Печати за нокти - 4

• 91 561
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Моля някой да ми каже тези китайските печати с кръгъл шаблон - евтините дали имат фолио. Мъчих да сиправя ноктите не остова по шаблона лак , нищо не става , а фолио не виждам.Може и от лаковете да е , направо омазах всичко в опити да направя нещо и не става  и това е . Клипчетата гледах и пак нищо .Помагайте.
аз досега не съм виждала печат без фолио.. освен ако някой го е ползвал преди теб, де.. пробвай с шпатулката в някой край, понякога фолиото не се вижда.. и аз съм имала такъв проблем  Embarassed  Embarassed
успех, дай отзиви  Hug

# 511
  • Бургас
Със сигурност има фолио отгоре ,и аз имах същия проблем.Чудех се защо нищо не става ,даже се ядосах ,че съм си дала парите на празно .После като порових се оказа ,че има , не си личеше.

# 512
Пробвах с нокти ,но нищо не се отлепва, а стои малко надраскано отгоре. Но има вдлъбнато на фигурките като премина с нокът върху тях. Но лак изобщо не се задържа. Тънко ли е това фолио или по плътно. Довечера ще мъча пак. И аз се ядосах , защото като гледах колко хубави нокти сте показали и на клипчето ми се видя лесно и много се запалих, дано му хвана цаката.

# 513
Izprastam vi edna kartinka-ako mojeda pomogne na na4inaestite ste se radvam da vi pomogne= a mejdu drugoto tova sa i novite pe4ati stargalka na konad koito po4vatda se proizvejdat=Vzeh go ot tehnia sait.

http://picasaweb.google.bg/sexymeri83/Manicure#5400935944170520674  Peace

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 12:30 от peperuda25

# 514
  • София
Пробвах с нокти ,но нищо не се отлепва, а стои малко надраскано отгоре. Но има вдлъбнато на фигурките като премина с нокът върху тях. Но лак изобщо не се задържа. Тънко ли е това фолио или по плътно. Довечера ще мъча пак. И аз се ядосах , защото като гледах колко хубави нокти сте показали и на клипчето ми се видя лесно и много се запалих, дано му хвана цаката.
Пробвай да човъркаш фигурките с нещо остро(ножичка например) и все отнякъде ще се надигне.Аз така открих че моя имал фолио,без въобще някога да съм чувала за такова нещо(аз и печат не бях виждала) Joy

# 515
  • Бургас
И моето стоеше като надраскано отгоре сто процента има и наистина много трудно се отляпя .Аз го отлепих с триста зора.Успех!

# 516
# 517
  • София
Ето и моето творение  Laughing

Не ми се смейте на не особено правилния френски, тази седмица чакам да дойде шаблона за френски, дано с него да става по-добре  Laughing

Скъпия е на мнение, че съм попрекалила и маникюра е прекалено натруфен  Mr. Green

# 518
  • София
аз се отказвам вече
имам желание, но нищо не се получава Sad
http://picasaweb.google.bg/zazzzi81/Desktop#5402018015612463234

# 519
  • София
Разгледах всичките ти снимки в албума. Много хубави и стилни декорации. Малко бледи, но пък това ги прави ненатрапчиви и подходящи за по формална обстановка.

# 520
Момичета, ако има някой от Бургас може ли да ме посъветва къде в Бургас мога да си купя такъв тип печати. Гледам красотите които творите и ми се иска да пробвам, обаче първо искам да се поупражня с не много скъпи материали, ако ми хареса резултата ще се снабдя и с по-качествени печати. Та моля ви, ако знаете магазинче в центъра, или райна на Възраждане да ме насочите   bouquet

# 521
Има ли някаде такива печати за нокти във Враца,някой от там?

# 522
  • Бургас
Момичета, ако има някой от Бургас може ли да ме посъветва къде в Бургас мога да си купя такъв тип печати. Гледам красотите които творите и ми се иска да пробвам, обаче първо искам да се поупражня с не много скъпи материали, ако ми хареса резултата ще се снабдя и с по-качествени печати. Та моля ви, ако знаете магазинче в центъра, или райна на Възраждане да ме насочите   bouquet
Не съм виждала ,но смятам да потърся тия дни.Аз си поръчах от интернет комплект ,печата със шпатулката и един шаблон.Не съм очарована от шаблона обаче и искам да си взема още ,но не си заслужава защото се плаща и доставка и идва скъпо. .Междувременно ако откриеш някъде пиши.

# 523
В Бургас печати за нокти има в магазини Colette-за евтини комплекти говоря.Единият магазин се намира под Макдоналдс на Александровска,а другия на Богориди срещу кафе Фокет.Също в магазините за 1 лев.

# 524
Момичета, ако има някой от Бургас може ли да ме посъветва къде в Бургас мога да си купя такъв тип печати. Гледам красотите които творите и ми се иска да пробвам, обаче първо искам да се поупражня с не много скъпи материали, ако ми хареса резултата ще се снабдя и с по-качествени печати. Та моля ви, ако знаете магазинче в центъра, или райна на Възраждане да ме насочите   bouquet

ул. "Богориди", посока към "Морската градина" /от лявата страна/, след фото "Кодак" и малко по-нагоре има магазин за аксесоари / гердани, гривни, лакове и китайски печати/. Продават комплекти по 4,50 лв, а също и само шаблони по 3 лв. След магазина за аксесоарите има магазин за шапки.

друг магазин - ул. Александровска, вдясно от "Макдоналдс", пак е магазин за аксесоари и цените са същите.

Общи условия

Активация на акаунт