Печати за нокти - 4

• 91 564
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
И аз го имам шаблона за френски, пробвах го един път, но явно белият ми лак беше по-рядък и станаха бледи. Но после ми беше много по-лесно като поворя с четка да докарам права линия. Добре се получи, нои оттогава все ми се чупят ноктите и нямам материал за френски  Tired

Пампита, на мен много ми харесва декорацията, не мисля че е в повече

# 481
pampita,
azmn haresvam hologramniatio lak dori iskah da si kupiatakav no ne namerih-nese izlagai-mn e hubavomanikur4eto ti-kato galakti4esko e! Money Heart Eyes

# 482
  • София
Благодаря за отговорите за френския, по-лесно ми е да си купя от скъпите, носят ми ги в офиса. Не знам от къде мога да си купя евтини, ако сте намирали такива в района на Бизнес Парка(Младост) ще съм ви благодарна да споделите  Hug

Май не ме разбрахте за декорациите, въпроса ми не беше насочен конкретно към декорациите на Пампита, просто нейния маникюр беше последен в темата.

Аз също много харесах холограмния лак и дори същата вечер си взех един за проба, просто ме притеснява факта, че рядко виждам декорация подходяща за носене всеки ден и много искам да си правя декорации с които да мога да ходя на работа без да се притеснявам, че всички ще ме зяпат в ръцете  Sick

# 483
  • Варна
Цитат
Май не ме разбрахте за декорациите, въпроса ми не беше насочен конкретно към декорациите на Пампита, просто нейния маникюр беше последен в темата.

Оххх ама и аз съ кьорава... ooooh! От недоглеждане помислих, че Пампита пита за декорацията си  Laughing   bouquet

nad_tab мисля, че ако искаш по-изчистен маникюр можеш да си печаташ само 1 или 2 пръста на ръката.

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 16:02 от shhht.secret

# 484
  • София
Не съм се обидила, изобщо. Аз също смятам, че доста често прескачам границата на кича. До сега, обаче съм си правила две декорации за специални поводи и двете бяха подходящо подбрани и спечелиха овации (едната от които съм я показвала и със съответния стайлинг, който си спомня от срещата на групата). За всеки ден нямам особени претенции, но аз все пак не ходя на работа. Както попита една съседка, на която обяснявах колко ще са модерни тази есен матираните маникюри: "Къде ще са модерни, на детската кухня или на пазарчето на Младост? newsm78". Който си е седял в къщи с дете, ще разбере, че дори и малко кич внася някакво разнообразие. За работа, мисля че ако се правят декорации трябва да са само на палеца и безименния и да не са в крещящи цветове. Въпреки че мъжа ми наскоро беше забелязал на една служебна среща една шефка на Париба с декорация с бели печати върху ярко червен лак и каза, че е седяло много стилно. Ако е била някоя от темата - бързо да си признава.

# 485
Отдавна не се бях записала Grinning    Ето го и моето творение   Wink

http://alisa80.snimka.bg/hobby/manikyur.408544.15708990

# 486
  • София
Декорациите, които направих на моята кума, със златната боичка:

# 487
  • Зеленият рай в сърцето на България
Декорациите, които направих на моята кума, със златната боичка:

Прекрасно!  smile3501

# 488
# 489
  • София
декорация с бели печати върху ярко червен лак и каза, че е седяло много стилно.
Пампита, въобще не се изненадвам от реакцията на съпруга ти.. много пъти съм си правила маникюр в класическо червено с бели лепенки и никога не остава незабелязан.. получавала съм прекрасни отзиви дори и от дами с меко казано класически разбирания.. така че - да, бели печати върху червен лак определено е добра комбинация  Hug  Hug

# 490
  • Варна
Цитат на: Elitsa_z link=topic=425579.msg12967195#msg12967195
бели печати върху червен лак определено е добра комбинация  Hug  Hug

Да,така си е......Не съм пробвала с печати от бял лак,но като гледам вашите декорации,и черен лак с бели печати би ми харесало... newsm78

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 11:07 от mar4elita

# 491
  • София
декорация с бели печати върху ярко червен лак и каза, че е седяло много стилно.
Пампита, въобще не се изненадвам от реакцията на съпруга ти.. много пъти съм си правила маникюр в класическо червено с бели лепенки и никога не остава незабелязан.. получавала съм прекрасни отзиви дори и от дами с меко казано класически разбирания.. така че - да, бели печати върху червен лак определено е добра комбинация  Hug  Hug

Чесно казано, досега не съм виждала, жена, на отговорен пост с декорации по ноктите... за лепенки изобщо не говорим  newsm78

Вчера се лакирах с червен холограмен лак, но стана много крещящ и отгоре го минах с матиращ топ, стана страхотно, довечера мисля да го мина с печати с безцветен гланцов лак, ако стане хубав, ще го снимам  Hug

# 492
  • Варна
nad_tab,ако може снимай и лака,че до сега не съм виждала червен холограмен.

# 493
  • София

Лака е на Catherine Arley, тотално неизвестна за мен марка и струва 2,50лв., бях смаяна от цената  Laughing

Декорацията с печати и безцветен лак претърпя неуспех... а толкова хубаво стои безцветен гланцов лак върху мат...
Накрая си сложих, обикновен тъмен печат, за съжаление малко го отрязах  Sick

Цвета е като на първата снимка, на втората блясъка е от светкавицата.

# 494
  • Варна

Лака е на Catherine Arley, тотално неизвестна за мен марка и струва 2,50лв., бях смаяна от цената  Laughing

Знам я тая марка.И моите 2 холограмни са от нея-сив и розов,не съм виждала червен.... newsm78Взех си ги от София,но във Варна не съм ги срещала..... CloseИмам и един сребрист от същата марка и съм много доволна от тях-много са трайни,а не са скъпи.

Много хубаво е станало!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт