Ах тези колики - какво Ви помогна?

• 279 942
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 255
Давам Lefax от самото начало на коликите всеки ден преди или след хранене вечер - след 6ч. Засега помага  Simple Smile

# 256
Давах какво ли не -  инфакол, еспумизан, лефакс , инфаколик - нищо не помага .Ще чакам да отшумят сами.

# 257
  • Canada
То че нищо не помага, нищо не помага ако са наистина силни колики. Но като родител на дете, на което му минаха (въпреки че не вярвах че някога ще стане) да ви успокоя - че наистина в повечето случаи си минават до края на 3-ия месец... Peace Дори да не ви се вярва...

# 258
Нищо не помогна.Отминаха с времето (надявам се,че са отминали,де)

# 259
Кое на вас ви помогна най много за тези колики? Hug
И какво ви е мнението за останалите неща?

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 16:56 от Tatti

# 260
Аз останах доволна от Еспумизан,въпреки 4е Ема нямаше силно изразени колики.Давах и 4ай4ето на ХИП и слагах една топла грейка на корем4ето ве4ер.

# 261
Аз съм изплзвала само Лефакс и бях доволна. Еспумизан дадох само веднъж преди да получим Лефакса и след като сина ми се нахрани, повърна всичко. Повече не опитах с него. Синът ми имаше колики докъм края на 4, началото на 5-я м. и Лефакса доста го облекчаваше.

# 262
Давах Саб Симплекс...действието им-с променлив успех..май затвърждавам мнението, че капките са за успокоение на родителите Wink

Апропо за толкова малко бебе (визирам новородените с колики..) не знам до колко е удачно даването на Био Гая Rolling Eyes

# 263
Давах еспумизан и сешоара много помогна Peace

# 264
Аз давам на малката БИО ГАЯ помага и доста
И преди и ги дам съм попотала педито
Те понеже са пробиотични няма как да навредят на дребосъка Hug

# 265
Пробвах с Еспумизан ,после и Инфакол ,но най добре и помогна Саб Симплекса. Grinning

# 266
Като че ли от Саб Симплекса, имаше някакъв ефект ...
От Еспумизан, съм сигурна, че нямаше ...
Другите не съм пробвала ...

# 267
В началото започнах със саб симплекс ,чайчето на хип и топли компреси на коремчето.
Реших да пробвам и еспумизан, но по-доволна останах от саб симплекса.

# 268
  • София
От изброените - Саб Симплекс и Бебинос.
А иначе - кърмене и много гушкане и търпение.

# 269
  • Стара Загора
Когато беше малък синът ми му помагаха ХИП чайове.

Общи условия

Активация на акаунт