eli_su , щом ти е интересно, да ти напишем пък... Мимка като вземе телефон се прави, че говори, слага го на ухото си или някъде по главата и започва "Ало, бабо...дъра-бъра" останалото не й се разбира, но прави сериозна физиономия като нас като говорим по телефона. Вчера даваше на мечетата си да пият вода от нейното шише, взема мечето дава слага му биберона на устата и му вика "Ме-ме-ме" това е всичко което се прави с устата - ядене, пиене на вода, сукане ит.н. и всичко го прави много сериозно и ангаже. Оня ден слагаше памперс на едно мече,ама нещо не й се получи и го заряза.
А откъм пакости, може вече и да съм писала, ама изскуба ми едно цвете, изрови на другото пръстта и аз ги изхвърлих на терасата. Друг път, мислейки, че е добре затворен й дадохме маргарина от масата, защото не ни оставя да се нахраним и все иска и тя, а след малко, като я погледнах, целата се намазала с маргарин и с кеф продължава да си маже краката, изкъпахме я няправо. Докато готвя вдигам коша за боклук някъде, защото веднъж си открадна едно кокалче и си го засмука, а друг път си рови вътре като кокошка.
Тя отдавна пълзи и вече е бърза като моторетка, а от 9 месец се изправя по мебелите и върви край тях, вече е достатъчно стабилна, но й е по-лесно и безопасно да лази и не смее да се пусне да върви. Знае да казва Мама и Тати, батко е Бабууу, гърнето е Нето, котето е Мау-Мау, знае още пате, баба, телефон е Тегого, а всичко останало, което казва завършва на нео. И така с баща й си говорим с нейните окончания, например "Мамеооо, донесео чашео водео от кухнео?" А иначе като й говориш всичко разбира,ама много тетарално се срамува и се прави на неразбрала. И такива мити работи! Хайде стига, че ви досадих!!!

смях се от сърце да знаеш, и без това луда станах цял час си търся телефона и още го няма, отивам да го търся
Желая ви в годините напред ,да съхраните любовта,уважението и хармонията в дома си!Обичайте се и бъдете щастливи!