Печати за нокти - 4

• 91 739
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Аз чакам шестоъгълни шаблони от e-bay 16 на брой. Обещала съм няколко на една приятелка, вероятно ще са ми много останалите, така че ще ви ги покажа ако някой си хареса нещо ще пращам, цената е около 2.50 лв. Само да дойдат  Wink

И аз на опашката  Rolling Eyes

# 226
И аз и аз, поне съм от Пловдив, Linkata ако поръчваш пак обади се заедно да си вземем нещо  Party

# 227
  • Пловдив
Леле момичета срам ме е да се похваля. Ето това бях поръчала http://cgi.ebay.com/V016-1-NEW-STAMP-NAIL-ART-KIT_W0QQitemZ26047 … ksid=p3286.c0.m14 и днес си ги плучих. Не зная как съм се подвела че плочките са 16 бр., в описанието си пише че комплекта съдържа 8 броя. По лошото е че направо написах мислено едно гневно писмо на китаеца да си искам другата половина от печатите, добре че все пак реших да погледна за всеки случай  Embarassed
Печатите са супер. Още не съм ги пробвала но си личи че са по-дълбочки. Направи ми впечатление че тук там си има и огледални печатчета така че да могат да се сложе един и същ мотив на лява и дясна ръка и да изглежда по-красиво. Утре ще ги снимам всички. Имат си шпакличка, която е с метална част и тампона за печат е от доста по-мек селикон, дали това е от значение не зная, но ще ги пробвам и ще ви кажа.
Печатчетата излизат в тоя вариант 3,50 лв., доста по-скъпо отколкото очаквах, но толкова ми харесват, че ще си ги оставя за мен и за дружката. На всеки който реши да си поръча мога да помогна.

# 228
Здравейте момичета -аз днес пак бях в Пловдив и су сдобих с евтини шаблони за френски и само с черта-но са хубави. линка -ако можеш пусни снимки на шаблоните-ако си харесам-ще дойда да си взема. baby_neutral
Iv, Pampita, Tani4ka-mn dobre vi se e polu4ilo= az si tarsq to4no takiva golemi rozi ili ne6to dr krasivo za po4ti celia nokat no ne moga da otkria-ne 4e imam i az nokti-no kakto i da e

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 22:00 от peperuda25

# 229
  • Варна
Linkata тези, които чакам са със същите картинки  Laughing само че са  само шаблони. Чакак да ги пробваш да кажеш как са, яе ме гложди любопитството  Whistling

# 230
  • София
pampita ,peperuda 25 благодаря ви за хубавите думи!!! старая се ,ама напоследак май не ми остава много време Sad

# 231
  • Пловдив
ммм какви красоти  newsm10

# 232
  • Банкя
Ами моите излизат слабички нещо.Може би лака трябва да е по-гъст.

# 233
  • Пловдив
За трети път пиша този пост  Confused
Ето това са снимките на печатите. Почват от тук http://linkata.snimka.bg/other/drugi.244761.15136602 след това има снимки на четките които купих от ибей също и накрая две предложения със стари печати.
Момичета, много от вас ми писаха, че искат такива печати. За съжаление аз не мога да се ангажирам да поръчвам защото отскоро поръчвам от ибей и не съм много наясно с всичко, а и пощата в която получавам нещата ми е много далече, а аз съм с две малки деца. Ако някой се наеме да поръча, мога да му помогна, ако поръчате повече от един комплект, може да се пише на търговеца да направи отстъпка поне от пътните.

# 234
идеята за обща поръчка е много добра, но сега трябва да се намери някоя добричка сред вас която да е правила такива поръчки и да се наеме. Никога не съм поръчвала и честно казано не ми се рискува.

# 235
  • В сърцето на живота!
идеята за обща поръчка е много добра, но сега трябва да се намери някоя добричка сред вас която да е правила такива поръчки и да се наеме. Никога не съм поръчвала и честно казано не ми се рискува.
Подкрепям Crazy

# 236
Подкрепям Crazy
И аз и аз  Party

# 237
  • София
Подкрепям Crazy
И аз и аз  Party
и аз съм с вас.. ще падне едно мацанеее  Hug  Hug

# 238
  • София
Аз също писах на Линката, че искам да ми поръча. Виждам, че това няма да стане, а след като разгледах печатите съм твърдо убедена, че ги искам, ще си ги разделим с братовчедка ми, но проблема е с кредитната карта. Хубаво ще е да направим обща поръчка, но аз нямам кредитна карта. Мъжа ми има, но до момента не успявам да го убедя да ми даде да я използвам в Интернет, притесненията са му да не достигне информацията от картата до някой измамник, който да злоупотреби с нея. Картата е служебна и с висок лимит, нещо което няма да имам възможност да покрия ако се случи нещо. Както бях писала на Линката от ОББ отказват да ми направят кредитна карта дори и с минимален лимит. Остава ми единствено да чакам някой друг, който го е правил вече да се съгласи да изпълни общата поръчка.

•◊ Ясмина ◊•, nobody_knows_me, Elitsa_Z за какво става точно дума в постовете ви, не мога да разбера. Подкрепяте идеята за обща поръчка и бихте се присъединили към нея или подкрепяте в това, че не ви се рискува с поръчка ?!?

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 16:29 от Pampita

# 239
Аз също писах на Линката, че искам да ми поръча. Виждам, че това няма да стане, а след като разгледах печатите съм твърдо убедена, че ги искам, ще си ги разделим с братовчедка ми, но проблема е с кредитната карта. Хубаво ще е да направим обща поръчка, но аз нямам кредитна карта. Мъжа ми има, но до момента не успявам да го убедя да ми даде да я използвам в Интернет, притесненията са му да не достигне информацията от картата до някой измамник, който да злоупотреби с нея. Картата е служебна и с висок лимит, нещо което няма да имам възможност да покрия ако се случи нещо. Както бях писала на Линката от ОББ отказват да ми направят кредитна карта дори и с минимален лимит. Остава ми единствено да чакам някой друг, който го е правил вече да се съгласи да изпълни общата поръчка.

•◊ Ясмина ◊•, nobody_knows_me, Elitsa_Z за какво става точно дума в постовете ви, не мога да разбера. Подкрепяте идеята за обща поръчка и бихте се присъединили към нея или подкрепяте в това, че не ви се рискува с поръчка ?!?
Подкрепям идеята за обща поръчка  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт