Печати за нокти - 4

• 91 687
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
Значи се прецаках, че не си купих, а ми е далече и явно няма да си взема скоро.
Мислех, че фолио имат само тези китайските комплекти.

# 301
peperuda25 мерси много за инфото, аз знам че си казвала но исках да питам и за някакво друго място, няма да е излишно все пак. Иначе мерси ще проверя в подлеза на гарата  Hug благородно ти завиждам за печатите за френски  Wink

# 302
  • Варна
Значи се прецаках, че не си купих, а ми е далече и явно няма да си взема скоро.
Мислех, че фолио имат само тези китайските комплекти.

То и аз помислих,че са надраскани,ама като им обелих фолиото са като огледалце.

# 303
  • София
dollface, освен някой път да си организираме съвместно ходене на всички, на които студ. град им е далеч.. и аз се каня от миналата седмица, и все не остава време да се вдигна чак дотам Simple Smile)

# 304
# 305
  • София
И докато вие се наканите да посетите Ст. гр. аз да ви поизкуша с две нови декорации правени с новите шаблончета. (Между другото, който се интересува Габи вече е добре, зора беше един ден само - доктора ми каза: "Явно една година кърмене си каза думата.")

И двете лилави основи аз съм си ги правила като цвят и то са само с един слой нанасяне.

# 306
# 307
  • София

точно преди известно време разглеждах шаблоните на linkata и видях че моя отговаря на к03 на konad,но моя е някакъв китайски най-вероятно и с 3 фигурки по-малко

# 308
Мили момичета, бихте ли ми казали как сушите лака си.Уж изсъхнал ,започвам да правя нещо и когато се погледна - наранен. ooooh!

# 309
В студена вода си потапям ноктите за 1-2 минутки..май действа  Wink

# 310
  • София
с изсушител за лак на perfect

# 311
В студена вода си потапям ноктите за 1-2 минутки..май действа  Wink

И аз така, пускам студена вода и стоя 1-2 минути.

# 312
  • Пловдив
с изсушител за лак на perfect
И аз така. Помага, доволна съм.
tani_4_ka, а какъв е белия лак с който си правила печата? Много добре ти се е получило!
Момичета, да кажа че се пробвах с четките от ибей да направя някаква декорация върху печат .... мноооого трудна работа. Някой виждал ли е кличпета как се работи с плоските четки?

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 08:27 от Linkata

# 313
# 314
Благодаря момичета, а за изсушителя за пръв път чувам.Много съм изостанала, откакто се родиха децата за пръв път ми идва желание за маникюр. Купих си шаблони от евтините, резултата е задоволителен.От целия шаблон само 2 фигурки стават , другите са някакви извънземни. Засега само пробвам,не съм декорирала още официално, само тренирам. Тъкмо бях на път да се откажа и се получи .

За мен тайната е следната- силно обирам със стъргалката , защото ми се размазват после фигурките, силно натискам с печата и после пак със сила върху ноктите. Бях чела,че не трябва да се натиска много, но при мен не се получи . Peace

Общи условия

Активация на акаунт