ПЛЕВЕН - 117

• 18 155
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Нади миши преди месец ми препоръча д-р  Славка Тодорова в Авис Медика Peace

# 181
Tess, много хубави снимки, Кари е чудесна. )))) Не се ядосвай за останалото, случват се и такива неща.

# 182
Бе хич не се ядосвам, важното е, че децата си изкараха супер. Пък и майките оправихме 1 бутилка бяло вино и дигнахме градуса на настроението  Grinning

# 183
  • Плевен
Някой пият вино,други трошат бутилки с вино. Половин час чистих след като изтрясках ей сега една на земята.  Sad
Някой да знае къде се предлагат тапицерски услуги? Трябват ми за една табуретка.
Аз съм била на рожден ден в Оливс и няма час там.Седиш колкото си искаш. Иначе на другите места си има ограничение.

# 184
Оливса не ви ли е малко мрачен като е подземен, ако мога така да се изразя?

# 185
  • Плевен
Някой да знае къде се предлагат тапицерски услуги? Трябват ми за една табуретка.
"Еко мебел"
"Цанко Кисьов" - тапицерите до Окръжна болница
Разгледах снимките. Кари е страхотна и има много хубава рокля. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 14:26 от valка

# 186
  • София
Тапицерски услуги имаше и близо до нашата квартира.На Сан Стефано ,малко след канала по посока Кайлъка.
Тесс,чудесни снимки! Grinning
Пробвахме метрото и съм много доволна да ви кажа.От Люлин до Софийския университет пътувам за 12минути. GrinningС колата е половин час при липса на движение...а такива моменти почти няма.
Ауу,видяхте ли новия подфорум?Много съм доволна!

# 187
plamsi, и такива неща се случват, не се ядосвай. )
Дядо ми е тапицер, ако искаш драсни лс. )

Валенце, ехе, супер е това с метрото, идеално е че може да се придвижвате бързо. ))) Сега ще ти е по-лесно с пътуването. )

Аз се чудя какви да ги върша, много ми е скапано с това кофти време. Пиеше ми се кафе, а всеки зает....я с дете, я с работа. (( Не ми останаха свободни приятелки и това е. (
Ако някой скучае и му се пие кафе, да се обажда. )

Взела съм продукти да забъркам нещо като сладкиш - заквасена сметана, пудра захар, котешко езиче, ананас и кокосови стърготини. )

# 188
Тесс, супер е в Мола, ти що си предубедена? Просто пробвай някой път  Peace

Негъра го знам, има две деца, но ги леда дай майка им, разделени са

# 189
  • Плевен
Вчера говорих с човек от отдел Образование в Общината, НЯМА да искат бележките за данъците, май в сряда са звънели по градините да ги предупредят
Е браво,направо ни направиха на маймуни....ако отида да си върна бележките,дали ще ми върнат парите #Cussing out

# 190
# 191

Хехе, това ме изкефи. ))
Там ходим 2-3пъти в годината, но има много хора, които си пазаруват явно.

# 192
Тес, браво на вас! Рожденичката е страхотна и си личи, че купона е станал супер.  Simple Smile

# 193
Момичета, аз имам един въпрос. )))
Някоя от вас полирала ли е халки от бяло злато? Моята след 2г носене вече е много надраскана и ме дразни така. Бих искала да я полирам, но се чудя дали се изтънява самото злато, или не. И става ли каквато е била първоначално, гладка и лъскава?

# 194
Тес,на  Кари роклята е много красива Blush. Важното е,че сте си изкарали добре. Peace
А Оливс не работи от доста време.
А тапицерски услуги има и на 4ия етаж до Наркопа/където отдолу има и фитнес-че забравих как се казва сградата/ Mr. Green
Мира,по-добре я занеси на златар да я изчистят.Едва ли ще вземат много пари Peace
Да ви се похваля-Хриси има 3то зъбче .Доле
н .лявя3333333333333333333333333333330.

Дол...ен 0ляв. кучешки.
П.П. Няма да се редактирам.Това е съобщение от щерката,Иска и тя да вписва вече във форума Heart Eyes Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт