АПРИЛски мами се вълнуват, сърчицето на мъника чуват - 5

• 15 729
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
emka_dremka, ужасно съжалявам!  Sad Дано следващият път всичко е наред!  Hug

# 181
BOTZ79 мила,
 newsm59
Желая ти здраве и късмет, както и най-сладкото  smile3504 на света!

# 182
Веси, emka_dremka, много съжалявам за вас момичета, от все сърце ви желая в най-скоро време да се похвалите с добри новини, а до тогава кураж!

# 183
BOTZ79 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА!!!!!!Здраве, Любов и щастие и прекрасно бебче  Hug

# 184
Толкова лоши новини тези два дни, емка жалко, че така се е получило, дано съвсем скоро да се зардваш отново.

BOTZ79, честит рожден ден, само хубави емоции да имаш до април, а след това ще са още по-хубави!

При мен нещата също не са добре, даже в неделя вечер си помислих, че всичко е свършило. Все пак ми казаха, че бебето е добре, но искаха да остана в болница, аз обаче отказах защото малката няма кой да я гледа постоянно и сега съм в къщи и гледам повече да лежа, но не искам да ви казвам колко ми е притеснено, особенно вечер като се стъмни и се сетя за неделя вечерта.
На всички пожелавам само хубави новини от тук до края! Hug

# 185
  • София
Ех момичета! Два дни не бях влизала при вас и днес очаквах да прочета толкова нови, хубави новини, а то...   Weary

Веси, emka_dremka - много съжалявам! Дано скоро се наредите пак сред нас и този път Господ да ви дари със здрави и спокойни бебчета!

Mimonznq - късмет утре мила! Не се предавай и се консултирай с различни лекари. Не една майка си е изкарвала акъла след такава новина, а после всичко се е нареждало. И лекарите са хора - бъркат. Стискам ти палци утре!

Аз утре също съм на преглед. Нямам търпение вече да чуем и ние сърчице!  Two Hearts

BOTZ79 - Честит Рожден Ден и от мен!  newsm59 Да си жива и здрава, само добри новини да те достигат и април месец да получиш най-чакания и сладък подарък!

# 186
момичета, благодаря на всички за хубавите пожелания. дано накрая всички се радваме на здрави бебчета на финала.

# 187
BOTZ79 честит рожден ден!
Много щастие ,късмет и сладко бебче напролет.

# 188
веси,емка-дремка,мимонзиния-съжалявам момичета,много тъжно е това ,което ви си случва.но не се отчайвайте ,горе главата и не спирайте да се мъчите да сбъднете мечтата си.аз 3 пъти преживях този ужас и не се отказвам,макар и да нямам гаранций,че и този /четвърти /път ще е успешен.зная че ще стана пак мама ,когато и да е и каквото и да ми струва!!!!!!
УСПЕХ МОМИЧЕТА!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 189
  • Бургас
ASITA5 , EMKA_DREMKA, Веси - много съжалявам момичета каквото и да кажа знам,че няма да ви успокой.По-добро средство от времето за забрава на болката няма. CryПожелавам ви скоро да в;езете в темичката ни и да се похвалите пак. Hug
Mimonznq - ще стискам палци за утре fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
BOTZ79 Честит рожден ден.Много здраве и щастие ти пожелавам.

# 190
Здравейте момичета,
Честито на рожденичката BOTZ79, пожелавам ти безпроблемна бременност  и здраво бебе догодина.

веси,емка-дремка,мимонзиния съжалявам за вас момичета. При първата си бременност и аз тръпнех всеки път като виждах кървавото петно....... от 5 седмица започна при мен и слава богу всичко се разви благополучно.

Близо месец не съм писала, но имахме едно много сериозно преживяване с малкия ми младеж и бяхме в болница 25 дни. Сега продължаваме да се лекуваме в къщи и да ходим всеки ден в болницата... Sad
Не знам какво става с моята бременност, защото след първоначалната консултация от лекаря, че бременността е вътре маточна и плодния сак е здраво закрепен, не съм ходила на преглед. Докато малкия боледуваше само се молех бебето да е наред и бременността да не ми създава проблеми. Нито мисля за прегледи, нито за друго. Молих се детето ми да оздравее защото диагнозата беше..... многоооооооо сериозна.
За мое успокоение не ми се гади, не ми се повдига от миризми, само веднъж съм повръщала. Само апетита ми е огромен и съм заформила едно малко коремче....
Днес се обадих на лекаря си и ще ходя при него чак след 2 седмици. Така, че чак тогава ще имам новини за бебчето ми.

# 191
  • София
Здравейте бъдещи мами,
Да си жива и здрава BOTZ79,   bouquet желая ти лека и спокойна бременност, много топлина и уют.
Веси,емка-дремка,мимонзиния желая Ви бързо възстановяване.  Praynig
Звездичка! ще стискам палци всичко да е наред  Hug
Искам да попитам дали някой се чувства като мен - от два дни ми се гади денонощно, а днес вдигнах и температура, не е много висока 37,2, но при нормална моя 35,6 ми е в повече.
Чудя се дали да пия един парацетамол, ако не я сваля ще звъня на АГ-то.

# 192
  • София
Здравейте момичета! Благодаря, че сте ме включили на 1 страничка. На новите мами честито и добре дошли.  bouquet
На мен продължава все да ми е лошо и предимно лежа. Ужасно е наистина, но се надявам да отмине след 12 г.с. и да стана по-редовна в писането. Жаве, миличка, съчувствам ти искрено. Това е някакъв кошмар просто.
За съня-И аз съм от раннобудните от началото на бременността, а винаги съм си поспивала до късно. След около час будуване рано сутрин после успявам после пак успявам да поспя.
За скрининга-Аз също ще ходя на ранния скрининг във Фемина, тогава ще съм края на 12 седмица. И  БХС ме посъветва гинеколога да направя, въпреки че резултатите са подвеждащи. С първата бременност не съм ги правила. Изследвания още не са ми правени. Дано всичко да е наред. И чак тогава ще ме запишат на ЖК.
За коремчето- на мен не ми личи, защото не качвам, а свалих килограми. То с това повръщане не мога да кача засега. А и доста малко ям- всичко ми мирише гадно. Миналата бременност ми пролича доста рано, но тогава си хапвах доста добре и не ми беше лошо денонощно.
За гърдите-и моите са огромни и болезнени. Имам един сутиен от миналата бременност ми е останал-много удобен, мек и голям. Засега съм с него, но скоро ще ми трябва друг.

BOTZ79 Честит Рожден Ден. Да си жива и здрава, весела и щастлива. И здраво и пухкаво бебче през април.
*Вeси*-безкрайно съжалявам за лошите новини, много е тъжно, преживях го миналата година, не се отчайвай, бъди силна и не губи надежда, че скоро ще станеш отново мама. Гушни си момиченцето и върви напред.
mimonziq- задължитело на друг лекар, за да се потвърди или отхвърли съмнението. Стискам палци всичко да е наред. Бъди силна.
emka_dremka   съжалявам мила, ужасно е. Кураж и скоро пак да се похвалиш е 2 чертички.

Дръжте се момичета. Много късмет на всички ни пожелавам. Hug

# 193

Искам да попитам дали някой се чувства като мен - от два дни ми се гади денонощно, а днес вдигнах и температура, не е много висока 37,2, но при нормална моя 35,6 ми е в повече.
Чудя се дали да пия един парацетамол, ако не я сваля ще звъня на АГ-то.

Защо първо не звъннеш на лекаря си? Просто за всеки случай. Принципно парацетамол можеш да вземеш по време на бременност, но е хубаво да се консултираш и с лекаря си. Peace

# 194
Аз знам че в първите  месеци( до края на 3-тия)е нормално да се вдига температура до 37.5 градуса-не повече. И няма проблем да пиеш парацетамол-безвреден е за бременната и за плода.

Поздрави и целувки!!! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт