ви,че трябва да водя ученика до училище,че ще пее на 15.09.На кой се е метнал такъв певец незнам...

# 209
Mirinda ,направо е уникална малката!Само какви танци праска smile3501 newsm62
 Добре дошла на mamelitka

Общи условия

Активация на акаунт