Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 551
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря момичета!
eli_su , щом ти е интересно, да ти напишем пък... Мимка като вземе телефон се прави, че говори, слага го на ухото си или някъде по главата и започва "Ало, бабо...дъра-бъра" останалото не й се разбира, но прави сериозна физиономия като нас като говорим по телефона. Вчера даваше на мечетата си да пият вода от нейното шише, взема мечето дава слага му биберона на устата и му вика "Ме-ме-ме" това е всичко което се прави с устата - ядене, пиене на вода, сукане ит.н. и всичко го прави много сериозно и ангаже. Оня ден слагаше памперс на едно мече,ама нещо не й се получи и го заряза.
А откъм пакости, може вече и да съм писала, ама изскуба ми едно цвете, изрови на другото пръстта и аз ги изхвърлих на терасата. Друг път, мислейки, че е добре затворен й дадохме маргарина от масата, защото не ни оставя да се нахраним и все иска и тя, а след малко, като я погледнах, целата се намазала с маргарин и с кеф продължава да си маже краката, изкъпахме я няправо. Докато готвя вдигам коша за боклук някъде, защото веднъж си открадна едно кокалче и си го засмука, а друг път си рови вътре като кокошка.
Тя отдавна пълзи и вече е бърза като моторетка, а от 9 месец се изправя по мебелите и върви край тях, вече е достатъчно стабилна, но й е по-лесно и безопасно да лази и не смее да се пусне да върви. Знае да казва Мама и Тати, батко е Бабууу, гърнето е Нето, котето е Мау-Мау, знае още пате, баба, телефон е Тегого, а всичко останало, което казва завършва на нео. И така с баща й си говорим с нейните окончания, например "Мамеооо, донесео чашео водео от кухнео?" А иначе като й говориш всичко разбира,ама много тетарално се срамува и се прави на неразбрала. И такива мити работи! Хайде стига, че ви досадих!!!
 Hug

# 121
Извиняваме се, че малко късно честитим месечинката на Мими, но е от сърце!
Искренно се радвам като чета за лудориите и нямам търпение и у дома да стане толкова весело! Всъщност, и при нас купона започна, но явно тепърва ще се разгаря Laughing

# 122
Мерси, Ани! Е, понякога лудориите не са толкова весели, защото има и много опасни неща и се чудиш от кое по-напред да го предпазиш. А, понякога бързаш за нещо, да сготвиш или да се приготвяте за излизане и като направи един куп пакости, докато тръгнете вече не ти се излиза. Доста нерви трябват, за да приемаш нещата винаги от забавната страна. Аз понякога не издържам. Вече съм се примирила, че у дома никога повече няма да е чисто и подредено. Докато се науча да предвиждам белите й, доста чистене и ядове отнесох.
Пример: Започваш да гладиш пране, което бавиш вече седмица, докато сложиш първите изгладени дрехи, те вече са тръгнали (влачени по земята) към чекмеджетата на скрина в другата стая(подрежда детето). Докато я стигнеш и върнеш, тя започва да разнася останалите и да изгладиш става невъзможно. А не искам да я затварям в кошарата!
Докато прибереш едно, тя си намира още 20 да разхвърля! Да ми е жива и здрава,ама вече 2 месеца караме така и само на разходките сме добре, че й е интересно и си кротува и гледа.
Все пак, пожелавам на всички да се радват на палави, будни и весели деца!  Hug Praynig

# 123
И пак да ви почерпя, днес с тати Ники правим три годинки от скромната ни сватба!

# 124
 rotfImao смях се от сърце да знаеш, и без това луда станах цял час  си търся телефона и още го няма, отивам да го търся
Хайде и другите мами, включете се
Ха докато аз пиша си ме изпреварила. Честита годишнина, много щастие, любов и още много много години съвместен живот

# 125
LaMariposa Желая ви в годините напред ,да съхраните любовта,уважението и хармонията в дома си!Обичайте се и бъдете щастливи!

# 126
Честита годишнина! Пожелавам ви да се обичате и след 30 по 3!

# 127
Отново благодаря, момичета!Хубаво е да има с кого да споделя радосните си моменти!  Hug

# 128
Аз пак от закъснелите.Честита годишнина дано винаги да сте така щастливи заедно.Аз сега по рядко се включвам защото ще трагвам на работа че финансите не стигат.От няколко дни Сиана ходи  за по някой час на ясла ама много се забавлява.Отивам вчера да я взема влизам а тя не забелязва седи и играе с децата.Аз гледах около 10 мин и я викам по име ,а тя наща обръща се и ми вика ела ела на чист български и аз направо шах.Както и да е дойде до мен лазейки с единия крак а с другия ходейки много смешно нито права нито клекнала целуна ме и се завартя и отиде пак да играе с децата.За рождения ден и подариха кукла и като и кажем как преспива мама бебето тя го люлее и му вика а-а-а и му пее.и така голяма веселба с нея

# 129
Здравейте мами!

Едно момче се нуждае от спешна подкрепа и помощ!

Слагам линк към темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438013.0

а това е сайта в които може да се види повече информация за Алекс и неговият проблем   http://www.alex-bg.com/

Сигурна съм, че ако всеки помогне само с един смс - това момче ще може да живее нормално само след месец.....

"Парите не са всичко на този свят, но без вашата финансова помощ живота на детето ни няма никакъв шанс!"

# 130
И аз се включвам с молба да помогнем на Алекс - замислете се, момичета, колко пъти на ден даваме 1.20 лв за глупости, без които можем да минем. А за едно отчаяно семейство това е цената на надеждата!

# 131
И аз се включвам с молба да помогнем на Алекс - замислете се, момичета, колко пъти на ден даваме 1.20 лв за глупости, без които можем да минем. А за едно отчаяно семейство това е цената на надеждата!
Напълно подкрепям това Peace

# 132
Напълно подкрепям това Peace
и аз

# 133
За Алекс!  Hug Praynig

# 134
Ехооооооооооооооо
тука ли сте?
При нас заваля сняг  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт