Печати за нокти - 4

• 91 580
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Pampita страхотно ти се е получило. От къде е този лак? Не съм виждала такива по магазините.  newsm78
tani_4_ka Има един магазин на ул. Нишава, в който продават OPI. Намира се точно срещу Фантастико.  Simple Smile
nad_tab то май е по-изгодно да си вземеш боичка на конад, отколкото това мастило...   newsm78

# 466
по-специално ме интересува лечебния заздравител
Мда там точно гледах един заздравител на OPI - беше в промоция с някакви 2 други неща за общо 28 лв  Simple Smile Не знам обаче дали точно за същия става дума.

# 467
  • София
най-точно ме интересува ето това http://www.opi-bg.com/articledetails.php?art_id=934 (ама нещо са им изпокрили снимките)

# 468
  • София

nad_tab то май е по-изгодно да си вземеш боичка на конад, отколкото това мастило...   newsm78

Със сигурност е по-евтино, но боичките които си взех вчера на Конад, не стават, взех сребърна и тъмно, почти черно виолетова. След като сутринта сама си направих синя боичка, установих че е по-добре да си правя боичките от лак+мастило.

# 469
  • София
Pampita я кажи къде е тоя магазин в Младост?

# 470
  • Варна

Със сигурност е по-евтино, но боичките които си взех вчера на Конад, не стават, взех сребърна и тъмно, почти черно виолетова. След като сутринта сама си направих синя боичка, установих че е по-добре да си правя боичките от лак+мастило.

Радвам се,че имам още последователи на мастилените боички....Мерси за идеята за бяло мастило.Може да идва скъпички,ама е много като мл-в 1 пълнител колко мл мастило има...??? newsm78Като погледнеш от тая страна не е скъпо,а и може да си направиш белия лак супер наситен.

Пампита,ти си пък такъв майстор на печатите,че понякога не те хваля просто,за да не повтарям,а и думите ми вече свършиха.Всичко,което си показала ми харесва,даже някои твои творби си ги свалям в компа.

# 471
  • София
Ами, аз съм го писала и в други теми, магазинчето в Младост 1А за лакове OPI:

Магазинчето се намира точно зад гърба на Мол Булеварда, води се улица Кръстьо Раковски. Качвам една карта, която бях правила за една моя приятелка. Пътя очертан в лилаво е ако се идва с кола до самото магазинче, а ако си оставите колата на паркинга на мола, пеша можете да минете по пътя в зелено.

Там имаше и заздравители на OPI, но не съм сигурна че конкретно твоя ще го има там. За съжаление не взех никакви телефони за контакти.

Pampita страхотно ти се е получило. От къде е този лак? Не съм виждала такива по магазините.  newsm78

Този лак, не се продава по магазините в БГ, може да се купи или от салон, който работи с тези лакове или от офиса на вносителите. Струваше 25 лв. + разкарването, но толкова ми харесва, че мисля че си струваше.

Марчелита, благодаря, трогна ме.

# 472
  • София
pampita много ти благодаря-много изчерпателна както винаги!!! smile3525 само последно да питам,района го познавам много добре,но горе долу какво представлява магазина,да знам какво да търся де.Предполагам че е някаква парфюмерия и доколкото разбрах от картата е точно на улицата?

# 473
  • София
Точно така, козметичен магазин в една новичка кооперация. Няма начин да не го видиш, защото е единствената парфюмерия на тази улица.

# 474
  • София
супеееер!!!много ти благодаря!!! Hug

# 475
  • В сърцето на живота!
Я и аз да си покажа ноктЯта  Mr. Green
http://i024.radikal.ru/0910/4b/e26d93116a95.jpg заради светлината тук не се вижда много добре печата ,но... Rolling Eyes
http://s40.radikal.ru/i087/0910/91/aab796ea6180.jpg  Crazy

# 476
  • плевен
Я и аз да си покажа ноктЯта  Mr. Green
http://i024.radikal.ru/0910/4b/e26d93116a95.jpg заради светлината тук не се вижда много добре печата ,но... Rolling Eyes
http://s40.radikal.ru/i087/0910/91/aab796ea6180.jpg  Crazy

Страхотно е.Сподели какъв е белия лак  Mr. Green

# 477
  • В сърцето на живота!
Белия лак е IMPALA axpert No42- буквите са изтъркани,но долу-горе се виждат.
Имам и черен от същата марка,и от него съм доволна. Grinning

# 478
  • София

Някой успял ли е да докара свестен френски с този шаблон? Много обичам френски, но само маникюристката ми ми го прави хубав, та се чудя дали има смисъл от този печат

Повдигам си питането, никой ли не е успял да се справи с този шаблон?

Pampita, благодаря за магазина в Младост Hug

Много ме вълнува една мисъл, момичета, този маникюр не ви ли е много крещящ? Холограмен лак+декорации ми идва в повече, в мен ли е повредата  newsm78

Не че вчера не си купих и аз холограмен лак, но още не съм 100% убедена че е за мен...

Много се притеснявам с тези декорации да не прекрачвам границата.... не мога да си го обясня, в нета повечето декорации изглеждат прекалено кичозно, защо тогава ни е такъв кеф да се рисуваме и печатаме  Thinking

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 17:36 от nad_tab

# 479
  • София/Бургас
nad_tab, аз го имам и се справям доста добре с него. По назад в темата има мой снимки с този шаблон с черен и бял френски, правен с бойчки на Конад.

Общи условия

Активация на акаунт