'' Парфюмни размисли и страсти'' 40 - юбилейна тема

• 24 328
  • 640
  •   1
Отговори
# 330
  • София
При мене като останат примерно 5 или 10мл спирам да ползвам парфюма.
И аз страдам от този синдром,хем не обичам да пазя празни шишета,хем ми е жал да ги хвърлям. Joy

# 331
  • София
Аз хвърлям, ама с настоящата ми колекция кога пак ще видя дъно просто не знам....!  newsm78

# 332
Аз сега се радвам, че за зимата имам Poison. Тука в квартала като запалят печките вече няма да има проблем. Отровата ще избие всичко Grinning

# 333
  • София
Аз сега се радвам, че за зимата имам Poison. Тука в квартала като запалят печките вече няма да има проблем. Отровата ще избие всичко Grinning

Отровата освен печките ще избие и хората, които се топлят около тях... Жаки, виждам те като едно зло, което разбива семейната идилия около огъня с мощни ароматни талази.... Mr. Green Joy
А е ЕДТ това чудо....ако имаше ЕДП не знам просто какво щеше да е....

# 334

Taмън за някое парти по случай Halloween ще е бомба

# 335
  • София
Сега станах да си я помириша от капачката моята Отрова....мммм.....сладко от сливи...мммм... и веднага ми изплуваха в съзнанието образите на пържени филийки със сладко от сливи и сирене...магия....обичам го тоя парфюм... Heart Eyes

# 336
Аз мисля, че на Пойзън много ще му отива дим. Sunglasses Изобщо не е "лош" аромат, незнам защо му приписвате такива зулуми. Laughing

Леле, как ме дразнят тия километричните ревюта във фрагрантика! Rage Влизам да се просветя за Мабусин, който Бижу разменя, и някаква спретнала 19 инчово ревю. Ми кажи в 5-6 реда, бе, какво се обясняваш като... пфу! #Sniper

# 337
Лоши стееееее.
Искам и аз Пойзън  smile3511

# 338
Обесняват се за да спечелят парфюми Grinning
Вили, аз защо си мислех, че ти не харесваше Отровата. Идвай до София и ще те водиме да си вземеш Hug

# 339
  • София
Ааа, лош че не е, не е, ама е мощен.... А сега като няма филийки, ще се обезщетя с един шоколад.... Mr. Green
И да, във фрагрантика има момичета, чийто ревюта са доста дълги... и доста глупави понякога... Напоследък избягвам да ги чета, не ми се ще чуждо мнение да определя отношението ми към даден аромат... Например за Скарлет са писали почти само негативни мнения, а пък на мен много ми хареса...

# 340
  • София
Обесняват се за да спечелят парфюми Grinning
Вили, аз защо си мислех, че ти не харесваше Отровата. Идвай до София и ще те водиме да си вземеш Hug

Ами да, идвай в София де...! Лятото мина, време е да се пренасочиш към континенталните градове... Mr. Green

# 341
На мене много ми харесва да им добавям балончета Grinning Иначе най-много обичам да чета за парфюми в ciao
Aз ако живеех на морето нямаше да стъпя в София...като бях в Бургас и гледах тази безкрайна вода ми става толкова хубаво. Определено ми се живее в морски град

# 342
  • София
На мене много ми харесва да им добавям балончета Grinning Иначе най-много обичам да чета за парфюми в ciao
Aз ако живеех на морето нямаше да стъпя в София...като бях в Бургас и гледах тази безкрайна вода ми става толкова хубаво. Определено ми се живее в морски град

На мене ми се живее направо на остров, ама от БГ градовете София не я заменям за никой друг...!  Peace
Какво добавяш...? Нещо не разбрах какво е балончета.... newsm78 Казах ви аз за главата ми....

Абе Жаки от къде ги вадиш тия шантави емотикони..... Joy  Joy  Joy

# 343
Нали до всеки коментар в сайта има балончета. като ти харесва коментара гласуваш със зелена ръчичка. И автора получава балонче. Ако не ти харесва може да му спукаш балончетата Grinning

# 344
  • София
Нали до всеки коментар в сайта има балончета. като ти харесва коментара гласуваш със зелена ръчичка. И автора получава балонче. Ако не ти харесва може да му спукаш балончетата Grinning

Хахаха, отивам да видя.... Да бееее, леле, хич не съм забелязала.... Crazy

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 00:36 от Noir

Общи условия

Активация на акаунт