Печати за нокти - 4

• 91 588
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна

Много е сладурско!!!Какъв лак си ползвала за печата?

# 451
  • София
Записвам се да ви следя, снабдих се с шаблони и довечера ще покажа резултат  Hug

# 452
  • Варна
mar4elita не знам какъв е лака, много е стар и му се е изтрила и марката и всичко...бях забравила, че го имам, но пък хубавото е , че се е сгъстил и затова стана добър печата  Laughing

# 453
  • София
Хайде и аз да се похваля с декорация, установих че с новите лакове които си купих, специални на Konad, нищо не става, та добре че имах стари от преди 3-4 години, разредих ги и станаха супер  Crazy

# 454
  • Варна
Хайде и аз да се похваля с декорация, установих че с новите лакове които си купих, специални на Konad, нищо не става, та добре че имах стари от преди 3-4 години, разредих ги и станаха супер  Crazy

Много е добре като за първи път.Какъв е лакът за основата?

mar4elita не знам какъв е лака, много е стар и му се е изтрила и марката и всичко...бях забравила, че го имам, но пък хубавото е , че се е сгъстил и затова стана добър печата  Laughing

Но цветът е много готин.

# 455
  • София

Много е добре като за първи път.Какъв е лакът за основата?

Не ми е за първи път, но не бях пробвала поне от година... ако нямах стар лак, нищо нямаше да се получи, чак ме е яд че си ги взех, предполагам че на Голдън Роуз, боичките които споменавате са пъти по-евтини  newsm78

Ще потърся боички и ще показвам, купих си 10ина шаблона  Embarassed

Основата е на OPI, H32 I PINK I LOVE.

# 456
  • Варна

Мерси за отговора.

# 457
  • Зеленият рай в сърцето на България
nad_tab Тази декорация цялата с печат ли е направена? С един печат ли? Много е красиво  Peace

# 458

Мерси за отговора.
А пък на мен ми стана интересно какъв е този печат? От тук ли е? Не съм виждала такъв до сега  Shocked Супер е станало   Wink

# 459
  • София
nad_tab Тази декорация цялата с печат ли е направена? С един печат ли? Много е красиво  Peace

Да, цялата с един печат  Hug

А пък на мен ми стана интересно какъв е този печат? От тук ли е? Не съм виждала такъв до сега  Shocked Супер е станало   Wink

На Конад е М60, ето я.

# 460
WOW Страхотен е! Браво   bouquet

# 461
  • София
имам една молба-ако някой знае къде е магазина на OPI в София да обясни.Знам че е на улица "Нишава" но веднъж ходих и сигурно минах 2-3 пъти по дължината на улицата така и не го видях.Оказа се че е бил съвсем в началото като влезеш от бул."България" ,но така и не го видях Sad Ако някой го знае да микаже за какво да гледам Shocked

# 462
  • София
Аз знам един магазин в който продават много от колекциите на OPI, но не е официален и е в Младост, ако те интересува мога да пусна карта.

Това са ноктите ми сега:

# 463
  • София
Момичета, аз си избирам печатите по тази картинка, на мен ми е много полезна!
http://pro-ongles.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictu … harte-plaques.jpg

Много благодря за идеята с мастилото, направих страхотна синя боичка, щерка ми има химикалки в поне 10 цвята, довечера ще падне мешане  Mr. Green

Погледнах че в каталога на офис 1 има и бяло мастило, малко е скъпичко, но като за мераклии става Simple Smile
http://www.office1.bg/index.php?PageID=87&RID=1&GID=15&a … AID=1510151000670

Аз имам бяла боичка на Конад, която е перфектна, иначе бих го тествала…

Някой успял ли е да докара свестен френски с този шаблон? Много обичам френски, но само маникюристката ми ми го прави хубав, та се чудя дали има смисъл от този печат

Аз знам един магазин в който продават много от колекциите на OPI, но не е официален и е в Младост, ако те интересува мога да пусна карта.

Това са ноктите ми сега:

Страхотен лак, кой е цвета?

# 464
  • София
по-специално ме интересува лечебния заздравител

Общи условия

Активация на акаунт