'' Парфюмни размисли и страсти'' 40 - юбилейна тема

• 24 328
  • 640
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден ден,Дилянка! Много здраве, щастие и изпълнени парфюмни мечти!  bouquet
Дами, знаете ли дали Цветната бомба се произвежда в 30 мл опаковка?Много ми е важно Hug

# 226
  • виртуално
Честит рожден ден,Дилянка! Много здраве, щастие и изпълнени парфюмни мечти!  bouquet
Дами, знаете ли дали Цветната бомба се произвежда в 30 мл опаковка?Много ми е важно Hug
пише, че я има в 30,50 и 100
http://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-1460.html

# 227
Aко може да изберете само един парфюм от всичките, които имате...кой е най-най-най любимият ви аромат?

# 228
  • София
Aко може да изберете само един парфюм от всичките, които имате...кой е най-най-най любимият ви аромат?

В момента Класик ми е взел акъла....

# 229
на мен в момента ми е Ангел и Демон ЕДТ -но ми е нов и страстта помежду ни е голяма.Има някаква нотка,която ме побърква Mr. Green

# 230
  • София
За момента е Серпентин Crazy

Този път искам вече и аз на среща,все  нещо става и ви изпускам Rolling Eyes

# 231
  • виртуално
Жаки, може ли да си толкова жестока

не мога да избера само един  cry

# 232
Преди година бих посочила този   Burberry Burberry Women , но сега съм разтроена...
Даа, въпроса е с повишена трудност Simple Smile
Е, щом ще е един, какво се чудя - The One!

# 233
Аз мислих и реших, че за мене това е Иносент. Колкото и други да харесвам....той ми е номер едно. Най-приятното, успокояващо и секси ухание
 Пръснах го и сега засичам време колко дълго ще издържи!

# 234
абсолютно и без колебания - Мадмоазел  Heart Eyes правя си почивки от него, но е единствения постоянен присъстващ на тоалетката ми, независимо от всичко  Mr. Green

# 235
Рапунцел, благодаря ти  bouquet
До този момент за мен най, най, няй е Адикт Simple Smile

# 236
  • София
Като става дума за трайност,преди 2 дни като се пръснах с Ирис Ноар направо ме разби с трайност.
Пръснала съм го вечерта преди да излезна,значи към 20часа и на следващия ден като се събудих към обяд още се усещаше супер силно.Дори след къпане Crazy
Само че при мен се развива почти изцяло като мъжки,но не ми пречи,даже напротив. Party

# 237
Уфффффф, "само един парфюм"  Shocked на този етап - Вера Уонг Peace
И въпросче- някой може ли да каже няколко думи за  Samsara на Герлен , ЕДТ и Innocent Rock на Т. Мюглер ?
 За което ще съм мноооооооооооого благодарна Hug

# 238
Мога да кажа само за Иносент Рок. Мюглер да ме извинява, но това за мене му е най-слабият парфюм. Няма нищо общо с оригиналния Иносент. Някакви блудкави плодчета от сорта на летните Ескади.

# 239
Да взема да се разпиша и тук, да ви следя по- добре  Mr. Green Иначе често ви  наглеждам....
Вчера за малко да си поръчам Мадмоазела, но го подуших на една колежка и ми се видя тежък като за мен.
Та си поръчах The one на Долче. Нямах време да го душа.... надявам се да не съм неприятно изненадана.

Общи условия

Активация на акаунт